Η συνήθης τακτική να αναζητούμε παρόμοια ή οικεία Φενγκ Σούι περιβάλλοντα, μπορεί να λειτουργήσει με δύο τρόπους, με κάποιους ανθρώπους να βρίσκουν χώρους με καλή ενέργεια που να μπορεί να διατηρήσει την καλή τύχη και ευμάρειά τους, ενώ με κάποιους άλλους να συνεχίζουν να αναζητούν πιο απαιτητικούς τύπους σπιτιών και δυσλειτουργικές δυναμικές. Η δουλειά μου τότε είναι να ενημερώσω τον πελάτη για το τι συμβαίνει και να τον κατευθύνω προς καλύτερες επιλογές.

Με τα χρόνια έχω δει κάποιους πελάτες που παραλείπουν να με συμβουλευτούν στο «κυνήγι» εύρεσης κατοικίας τους και πάντα καταλήγουν να διαμένουν δίπλα σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας ή σε κάποιο άλλο εξωτερικό περιβάλλον που είναι αδύνατο να αλλάξουν. Από την άλλη, δεν είναι σπάνιο ένα άτομο να έχει στην εργασία του τον ίδιο Φενγκ Σούι χώρο όπως και στο σπίτι του. Στατιστικά αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον από τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι μεταβλητοί παράγοντες λαμβάνοντας υπόψην ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν επιλέγουν οι ίδιοι την φυσική τοποθεσία της εργασίας τους.

Όταν κάποιος μελετά καιρό Φενγκ Σούι ή άλλες προγνωστικές τέχνες, γίνεται φανερό ότι λειτουργούν κοσμικές δυνάμεις, εν μέρει ενορχηστρώνοντας το ποιες καταστάσεις μας συμβαίνουν και ποιες επιλογές ενδέχεται να κάνουμε ή όχι. Και σε καθημερινή βάση, με τόσους πολλούς συσχετισμούς σαν ειρωνεία της τύχης, γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Θεός έχει μια δόση χιούμορ.

Για τη συγγραφέα

Η Kartan Diamond μεγάλωσε στη νότια Καρολίνα τη δεκαετία του 1970 και πάντα είχε ένα ενδιαφέρον για τη μεταφυσική και τον ολιστικό τρόπο ζωής. Γνώρισε τον Master Sang, το 1992 έγινε η ανώτερη αποφοιτήσασα εκπαιδευτών του American Feng Shui Institute. Η Kartar ίδρυσε την δική της εταιρεία τη Feng Shui Solutions και έχει συμβουλέψει χιλιάδες πελατών και σπουδαστών σχετικά με τα υγιή προνόμια αυτής της παρεξηγημένης πρακτικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.