Μαύρη Σελήνη – μαθηματικό σημείο- Υποσυνείδητο η διαφορετική μάζα και οι διαφορετικές διαστάσεις των Γη/Σελήνης, έχουν το ίδιο κέντρο βάρους στον πυρήνα της Γης.Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε πως η Μαύρη Σελήνη( η αόρατη πλευρά του φεγγαριού) και η Σελήνη ( η ορατή του πλευρά) αποτελούν ένα δίδυμο που τροφοδοτεί και συντηρεί τον πυρήνα της Γης. Κατά τους Σουμέριους,στην προιστορική εποχή η Μεγάλη Θεά ήταν η Γη η οποία κυβέρνησε για εκαντοτάδες χιλιάδες χρόνια μέχρι που ανατράπηκε από το Πατριαρχικό πρότυπο. Αν το δίδυμο αυτό υπολειτουργεί και ο πυρήνας της Γης δεν τροφοδοτείται,η οργή της Μάνας Γης εκφράζεται μέσα από έντονα καιρικά και γεωλογικά φαινόμενα και στον ανθρώπινο ψυχισμό να μην υπάρχει άμεση και ουσιαστική επαφή με τον πυρήνα του. Βιολογικά έχουμε την θαλαμική επικράτηση που προκαλεί μια κατάσταση νοητικής αταξίας και ενός αρνητικού συγκινησιακού σκέπτεσθαι

ένα πολύ απλό παράδειγμα της όλης αυτής της τριπλής εγκεφαλικής διαδικασίας είναι η αντίδραση μας όταν δούμε να περνάει από δίπλα μας ένα μαύρο πράγμα! στην αρχή θα ουρλιάξουμε από φόβο,θα ανέβουν οι κτύποι της καρδιάς και στην συνέχεια αφού το επεξεργαστούμε,διαπιστώνουμε πως ήταν κάτι πολύ ” μικρό” για να μας βάλει σε κίνδυνο

Το υπερσυνείδητο λοιπόν τμήμα του εγκεφάλου μας έχει απόλυτο έλεγχο της λειτουργίας του σώματος
Πολλοί μελετητές υποθέτουν πως το υπερσυνείδητο έχει πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία,τα οποία περιέχουν Μορφογενετικά πεδία
Όσα “ειπώθηκαν” όσα ” σχηματίστηκαν” σαν σκέψεις ή επιθυμίες στο μυαλό των ανθρώπων όλων των εποχών και όσα έχουν γίνει πράξεις από την Αρχή του κόσμου,έχουν καταγραφεί και συνεχίζονται να καταγράφονται,σε ένα είδος αιθερικού αρχείου στο οποίο η Ινδική φιλοσοφία έχει δώσει το όνομα ” Ακασικά Αρχεία”
Η σύνδεση μας με αυτήν την Συμπαντική Βιβλιοθήκη υπάρχει στο ασυνείδητο μας,τροφοδοτώντας δε το συνειδητό μας κομμάτι ενεργοποιεί το υποσυνείδητο.
Οι ” πρώτες” αναμνήσεις που αντλούμε από την κυτταρική μας μνήμη είναι συνειδητές και αφορούν το ένστικτο της επιβίωσης.Μας γεμίζουν με αισθήματα φόβου,λύπης και σύγχυσης με το σώμα να αντιδρά αμυντικά.Το sress είναι ένας απαραίτητος μηχανισμός άμυνας για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής.
Μέσα από τις προκλήσεις ερχόμαστε σε επαφή με την Σκιά μας όπου αρχίζει ένα ” παιχνίδι” για να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει με την αληθινή μας φύση.Είναι η στιγμή που αισθανόμαστε ένα μεγάλο κενό,για το οποίο δεν μπορούμε να βρούμε μια λογική απάντηση
Η τρίτη φάση είναι όταν ησυχάζει ο Νους .Στρέφουμε τότε την προσοχή μας ξανά στο Κοσμικό Βιβλίο και αντλούμε τις πληροφορίες Εκείνες που μας βοηθάνε να αποδεχτούμε πως ένα κομμάτι του Εαυτού μας,μπορεί να μην συμβαδίζει με το οικογενειακό ή κοινωνικό μας πρότυπο.είναι όμως Δικό μας.Τότε ο πυρήνας μας τροφοδοδείται και το σώμα ηρεμεί!
Εν κατακλείδι έρχομαι στα λόγια της μητέρας μου που μου έλεγε πάντα πως ” ότι το φοβάσαι το παθαίνεις”.Ίσως γιατί υποσυνείδητα “γνωρίζουμε ” πως το να αντιμετωπίσουμε το ” παρελθόν ” είναι το πρώτο βήμα της εξελικτικής διαδικασίας.
τηλ επικοινωνίας 6906 972727
https://www.facebook.com/Zodiac-Smile-453497941469970/timeline/?ref=aymt_homepage_panel

Leave a Reply

Your email address will not be published.