Τέσσερεις Τρόποι για να Καθαρίσετε την Αρνητική σας Ενέργεια. Του Dr. Paul Haider [μετάφραση-απόδοση στα Ελληνικά, Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου]

Καθαρίζοντας την Αρνητική Ενέργεια Η αρνητική ενέργεια μπορεί να μας κουράσει και να μας φέρει κατάθλιψη. Το να συναναστρεφόμαστε τοξικούς ανθρώπους ή το να ζούμε μέσα σε τοξικά περιβάλλοντα μπορεί να μας αλλάξει το χαρακτήρα, ακόμα και να επιφέρει προβλήματα με τις ηλεκτρονικές μας συσκευές, οι οποίες είναι ευαίσθητες σε τέτοιες αρνητικές ενέργειες. Παρακάτω, παραθέτονται τέσσερεις απλοί τρόποι για να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια από το νου, το σώμα και τη σκέψη σας, έτσι ώστε να δείτε ξανά τη ζωή με θετική ματιά. Τρόπος 1ος: Το Όνομα του Θεού Λέγοντας το όνομα του Θεού ξανά και ξανά έχει μία εκπληκτική δυναμική. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί τη δύναμη που έχει το όνομα του Θεού. Τον τρόπο που θα επικαλεστεί κάποιος το θείο είναι κάτι περισσότερο από μία απλή λέξη, είτε πρόκειται για το όνομα του Χριστού, του Βούδα ή του Κρίσνα ή οποιοδήποτε άλλα όνομα που μιλάει στην καρδιά του. Κάποιος μπορεί να καθοδηγηθεί να επαναλαμβάνει αυτό το όνομα σιωπηλά στο μυαλό του κάθε φορά που δεν ολοκληρώνει κάποια συγκεκριμένη εργασία που απαιτεί την πλήρη προσοχή του. Το όνομα του Θεού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλους τρόπους κάθαρσης από την αρνητική ενέργεια. Για πάνω από χίλια χρόνια, σπουδαίες άγιες προσωπικότητες και γκουρού έχουν μιλήσει για τη δύναμη του ονόματος του Θεού σε κείμενα πνευματικού περιεχομένου.

Τρόπος 2ος: Βουτώντας στη θάλασσα Ένας άλλος τρόπος για να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια είναι να πάτε σε μία παραλία και να βουτήξετε στη θάλασσα. Το νερό της θάλασσας έχει καταπληκτικές ιδιότητες στον καθαρισμό της αρνητικής ενέργειας. Στην πραγματικότητα, το νερό έχει χρησιμοποιηθεί γενικότερα στην ιστορία για αυτό το λόγο. Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής συνήθιζε να χρησιμοποιεί το νερό του Ιορδάνη ποταμού για πνευματικό καθαρισμό, ώστε οι άνθρωποι να ξαναγεννηθούν έχοντας μία θετική προοπτική για τη ζωή. Για να το επιτύχει κάποιος αυτό μπορεί να περπατήσει μέσα στο νερό, βουτώντας και καλύπτοντας εντελώς το κεφάλι του, ενώ σιωπηλά να επαναλαμβάνει το όνομα του Θεού. Αυτή τη διαδικασία μπορεί να γίνει 4 με 5 φορές, βυθίζοντας εντελώς το σώμα του στο νερό της θάλασσας. Όπως οι ίδιοι είμαστε σαν σταγόνα από τον ωκεανό καθαριζόμαστε από καθετί αρνητικό μέσα στο νερό. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας λέμε μία σύντομη προσευχή ευχαριστώντας το Θεό για τον καθαρισμό. Ζείτε μακρυά από τη θάλασσα; Φτιάξτε τη δική σας παραλία Πάρτε έναν κουβά που να χωράει περίπου 20 λίτρα και γεμίστε τα 2/3 με νερό, προσθέτοντας μισό φλιτζάνι με αλάτι της αρεσκείας σας για να φτιάξετε τη δική σας μίνι θάλασσα. Ανακατέψτε το αλάτι με το νερό και αφήστε το μίγμα να ξεκουραστεί για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, καθίστε σε μία καρέκλα, έτσι ώστε τα πόδια σας να είναι μέσα στο κουβά και η στάθμη του νερού να φθάνει όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για 20 λεπτά επαναλαμβάνοντας σιωπηλά το όνομα που έχετε προσωπικά επιλέξει για το Θεό. Στη συνέχεια, μπορείτε να πείτε μία προσευχή για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας στο Θεό, στο Σύμπαν, στο Όλον και Μοναδικό για να καθαρίσετε όλες τις αρνητικές ενέργειες. Πετάξτε στο τέλος το νερό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.