Τρόπος 3ος: Γείωση στο Έδαφος ή σε Άμμο Αυτός ο τρόπος είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλοι γιατί ζούμε πάνω στον πλανήτη Γη. Μερικοί από εμάς μπορεί να μη μένουμε κοντά σε θάλασσα, αλλά η γείωση στο έδαφος ή στην άμμο κάνει επίσης μία θαυμάσια δουλειά στο ενεργειακό καθάρισμα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής, καθόμαστε στο έδαφος και θάβουμε τα δύο μας χέρια και τα πόδια στο έδαφος ή στην άμμο. Αν υπάρχει κάποιο δέντρο κοντά μας, είναι ακόμα καλύτερα αφού τα δέντρα έχουν βαθιές ρίζες που απορροφούν την αρνητική ενέργεια από το σώμα για να την εξουδετερώσουν πίσω στη γη. Ταυτόχρονα με αυτή τη διαδικασία μπορούμε να λέμε το προσωπικό όνομα που έχουμε επιλέξει για το Θεό ξανά και ξανά από μέσα μας. Μπορείτε επίσης να καθίσετε με τα χέρια και τα πόδια θαμμένα στο χώμα λέγοντας αυτά τα μάντρα για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια μπορείτε να πλύνετε τα χέρια και τα πόδια σας λέγοντας μία σύντομη προσευχή ευχαριστώντας το Θεό, το Σύμπαν, τον Έναν και Μοναδικό για να καθαρίσετε. Πολλές πνευματικές παραδόσεις αναφέρουν το γεγονός ότι είμαστε φτιαγμένοι από το χώμα της Γης και ότι η Μάνα-Γη είναι επίσης ένας από τους αληθινούς προστάτες μας. Μας προσέχει, μας παρέχει τροφή και νερό και μας προσφέρει καταφύγιο. Είναι πρόθυμη, λοιπόν να ξεπλύνει μακριά όλη την αρνητική ενέργεια από την ύπαρξή μας.

Τρόπος 4ος: Καίγοντας Φασκόμηλο
Πάρτε ένα ματσάκι από λευκό φασκόμηλο και μουσκέψτε το ελαφρά, έτσι ώστε, όταν καεί να διασκορπίσει τον καπνό. Βάλτε φωτιά στο ματσάκι (δεν θα είναι και πολύ εύκολο λόγω της υγρασίας, για αυτό αν έχετε ένα γκαζάκι χρησιμοποιείστε το). Στη συνέχεια, πάρτε το ματσάκι και κουνήστε το γύρω από το σώμα σας 10 φορές λέγοντας το όνομα που έχει διαλέξει προσωπικά για το Θεό.
Κάντε αυτή τη διαδικασία για όσο σας φαίνεται ότι είναι αρκετό. Μόλις τελειώσετε ευγνωμονήστε με μία προσευχή ο Θεό, το Σύμπαν, τον Έναν και Μοναδικό. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε λευκό φασκόμηλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιβάνι/θυμίαμα. Το φασκόμηλο και το θυμίαμα χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες από τους ιθαγενείς της Αμερικής και σε συναθροίσεις Αβοριγίνων κατά τις τελετουργίες των φυλών τους λόγω των καθαρτικών τους ιδιοτήτων. Ακόμα και σήμερα οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι το λευκό φασκόμηλο σκοτώνει τα βακτηρίδια.
Μετά τη χρήση οποιουδήποτε από αυτούς τους τρόπους καθαρισμού της αρνητικής ενέργειας, δημιουργείστε με τη φαντασία σας μία προστατευτική φούσκα λευκού φωτός γύρω από το σώμα σας με σκοπό να προφυλάξει το σώμα σας, το πνεύμα σας και το μυαλό σας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αδειάσετε το μυαλό σας από όλες τις αρνητικές σκέψεις, τις ιδέες και κάθε αρνητικό συνειρμό που μπορεί να προκύψει.
Λίγα λόγια για το συγγραφέα: ο Dr. Paul Haider είναι μάστερ βοτανολόγος και πνευματικός δάσκαλος για πάνω από 25 χρόνια και βοηθάει τους ανθρώπους να ανακάμψουν πνευματικά και να αισθανθούν υγιείς. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για αυτόν από το προσωπικό του προφίλ στο facebook με το όνομα «Dr. Paul Haider and Healing Herbs.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.