Σήμερα η συναισθηματική σου κατάσταση είναι αυτή που σε κατευθύνει να αισθανθείς Αγάπη και φροντίδα, για εσένα και ολόκληρο το περιβάλλον σου. Κάνεις μια καινούργια γνωριμία με ένα ανδρικό πρόσωπο. Ο τρόπος με τον οποίο δρας στην ζωή του έχει να σου μάθει πολλά. Να θυμάσαι ότι μερικές φορές οι πληροφορίες που δεν κατανοείς έχουν μέσα τους, την λύση που χρειάζεσαι. Όσο πιο αληθινά είναι τα συναισθήματά σου και όσο πιο πολύ τα αφήνεις ελεύθερα, τόσο πιο πολύ θα εκτιμηθούν από αυτούς που μπορούν να τα δουν και να τα αναγνωρίσουν.

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 1, 3, 13, 29, 30, 43, 53, 66, 67.

 

 

 

Καρκίνος 6/10/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Βασίλησσα των ραβδών, Ο Κρεμασμένος, Έξη των ξιφών, Δύο των ξιφών

 

Σήμερα κρατάς ανοιχτό το μυαλό σου γιατί γνωρίζεις ότι έτσι θα διεκδικήσεις αυτό που σου ανήκει. Μια κατάσταση μπορεί να σε στεναχωρήσει. Ένα θέμα μπορεί να αναβληθεί, μια βοήθεια που θέλεις μπορεί να καθυστερήσει. Λάβε υπόψη σου ότι μερικές αλλαγές στην ζωή σου μπορεί να είναι αμετάκλητες. Τι δύναμη μπορεί να έχει μια αμφιβολία μέσα σου, μπροστά στην δύναμη της επιθυμίας που έχεις για να την διαλύσεις;

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 10, 13, 26, 31, 33, 48, 57, 67, 80.

 

 

 

Λέων 6/10/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Εφτά των κυπέλων, Τρία των πεντάκτινων, Βασιλιάς των ραβδών, Τέσσερα των πεντάκτινων

 

Σήμερα αν και μπερδεμένος/η, αντιλαμβάνεσαι και ξεχωρίζεις τις αλήθειες από τα ψέματα. Καταλαβαίνεις ποιες επιθυμίες σου, είναι εφικτές και ποιες όχι. Η προσπάθειά σου πάνω σε κάτι το οποίο έχεις εργαστεί αρκετά, αναγνωρίζεται με επιτυχία. Μη ξεχνάς πως ο ναρκισσισμός και η επιδειχτικότητα προκαλούν επικριτική διάθεση και έλλειψη ζεστών συναισθημάτων. Η αίσθηση ασφάλειας βρίσκεται μέσα σου και θα μπορέσεις να την νοιώσεις όταν καταφέρεις να αξιοποιήσεις αυτά που ήδη έχεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.