Σήμερα η συναισθηματική σου κατάσταση είναι αυτή που σε κατευθύνει να αισθανθείς Αγάπη και φροντίδα, για εσένα και ολόκληρο το περιβάλλον σου. Ένα πρόσωπο μέσα στο περιβάλλον σου σε θυμώνει και μπορεί πολύ εύκολα να τσακωθείς μαζί του. Μη ξεχνάς ότι η θετικότητά σου μπορεί να έλξη θετικές καταστάσεις μόνο όταν δεν μετατρέπεται σε αφέλεια. Προφύλαξε τον εαυτό σου, αλλά μην χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Αυτά θα σε οδηγήσουν εκεί που θες να πας.

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 7, 10, 25, 29, 31, 44, 53, 72, 75.

 

 

 

Τοξότης 6/10/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Οι Ερωτευμένοι, Η Δικαιοσύνη, Ο Κρεμασμένος, Ο Μάγος

 

Σήμερα θέλεις να ζήσεις κάποια πράγματα με όλη σου την καρδιά και γνωρίζεις ότι για να το πετύχεις πρέπει να προχωρήσεις χωρίς αναστολές Ένα νομικό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει. Κάποιες δικές σου υποθέσεις θα κλείσουν οριστικά. Έχε υπόψη σου ότι η δράση μέσα από μια αρνητική και στενάχωρη διάθεση μπορεί να κρύβει πολλές παγίδες. Κάθε τι καινούργιο που μπαίνει στην ζωή σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να ανακαλύψεις και να καλλιεργήσεις μια καινούργια δυνατότητα. Εμπιστεύσου την δημιουργική σου δύναμη.

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 9, 12, 23, 24, 38, 52, 59, 62, 76.

 

 

 

Αιγόκερος 6/10/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Δύο των ραβδών, Έξη των κυπέλων, Δύο των ραβδών, Εφτά των ξιφών

 

Σήμερα αισθάνεσαι την ανάγκη να δράσεις σε θέματα που σε αφορούν και τον τελευταίο καιρό έχουν σταματήσει να εξελίσσονται. Ένα πρόσωπο από τα παλιά ξαναμπαίνει στην ζωή σου ή έρχεται απλά για να σου θυμίσει παλιές και αν μη τι άλλο όμορφες καταστάσεις. Λάβε υπόψη σου ότι η απραξία και η αποστασιοποίηση είναι απαραίτητα σε κάποιες περιστάσεις αν δεν γίνονται συνήθεια. Αν οι τύψεις είναι αυτό που σε κάνει να γυρίζεις το κεφάλι σου πίσω, για να δεις τι άφησες, τότε οι ίδιες τύψεις θα εμφανιστούν και πάλι μπροστά σου όταν αρχίσεις να κοιτάς μπροστά στο μέλλον σου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.