Οι πεμπτουσίες καθιστούν δυνατή την εσωτερική ανάπτυξη. Χρησιμοποιούνται στο διαλογισμό και την προσευχή για να φέρουν ευθυγράμμιση με τον εσωτερικό οδηγό. Είναι χρήσιμες για όσους επιθυμούν να εισέλθουν και να εμβαθύνουν στην πηγή της αρχαίας σοφίας της ανθρωπότητας.

Οι πεμπτουσίες, όμοια με τις πομάδες, αποτελούνται από 49 βότανα, αλλά η ενέργειά τους, όντας πιο λεπτοφυής, διαπερνά όλα τα σώματα. Χρησιμοποιούνται στο σφυγμό του αριστερού καρπού και επικαλούνται την ανώτερη τάξη μέσα μας.

ΕΣΣΕΝΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ (ΙΑΜΑΤΑ): ΦΩΣ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ

Τα έσσενς βασίζονται στην αρχή των ανθοϊαμάτων του δρ. Ε. Μπαχ: Ο Μπαχ πίστευε ότι ο Ήλιος μεταδίδει την απαραίτητη ηλεκτρική “δόνηση” των λουλουδιών μέσα στο νερό, το οποίο στη συνέχεια φορτίζεται ενεργειακά. Αφομοιώνοντας το ίαμα που περιέχει το απόσταγμα του λουλουδιού, η δονητική ιδιότητα του λουλουδιού -που κυβερνάται από το Ντέβα του- επηρεάζει τη φύση μας στα λεπτότερα επίπεδά της. Τα έσσενς του Aura-Soma πίνονται ή χρησιμοποιούνται εξωτερικά σε σημεία σφυγμού: καρπούς, κροτάφους, αστραγάλους ή ενεργειακά σημεία. Μπορούμε ακόμη να τα προσθέσουμε σε κρέμες και στο μπάνιο μας.

Τα έσσενς χρωμάτων είναι πλούσια στις ενέργειες φυτών, δέντρων, κρυστάλλων και ιχνοστοιχείων. Η Vicky τα δημιούργησε αρχικά ως συνοδεία των ελαίων. Αυξάνουν τη γείωση, εκείνη την κατάσταση συγχώνευσης της Γης με το φυσικό σώμα, ώστε να βιώνουμε περισσότερη αρμονία και ασφάλεια με το φυσικό σώμα και το περιβάλλον – έτσι συμβάλλουν στην οικολογική μας συνείδηση, το συντονισμό με τα τσάκρας της Γης, το τοπίο και το Γήινο Αστέρι, το οποίο μας συνδέει, ατομικά και συλλογικά, με τη Γαία. Η Vicky έλεγε: “Προσέχετε μη γίνεται τόσο ουράνιοι που να μην κάνετε πια για την Γη”. Έτσι πρέπει να έχουμε το Κεφάλι στον Ουρανό και τα Πόδια στη Γη, για να μπορούμε να φέρνουμε τον Ουρανό επί της Γης. Η σειρά των έσσενς περιλαμβάνει τα Ιάματα Χρωμάτων, την Ηλιακή Θάλασσα και τις Ηλιακές Πεταλούδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.