Αριθμολογία Νοεμβρίου: Κάνε μια νέα, σοβαρή αρχή! Οι αριθμολογικές τάσεις του Νοέμβρη από τον Athan. www.facebook.com/athan.zervas Πηγή: www.astropedia.gr Καλό μήνα σε όλους! Ο Νοέμβριος είναι ένας δυνατός μήνας που υπόσχεται αρκετά καινούργια ξεκινήματα αλλά και την ενεργοποίηση και την λειτουργία σχεδίων που δεν είναι τόσο καινούργια (προσχέδια ή ιδέες) και τώρα βρίσκουν τον σωστό χρόνο ή τις κατάλληλες συνθήκες να εφαρμοστούν με πρακτικό τρόπο.

 

Επαγγελματικά Είναι περίοδος που ενεργοποιούνται οικονομικά ζητήματα και μπορούμε να κινηθούμε γύρω από εργασιακές συνθήκες με στόχο την βελτίωσή τους ή την αύξηση της παραγωγικότητας. Σημαντικό ρόλο αυτόν τον μήνα θα παίξει ο διευθυντής ή ο αρχηγός μιας ομάδας και οι συνεργάτες θα μπορέσουν όλοι μαζί να εναρμονιστούν για την επίτευξη των κοινών στόχων. Από την αρνητική πλευρά, το ατομικό παιχνίδι και όχι το ομαδικό θα δυσκολέψει τις εργασιακές εξελίξεις και πέρα από αυτό μπορεί και να στοιχίσει στον ”πρωταγωνιστή”. Επιπλέον, στην διαχείριση των οικονομικών μας μπορεί να βρεθούμε σε δύσκολη θέση και να κάνουμε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.

 

 

Αισθηματικά Στα αισθηματικά,  οι καινούργιες σχέσεις έχουν την αίσθηση του έντονου, του γλυκού και του αγαπησιάρικου και οι διεργασίες ανάμεσα στους συντρόφους έχουν σεβασμό και ρομαντισμό. Οι σχέσεις που ήδη υπάρχουν ανανεώνονται, το ερωτικό στοιχείο (ξανα)ξυπνάει και οι σύντροφοι προγραμματίζουν μαζί το κοινό τους μέλλον. Από την αρνητική πλευρά, δε θα λείψουν οι λανθασμένες εκτιμήσεις στις καινούργιες γνωριμίες και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αθώα ή όχι και τόσο αθώα ψέμματα που το καινούργιο πρόσωπο μπορεί να μας πει για να μας εντυπωσιάσει. Στις σταθερές σχέσεις υπάρχει ο κίνδυνος ο ένας από τους δύο συντρόφους να συμπεριφερθεί απόλυτα και εγωκεντρικά ή η σχέση να μπλοκάρει από υποχρεώσεις και ευθύνες που πηγάζουν από οικονομικά προβλήματα, από οικογένειακά θέματα ή από καταπίεση ατομικών αναγκών μέσα στην σχέση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.