Εργαλεία εξερεύνησης

Το VOICING διδάσκει μια ιδιαίτερη χρήση της φωνής που τραγουδάει, ενισχύοντας, αλλά χωρίς να επεμβαίνει, την μοναδικότητα της φωνής κάθε ξεχωριστού ανθρώπου. Σε αυτή την δουλειά εξερευνάμε διαφορετικές ηχητικές ποιότητες και τονικότητες της φωνής από τα χαμηλότερα έως τα ψηλότερα. Κάθε ομάδα τόνων, θα θέσει σε κίνηση διαφορετικά θέματα που σχετίζονται με τον χάρτη των τσάκρας και με τα αντίστοιχα επίπεδα συνειδητότητας. Κάθε συναίσθημα, κάθε κατάσταση της προσωπικότητας αλλά και της Ουσίας, θα έχει της δική της ιδιαίτερη ποιότητα τονικότητας, και θέσης στο σώμα, αν και η υφή θα είναι διαφορετική σε κάθε άτομο. Τεχνικές της Βιοενεργητικής, Κεντραρίσματος, Αναπνοών, Σαμανισμού, Ενεργειακών Θεραπευτικής αλλά και της Ύπνωσης, του NLP και διάφορες διαλογιστικές τεχνικές, χρησιμοποιούνται προκειμένου να προκαλέσουν και να υποστηρίξουν την εξερεύνηση της φωνής.

  Χρησιμοποιούμε διάφορους τύπους άγνωστων, δικής μας ενεργειακής επινόησης γλωσσών, οι οποίες χρησιμοποιούνται επίσης και στο τραγούδι. Η γλώσσα είναι στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο συσχετισμένη με τον πολιτιστικό προγραμματισμό μας παρά με το τραγούδι, για τούτο και την αποφεύγουμε όσο μπορούμε. Παρόλα αυτά, μια κάποια έναρθρη γλώσσα είναι απαραίτητη, ώστε να εκφραστεί όλη η γκάμα των εσωτερικών εμπειριών. Τα φωνήεντα μόνα τους, δεν μπορούν να εκπληρώσουν αυτό τον σκοπό.

  Ένα άλλο μέρος αυτής της δουλειάς, είναι αφιερωμένο στην τέχνη της ενεργής ακρόασης – της φωνής του ίδιου του ατόμου αλλά και των άλλων, – του ακούσματος μουσικής και τραγουδιών από διάφορους πολιτισμούς μέσα από τα διάφορα κέντρα του σώματος, – του ακούσματος ήχων της φύσης και διαφόρων μουσικών οργάνων, σε διαφοροποιημένη κατάσταση αντίληψης, ώστε να ανακαλύψουμε πως επηρεάζεται το φυσικό, συναισθηματικό και τα αιθέρια σώματά μας και τα διάφορα επίπεδα συνειδητότητας. Γίνονται ατομικές συνεδρίες και ομάδες . Ο Αναστάσιος Κλήνης (Anand Vijan) εχει εκπαιδευτεί στην εργασία με τον ήχο -Voicing , στο Primal Deconditioning και Μεθόδους Ενεργητικών Διαλογισμών είναι δάσκαλος στο Usui Shiki Ryoho, θεραπευτής Merlight και Karuna Reiki, σύμβουλος EMF Balancing Technique (advanced)

Leave a Reply

Your email address will not be published.