Το Σεμινάριο “Τεχνικές Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη” θα λάβει χώρα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος, στις 20 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Novus, Καρόλου 23. Ώρες σεμιναρίου 14:00 με 20:00. Στο σεμινάριο εισηγούνται:

 

1. Άθαν Ζέρβας: Γενικές Τεχνικές Επισκόπησης του Γενέθλιου Χάρτη

 

2. Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου: Το τρίπτυχο Ήλιου – Σελήνης – Ωροσκόπου και η σημασία του για την ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη

 

3. Βασίλης Παπαδολιάς: Η ερμηνεία των πλανητών στους οίκους και οι επιδράσεις των κυβερνητών και των χορηγών

 

 

4. Βαγγέλης Πετρίτσης: Η ερμηνεία των αστρολογικών όψεων και η ανάλυση των πλανητικών σχηματισμών Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, η είσοδος είναι στα 10 ευρώ. Με το εισιτήριο αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε και όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες της έκθεσης (ομιλίες 10:00 με 14:00 και επίσκεψη σε χώρο εκθετών). Για όσους δε θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, αλλά να συμμετέχουν μόνο στις ομιλίες και στο χώρο εκθετών η είσοδος θα είναι στα 3 ευρώ.

  Στους ενδιαφερόμενους μπορεί να δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος του σεμιναρίου… Πληροφορίες: 6949-898709, 6945-807566. —-

 

Για τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδος: Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδας είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Η εταιρία πραγματοποιεί τακτικά εκδηλώσεις για το ανοικτό κοινό, ενώ ανάμεσα στις σημαντικότερες συνεισφορές της είναι και η πρόταση εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας (http://filoi-astrologiasellados.gr/site/index.php/κώδικας-δεοντολογίας-αστρολόγων ) Περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς και τις αρχές της Εταιρίας μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της www.filoi-astrologias-ellados.gr .

1 2 3

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.