Αριθμολογία Σεπτεμβρίου: Η μαγεία στην δράση! Καλό μήνα σε όλους! Οι αριθμολογικές τάσεις του Σεπτεμβρίου από τον Athan. Ένας σημαντικός και δυναμικός μήνας αρχίζει και με αυτόν μπαίνουμε στο φθινόπωρο, αποχαιρετώντας σιγά-σιγά ενα καυτό από όλες τις πλευρές καλοκαιρι. Ο μήνας αριθμολογικά σφραγίζεται από τον αριθμό 8 ο οποίος συνδέεται και ενισχύει την ετήσια αριθμολογική δόνηση που είναι επίσης 8. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε μπροστά μας μια δυναμική περίοδο όπου η έμφαση θα πέσει στα επαγγελματικά και στις συμφωνίες που θα γίνουν ή στις συνεργασίες που θα διαλυθούν γιατί δεν εξυπηρετούν πλέον το όραμα για συνέχεια. Ο αριθμός 8 συνδέεται επίσης με την κλειστά κυκλώματα αλλά και με το κάρμα και πολλά γεγονότα θα έχουν τον χαρακτήρα του αναπόφευκτου και του μοιραίου.

Οικονομικά-Επαγγελματικά Ένας μήνας που θα έχουμε εξελίξεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που αφορούν σε παγκόσμια θέματα, σε θέματα της χώρας μας αλλά και ζητήματα που μας επηρεάζουν ατομικά. Κατάλληλος μήνας να αρχίζουμε να εφαρμόζουμε και να θέτουμε σε πράξη τις ιδέες που συλλάβαμε και τα σχέδια που οργανώσαμε το προηγούμενο διάστημα ώστε να αρχίσουμε να έχουμε οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη και εξελίξεις.

Αισθηματικά Η πιθανή εργασιομανία αυτού του μήνα ίσως να μη δώσει το προβάδισμα στις σχέσεις ή να στερήσει τον χρόνο από τους συντρόφους να είναι μαζί. Ο μήνας όμως μπορεί να ενώσει τα ζευγάρια αν αρχίσουν να εργάζονται μαζί για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού μέσα στην σχέση. Γενικότερα πάντως δεν είναι ο πιο ερωτικός μήνας του έτους για σχέσεις και γνωριμίες, παρότι δεν αποκλείεται οι γνωριμίες που θα συμβούν αυτόν τον μήνα να έχουν έναν τόνο μοιραίο και αναπόφευκτο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.