Θεμέλιος Λίθος 6 Ένας μήνας που θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Μπορείς να βρεις λύσεις και βοήθεια σε θέματα που σε απασχολούν και να καταφέρεις να αλλάξεις την πορεία κάποιων γεγονότων που δεν φάνταζαν να έχουν θετική κατάληξη μέχρι τώρα. Αυτό θα γίνει γιατί και οι συνθήκες γύρω σου αλλάζουν ευνοώντας σε, αλλα και γιατι εσύ ο ίδιος αλλα΄ζεις συμπεριφορά και στάση. Στα ερωτικά έχεις αναζωπύρωση της σχέσης σου ή αν είσαι μόνος έχεις καινούργιες γνωριμίες. Πρόσεξε τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία και μην καθυστερείς κινήσεις σου.

Θεμέλιος Λίθος 7 Μήνας με αυξημένες τις απαιτήσεις των άλλων από εσένα τόσο στην εργασία όσο και στην σχέση σου. Οι ευθύνες σου αυξάνονται ή αν παραμένουν οι ίδιες τότε αισθάνεσαι το βάρος τους μεγαλύτερο πάνω σου. Δεν είναι αρνητικός ο μήνας, αλλά έχει την αίσθηση της επιστροφής στην πραγματικότητα. Δώσε βάση σε θέματα που απασχολούν το πρακτικό κομμάτι της σχέσης (συμβίωση, καθημερινότητα, χρόνος μαζί) και στην εργασία σου να είσαι συγκεντρωμένος ώστε να μην διαφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες από την αντίληψη και την προσοχή σου. Πρόσεξε τις γυναίκες γύρω σου αυτόν τον μήνα.

Θεμέλιος Λίθος 8 Περίοδος που αρχίζεις να συγκεκριμενοποιείς την σκέψη σου και που αρχίζεις να εφαρμόζεις ιδέες και όνειρα δίνοντας τους σάρκα και οστά. Είναι μήνας που η διαίσθηση σου μπορεί να σε οδηγήσει αλλά μόνο αν συνδυάσεις μαζί και την λογική. Περίοδος που μπορείς να ερευνήσεις βαθύτερα αυτό που σε απασχολεί ή να μελετήσεις περισσότερο ή ακόμη και να αφιερωθείς σε μια μελέτη ή έρευνα. Αποκαλύψεις και αναλαμπές που οδηγούν σε επιτυχία να περιμένεις από τις 25 του μήνα και μετά. Φρόντισε να ασκείς την ελεύθερη σου βούληση και να μην καταπιέσεις σημαντικά κομμάτια της προσωπικότητάς σου αυτόν τον  μήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.