Ας δούμε τι θα φέρει αυτός ο μήνας για σένα Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7.  Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος Λίθος 1 Ένας μηνας που θα σε μπερδέψει λίγο γιατί δεν ξέρεις αν πρέπει να τελειώσεις κάτι ή να αρχίσεις κάτι άλλο. Ίσως το δίλημμα να είναι πως αν τελειώσει κάτι τότε ίσως δεν αρχίσει κάτι άλλο. Οι απαντήσεις που ψάχνεις θα έρθουν αυτόν τον μήνα μέσα από την επαφή σου με τον κόσμο, καθώς είναι περίοδος που έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο και όλοι αναζητούν την ενέργεια, την λάμψη σου και την παρουσία σου. Στα αισθηματικά σου κάτι αλλάζει καθώς απελευθερώνεσαι από καταπιεστικές συμπεριφορές, ενώ γενικότερα αυτόν τον μήνα πρόσεχε τις αργοπορίες ή τις βιασύνες.

Θεμέλιος Λίθος 2 Δεν είναι καθόλου άσχημος μήνας για να κάνεις μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις μια ιδέα που μπορεί και να στριφογυρίζει στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Είτε στα αισθηματικα σου είτε στα επαγγελματικά σου, είναι καλή περίοδος, ειδικά οι πρώτες δέκα μέρες του μήνα, για να δεις τον εαυτό σου να ανοίγει τα φτερά του και να πετάει ψηλότερα. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις την βασική τάση αυτής της περιόδου για σένα που δεν είναι άλλη από έναν καλά κρυμμένο εγωισμό πίσω από σκέψεις και κινήσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.