Οι αριθμολογικές τάσεις του Απριλίου από τον Athan. www.facebook.com/athan.zervas

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο Απρίλιος φέρνει δυσκολίες και περιορισμούς. Πρόκειται για έναν αυστηρό μήνα κατά την διάρκεια του οποίου καλούμαστε να ασχοληθούμε με τις πρακτικές πλευρές της ζωής μας και να εστιαστούμε στις λεπτομέρειες που είχαμε αμελήσει ή που μας διέφυγαν κατά το προηγούμενο διάστημα. Μας απασχολεί και δουλεύουμε πάνω στην σταθερότητα στα εργασιακά μας ή στα προσωπικά μας ζητήματα και προσπαθούμε να χτίσουμε πιο γερές ψυχολογικές δομές υποστήριξης και ενίσχυσης της καθημερινής μας ζωής.

Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 1, 3, 6, 9, 11, 13, 14, 16, 19, 20, 22 και 27 του μήνα. Αισθηματικά Οι δυσκολίες και τα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις στις σχέσεις μας αυτόν τον μήνα και να παγώσουν τα αισθήματα και τις τρυφερές εκδηλώσεις ή την επικοινωνία. Οι σχέσεις περνάνε από την τριβή της καθημερινότητας, οι σύντροφοι είναι κουρασμένοι από τα προβλήματά της ζωής τους και δεν γίνονται πολλά. Επικρατεί η λογική και τα πρέπει και μειώνεται η χαρά και η ευχαρίστηση. Από την θετική πλευρά όμως, είναι περίοδος που οι σχέσεις μπορούν να σταθεροποιηθούν και να αποκτήσουν μια πιο ξεκάθαρη μορφή και λειτουργία. Οι ημέρες που ευνοούν τα θέματα της καρδιάς είναι στις 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και 29 του μήνα.

Επαγγελματικά Μπορεί να πρόκειται γενικότερα για έναν δύσκολο μήνα, αλλά η ενέργεια ευνοεί τα εργασιακά ζητήματα από την πλευρά της επιμονής και της βελτίωσης της καθημερινότητας στην εργασία μας μέσα από την προσοχή σε λεπτομέρειες και σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Από την άλλη όμως ο φόρτος της εργασίας και ο χρόνος που αφιερώνουμε στα θέματα της δουλειάς μας κάνει να κουραζόμαστε υπερβολικά και να χάνουμε την ευεξία μας. Κατάλληλη περίοδος για μια επιχείρηση να βάλει τις βάσεις που θέλει. Οι ημέρες που ευνοούν τα θέματα της εργασίας είναι στις 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28 του μήνα.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα; Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.