Κριός

Προκλήσεις…!

 

Μέσα μου

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεσαι όλο και καλύτερα με τον εαυτό σου. Συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν στην ζωή σου πράγματα ή καταστάσεις που από την μία είναι δεσμευτικές για σένα αλλά από την άλλη τώρα αρχίζεις να μπαίνεις σε μια διαδικασία αποκοπής από αυτές. Αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά κάποια πράγματα και μπορείς να παρατηρείς πίσω από αυτά, κάποιους άγραφους νόμους που διέπουν την ζωή.

Κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, δεν συνάδουν με αυτό που εσύ βλέπεις ως τον «δρόμο σου» στην δική σου ζωή, και αυτή η συνειδητοποίηση σε οδηγεί σιγά σιγά στο να τα εγκαταλείψεις. Γενικότερα αυτό που καλείσαι τώρα να δεις… είναι ότι τα εμπόδια που βλέπεις στον δρόμο σου είναι η αντανάκλαση παλαιότερων καταστάσεων που τώρα καλείσαι… απλά να προσπεράσεις, αξιοποιώντας την εμπειρία και τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει.

 

Οικονομικά

Κάποια λάθη που έχεις κάνει στον τομέα των οικονομικών σου, τώρα σου «χτυπάνε την πόρτα» για ακόμα μία φορά και καλείσαι να δεις τι θα κάνεις με αυτά. Απέφυγε να λειτουργήσεις όπως το έκανες στο παρελθόν σε αυτόν τον τομέα. Συμβουλέψου κοντινά σου άτομα που τώρα έχουν κάτι σωστό να σου πουν για αυτό που αντιμετωπίζεις και μην βιαστείς να πάρεις οικονομικές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην ανακύκλωση αυτού που τώρα μπορεί να επιλυθεί αν απλά ακολουθήσεις τις θετικές συγκυρίες.

Αν έχεις ένα κληρονομικό θέμα σε εξέλιξη, αυτό θα καθυστερήσει για λίγο να βρει την λύση του. Αν αντιμετωπίζεις νομικά προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, τώρα θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις αν οι προθέσεις σου είναι δίκαιες…

Αν ασχολείσαι με τυχερά παιχνίδια, τώρα έχεις την τύχη με το μέρος σου αλλά για όσο χρειάζεται. Πρόσεξε αυτά που ενδεχομένως να κερδίσεις… να μην τα χάσεις εξίσου εύκολα.

 

Ερωτικά

Αν βρίσκεσαι μέσα σε μια μακρόχρονη σχέση που όμως δεν μπορείς να καταλάβεις το που πάει, τώρα θέλεις να το μάθεις. Οι περισσότεροι και οι περισσότερες από εσάς, έχετε πολλά που δεν έχετε συζητήσει ή δεν έχετε εκφράσει στον ή στην σύντροφό σας. Αυτό όμως τώρα δεν σας ικανοποιεί και νοιώθετε ότι θέλετε η σχέση σας να είναι ή να γίνει πιο ολοκληρωμένη σε όλα τα επίπεδα που μπορεί. Απέφυγε γενικότερα να κρίνεις αυτό που φαίνεται μέσα στην σχέση σου. Αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για εσάς που χωρίς διάθεση κριτικής, θα συζητήσετε αυτό ή αυτά που έχετε ανάγκη να συζητήσετε με τον ή την σύντροφό σας. Αν το κάνετε, η συνέχεια μπορεί να σας εκπλήξει.

 

Αν δεν έχεις σύντροφο, σταμάτα να μετανιώνεις για τον τρόπο που λειτούργησες στην ακριβώς προηγούμενη σχέση. Έκανες αυτό που θεώρησες σωστό σύμφωνα με αυτό που σου δόθηκε ή με αυτό που συνειδητοποίησες και έπραξες τα ανάλογα. Αν εμείνεις στην στάση αυτή, στο να μετανιώνεις, θα προσπεράσεις αυτό που τώρα είναι ακριβώς μπροστά σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε αυτό που έψαχνες κάποτε αλλά και τώρα…

Leave a Reply

Your email address will not be published.