Σκορπιός

Η Συνέχεια…!

 

Μέσα μου

Ο δρόμος που έχεις ακολουθήσει μέχρι σήμερα ήταν ο συμβατικός. Αυτό δεν λέει και πολλά σε σένα που δεν νοιώθεις αφομοιωμένος ή αφομοιωμένη από το σύστημα που σε περιβάλλει. Για σένα όμως που τώρα συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι συντονισμένος ή συντονισμένη με τις δικιές σου επιθυμίες… αρχίζεις να αισθάνεσαι ακριβώς αυτό. Ότι έχεις αφομοιωθεί από το σύστημα και λειτουργείς σύμφωνα και μόνο με τις επιταγές που σου επιβάλλονται χωρίς εσύ να το επιλέγεις…

Βλέπεις μπροστά σου πλέον όλο και πιο ξεκάθαρα τις επιλογές που έχεις για να μπορέσεις να ακολουθήσεις αυτό που για σένα μπορεί να ειπωθεί ως το όραμα της ζωής σου. Αντιλαμβάνεσαι όλες τις καινούργιες ευκαιρίες που έχεις στον δρόμο σου αλλά ενώ αισθάνεσαι έτοιμος ή έτοιμη, ταυτόχρονα αισθάνεσαι και ότι κάτι λείπει…

Μέσα σε αυτό το διάστημα καλείσαι να «μικρύνεις» μέσα σου. (Αυτό το να… «μικρύνεις»… νοιώσε το, μην το αναλύσεις). Καλείσαι να βρεις και να εστιαστείς στο κέντρο σου, για να βρεις αυτό που για σένα συμβολίζει την ουσία της ζωής σου και μέσα από αυτό να δράσεις στην συνέχεια χωρίς όμως να επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου.

Προσπάθησε να βρεις μέσα σου αυτά τα έστω λιγοστά ψήγματα πίστης και εκτίμησης σε αυτά που ήδη έχεις στην ζωή σου. Το όραμα της ζωής σου, είναι πάντα μπροστά σου σαν ένα φάρος. Αυτός ο φάρος αντανακλάται στο κέντρο σου και όσο το επιτρέπεις να σου δείχνει, τόσο δεν θα αισθάνεσαι χαμένος ή χαμένη μέσα σε αυτό που γίνεται τώρα στην ζωή σου.

 

Οικονομικά

Πολλοί και πολλές από εσάς, σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε κάποια χρήματα που έχετε φυλαγμένα, είτε για μια καινούργια ευκαιρία είτε για κάτι που σκέφτεστε εδώ και αρκετό καιρό. Κάνε αυτό που αισθάνεσαι να κάνεις, αποφεύγοντας τις συνεργασίες που ξέρεις ότι δεν θα σε οδηγήσουν εκεί που θέλεις και ακολουθώντας τις συμβουλές που τώρα θα σου έρθουν από πρόσωπα που ξέρουν να σε συμβουλέψουν.

Αν χρειαστείς οικονομική βοήθεια θα την έχεις, στον βαθμό που θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι τα χρήματα που θα πάρεις, θα τα αξιοποιήσεις σωστά. Αν έχεις νομικά θέματα που τώρα έρχονται στην επιφάνεια, ακολούθα την ευκαιρία που έχεις για να τα λύσεις.

 

Ερωτικά

Αν βρίσκεσαι μέσα σε σχέση, εστιάζεσαι όλο και περισσότερο στις προσωπικές σου ανάγκες και σε αυτές που δεν σου καλύπτει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου και αγαπάς. Προσπάθησε αυτό να γίνει αιτία και αφορμή για να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν και μην βιαστείς, μέσα σου να συντονιστείς με λύσεις που θα σε οδηγήσουν κάπου… που μετά μπορεί να μετανιώσεις.

 

Αν δεν έχεις σχέση, είναι σαν να αισθάνεσαι ότι παλεύεις με τον ίδιο σου τον εαυτό για να μπορέσεις να δημιουργήσεις μία… Εκτίμησε αυτό που μπορείς να έχεις σε αυτόν τον τομέα. Εκτίμησε αυτό που είσαι και παρέδωσε τον έλεγχο στο ερωτικό παιχνίδι… σε έναν πιθανό εραστή… ή σε μία πιθανή ερωμένη. Αυτή η οπτική γωνία τώρα, μπορεί να σου δείξει πολλά και μπορεί να ελκύσει και άλλα τόσα… που έχεις ανάγκη να βιώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.