ΣΚΟΡΠΙΟΣ Γνωρίζετε πολύ καλά πως με την είσοδο του άρη στον τομέα των οικονομικών σας,δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε στην αντεπίθεση παρά μόνο να κρατήσετε μια αμυντική στάση απέναντι σε κάποιους,που προσπαθούν με πλάγιο τρόπο να βλάψουν την επαγγελματική σας εικόνα.Με τον πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας,μην επιλέξετε το « οφθαλμός αντί οφθαλμού» .Ο λόγος σας είναι μαγνητικός.Χρησιμοποιείστε τον κ σίγουρα θα βγείτε ασπροπρόσωποι είτε σε αφεντικά είτε σε πελάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ Δεν έφταναν τα « χύμα» με τον κρόνο στο ζώδιο σας,με την είσοδο του άρη στο ζώδιο του τοξότη,έρχονται κ τα «τσουβαλάτα».Και αυτό γιατί ο κυβερνήτης σας ο δίας,από το ζώδιο της παρθένου,όχι μόνο δεν σας βοήθησε στον επαγγελματικό τομέα,αλλά σας φόρτωσε κ οικογενειακές ευθύνες «στεγνώνοντας» μάλιστα κ το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας πλημμυρίσει,κρατήστε την ψυχραιμία σας κ προωθήστε τα επιχειρηματικά σας σχέδια με συνέπεια κ υπομονή. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Έχετε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις το τελευταίο διάστημα κ έχετε καταφέρει με την υπομονή που σας διακρίνει,να κτίσετε σχέσεις,επαγγελματικές κ διαπροσωπικές με θεμέλιο την οικειότητα κ την εμπιστοσύνη.Δύο απαραίτητα στοιχεία που προωθούν συμφωνίες κ συνεργασίες κάθε φύσης.Μην επαναπαύεστε όμως κ δώστε προσοχή στο τι λέτε,γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεγηξήσεις κ να χαθεί η εμπιστοσύνη που με τόσο κόπο αποκτήσατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ανάμεσα σε εσάς κ σε αυτόν/ή που σας κοιτά κατάματα χωρίς να χαμηλώνει το βλέμμα,βρίσκεται ένα μικρό μικρό «τερατάκι» που αναστατώνει όλο σας το Είναι,δημιουργεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας,και κάνει τελικά την ζωή σας από εύκολη σε δύσκολη.Πως να δαμάσετε όμως την ζήλεια,όταν φίλοι κ γνωστοί σπέρνουν την αμφιβολία? Την διορατικότητα την έχετε,την εξυπνάδα το ίδιο,χρησιμοποιήστε κ τα δύο κ το συμπέρασμα πολύ απλό.Έχει έρθει η ώρα κ η στιγμή να αφήσετε πίσω τα στερεότυπα που υπάρχουν στο μυαλό σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.