shared by Humanity Healing

Τα 12 Παιδιά του Φωτός – Μια Αλληγορία

από τον Αστρολόγο Martin Shulman

«Η Γέννηση δεν είναι η αρχή, ο Θάνατος δεν είναι το τέλος»

ChuangTsu

Μετάφραση – Επιμέλεια: Αντά Τζιχαντζίρη

Hταν πρωί καθώς ο Κύριος στάθηκε εμπρός στα 12 Παιδιά του Φωτός και φύτεψε στο καθένα το σπόρο της ανθρώπινης ζωής. Ένα-ένα, το κάθε παιδί βγήκε μπροστά για να παραλάβει το δώρο του.

12 Children of the Light - Aries

«Σε εσένα Κριέ, δίνω πρώτα το σπόρο ΜΟΥ τον οποίο θα έχεις την τιμή να φυτέψεις. Για κάθε σπόρο που θα φυτεύεις θα πολλαπλασιάζονται στη χούφτα σου εκατομμύρια περισσότεροι. Δεν θα έχεις χρόνο να δεις το σπόρο σου να αναπτύσσεται διότι κάθε τι που θα φυτεύεις θα δημιουργεί περισσότερα από όσα πρέπει να φυτευτούν. Θα είσαι ο πρώτος που θα διεισδύσει στο έδαφος του ανθρώπινου νου με την ΙΔΕΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν είναι καθήκον σου να θρέψεις την ιδέα ή να την αμφισβητήσεις. Η ζωή σου είναι η πράξη και η μόνη πράξη που σου αναθέτω είναι να βοηθήσεις την ανθρωπότητα να αποκτήσει συνείδηση της Δημιουργίας ΜΟΥ. Για το καλό σου έργο, θα σου δωρίσω την αρετή της Αυτοεκτίμησης.»

Ήσυχα ο Κριός επέστρεψε στη θέση του.

12 Children of Light - Taurus

 

«Σε εσένα Ταύρε, δίνω τη δύναμη να μετατρέπεις το σπόρο σε ουσία. Το έργο σου είναι σπουδαίο και απαιτεί υπομονή διότι πρέπει να τελειώσεις ότι έχει αρχίσει αλλιώς οι σπόροι θα χαθούν στον άνεμο. Δεν πρέπει να αμφιβάλεις, να αλλάζεις γνώμη στην πορεία ούτε να εξαρτάσαι από τους άλλους για αυτό που σου ζητώ να κάνεις. Για το λόγο αυτό σου δίνω το δώρο της Δύναμης. Χρησιμοποίησέ την σοφά.»

Και ο Ταύρος επέστρεψε στη θέση του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.