ΙΧΘΥΣ: «Σε σένα Ιχθύ δίνω το δυσκολότερο καθήκον. Σου ζητώ να συλλέγεις την ανθρώπινη θλίψη και να ΜΟΥ την επιστρέφεις. Τα δάκρυά σου θα γίνουν τελικά ΔΙΚΑ ΜΟΥ δάκρυα. Η θλίψη που θα απορροφήσεις είναι το αποτέλεσμα της παρανόησης της ΙΔΕΑΣ ΜΟΥ από τον άνθρωπο, αλλά θα του δείχνεις συμπόνια ώστε να μπορεί να προσπαθήσει ξανά. Και επειδή αυτό είναι το δυσκολότερο καθήκον σου δίνω και το μεγαλύτερο δώρο. Θα είσαι το μοναδικό από τα 12 παιδιά μου που θα ΜΕ κατανοήσει. Αλλά αυτό το δώρο της κατανόησης είναι μόνο για εσένα Ιχθύ, διότι όταν θα προσπαθείς να το διαδόσεις στην ανθρωπότητα δεν θα σε ακούει.»

Και ο Ιχθύς επέστρεψε στη θέση του.

Και ο Κύριος είπε: «Όλοι σας έχετε ένα μέρος από την ΙΔΕΑ ΜΟΥ. Δεν πρέπει να κάνετε το λάθος να θεωρήσετε το κομμάτι που σας έχει δοθεί ως ολόκληρη την ΙΔΕΑ ΜΟΥ, ούτε πρέπει να επιθυμείτε να ανταλλάσσετε το κομμάτι σας με το κομμάτι κάποιου άλλου. Διότι καθένα σας είναι τέλειο, αλλά αυτό δεν θα το μάθετε μέχρι και τα 12 να ενωθείτε σε ΕΝΑ. Και τότε ολόκληρη η ΙΔΕΑ ΜΟΥ θα αποκαλυφθεί σε καθένα από εσάς.»

Και τα 12 παιδιά του φωτός έφυγαν αποφασισμένα να κάνει το καθένα τη δουλειά που του ανατέθηκε όσο καλύτερα μπορούσε ώστε να πάρει το δώρο του. Αλλά κανένα τους δε κατανόησε πλήρως το καθήκον του ή το δώρο του, και όταν επέστρεψαν προβληματισμένα στον Κύριο, αυτός είπε «Το καθένα σας πιστεύει ότι τα δώρα των άλλων είναι καλύτερα. Για το λόγο αυτό σας επιτρέπεται η ανταλλαγή». Και προς το παρόν κάθε παιδί ενθουσιάστηκε καθώς αναλογίστηκε όλες τις δυνατότητες της νέας του αποστολής.

Αλλά ο Κύριος χαμογέλασε και είπε «Θα επιστρέψετε σε ΕΜΕΝΑ πολλές φορές ζητώντας να απαλλαγείτε από την αποστολή σας, και κάθε φορά θα ικανοποιώ την επιθυμία σας. Θα περάσετε από αμέτρητες ενσαρκώσεις προτού μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αποστολή που σας ανάθεσα αρχικά. Σας δίνω αμέτρητο χρόνο για την εκτέλεση της αποστολής σας, αλλά μόνο όταν η αποστολή ολοκληρωθεί μπορείτε να είστε μαζί ΜΟΥ»

«Η πραγματικότητα της ζωής ΜΟΥ δεν μπορεί να πεθάνει διότι είμαι άφθαρτη συνείδηση» Paramahansa Yogananda

Το φως στην πιο αληθινή του μορφή είναι μια σύνδεση με τον Κύριο. Οι καρδιές μας ποθούν να συμμετέχουν στο φως και να γίνουν παιδιά του φωτός. Από την αρχή, ο Κύριος μας δημιούργησε ώστε να είμαστε παιδιά τους φωτός. Μας δημιούργησε για να ζήσουμε ως η οικογένεια του φωτός.

«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» (ΙΩΑΝΗΣ 8:12)

children-of-the-Light_OMTimes

Leave a Reply

Your email address will not be published.