ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Από εσένα Παρθένε, ζητώ τον έλεγχο αυτών που έχει κάνει ο άνθρωπος με την Δημιουργία ΜΟΥ. Πρέπει να εξετάζεις λεπτομερώς τους τρόπους του και να του θυμίζεις τα λάθη του έτσι ώστε μέσω εσού η Δημιουργία ΜΟΥ να τελειοποιηθεί. Για να γίνει αυτό σου δίνω το δώρο της Καθαρότητας της Σκέψης.»

Και ο Παρθένος επέστρεψε στη θέση του.

 

 

ΖΥΓΟΣ: «Σε εσένα Ζυγέ αναθέτω την αποστολή της υπηρεσίας, διότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι προσεκτικός με τις υποχρεώσεις του προς τους άλλους. Διότι πρέπει να μάθει να συνεργάζεται και να αναπτύσσει την ικανότητα να συλλογίζεται την άλλη πλευρά των πράξεών του. Θα σε βάλω όπου υπάρχει διαφωνία, και για τις προσπάθειές του θα σου δώσω το δώρο της Αγάπης.»

Και ο Ζυγός επέστρεψε στη θέση του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: «Σε εσένα Σκορπιέ δίνω ένα πολύ δύσκολο καθήκον. Θα έχεις την ικανότητα να γνωρίζεις τι υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων, αλλά δεν θα σου επιτρέπεται να μιλάς για ότι μαθαίνεις. Πολλές φορές αυτό που βλέπεις θα σου προκαλεί πόνο, και μέσα στον πόνο σου θα ΜΕ αποστρέφεσαι και θα ξεχνάς ότι δεν προκαλώ ΕΓΩ τον πόνο σου αλλά η διαστροφή της ΙΔΕΑΣ ΜΟΥ. Θα δεις πολλές πλευρές του ανθρώπου, θα φτάσεις να τον γνωρίσεις ως ζώο και θα παλέψεις τόσο πολύ με τα ζωώδη ένστικτά του εντός σου που θα χάσεις το δρόμο σου, αλλά όταν στο τέλος γυρίσεις σε ΕΜΕΝΑ, Σκορπιέ, έχω για εσένα το υπέρτατο δώρο του Σκοπού.»

Και ο Σκορπιός επέστρεψε στη θέση του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.