• Κάτω κοιλία – Αποτίθενται όλες οι τοξίνες από το πεπτικό σύστημα και το συκώτι. Ο καθαρισμός του παχέος εντέρου βοηθά να ανοίξει ο δρόμος για την κανονική λειτουργία των άλλων οργάνων του σώματος και να καθαρίσει το σώμα από τις ανεπιθύμητες τοξίνες .

  • Αίμα – Το κύριο μέσο με το οποίο όλες οι ουσίες κυκλοφορούν μέσα στο σώμα. Η υγιής κυκλοφορία του αίματος είναι ζωτικής σημασίας επειδή μεταφέρει τις τοξίνες σε άλλα όργανα για τη σωστή αποβολή τους.

  • Δέρμα – Ο ιδρώτας είναι ένα άλλο μέσο μεταφοράς των τοξινών. Ταξιδεύει μέσα από τους πόρους του δέρματος. Το δέρμα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, λόγω της μεγάλης επιφάνειάς του, απεκκρίνει με την εφίδρωση περισσότερες τοξίνες και από τα νεφρά και του παχύ έντερο μαζί.

  • Νεφρά – Αφαιρούν τα απόβλητα από το αίμα, μεταφέρουν τις τοξικές ουσίες στα ούρα και λαμβάνουν προς επεξεργασία τιε υδατοδιαλυτές τοξίνες από το συκώτι. Είναι ο μηχανισμός που καθαρίζει το σώμα, φιλτράροντας καθημερινά όγκους αίματος για να διατηρήσει την ισορροπία του οργανισμού σε νερό, ενώ απορρίπτει τις τοξίνες και το υπερβολικό υγρό μέσω της ουροδόχου κύστης.

1 2 3

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.