• Λεμφικό Σύστημα – Μεταφέρει τα απόβλητα και τις τοξίνες από τα κύτταρα και το κυκλοφορικό σύστημα στα όργανα που εμπλέκονται στην αποβολή των τοξινών από το σώμα. Μεταφέρει επίσης κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος στο δίκτυο των καναλιών που ακολουθεί την κυκλοφορία του αίματος του σώματος.

  • Πνεύμονες – Καθαρίζουν τις τοξίνες από το σώμα κατά τη διάρκεια της εκπνοής. Βαθιά αναπνοή αυξάνει επίσης τη ροή της λέμφου (δείτε για το λεμφικό σύστημα παραπάνω), η οποία βοηθά επιπλέον στην αποβολή των τοξινών.

  • Συκώτι – Μεταξύ άλλων αναρίθμητων λειτουργιών, χρησιμοποιεί χημικές ουσίες για τη μετατροπή καταστροφικών τοξινών σε λιγότερο βλαβερές ουσίες, τις οποίες το παχύ έντερο και τα νεφρά μπορεί να αποβάλουν.

Ωραία λοιπόν. Νομίζω ότι είναι πλέον αυτονόητο ότι εάν κάποιο από αυτά τα συστήματα αρχίσουν να υπολειτουργούν έστω και ελάχιστα, τα πράγματα μπορούν να πάνε άσχημα πολύ γρήγορα. Κάνοντας καθολική αποτοξίνωση, μπορείτε να ανανεώσετε αυτά τα συστήματα, ώστε το σώμα σας να ενεργεί ως αποτελεσματικό θηρίο όπως φτιάχτηκε να είναι.

Σχετικά με το συγγραφέα:

Ο Braxton Α. Cosby είναι φυσιοθεραπευτής, που κάνει το διδακτορικό του στην Κλινική του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι. Ο Braxton έχει πάνω από δέκα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως παρουσιαστής, με άδεια φυσιοθεραπευτή, υπεύθυνος του προγράμματος, πιστοποιημένος ClinicalInstructor και WeightTrainer. Ο Braxton αυτήν την εποχή κουράρει ασθενείς στα πλαίσια της Βαριατρικής και Γηριατρικής Επιστήμης στην Ατλάντα της Γεωργία και είναι επίσης συμπαρουσιαστής της εκπομπής AskTheFatDoctors.

Επικοινωνήστε με τον Braxton Α. Cosby στην ιστοσελίδα:

http://braxtoncosby.com

Μετάφραση Κατερίνα Παρασκευοπούλου

Leave a Reply

Your email address will not be published.