Συνειδητή ανατροφή παιδιών κλειδι #3 – Οι νόμοι του σύμπαντος

Ένα τρίτο σημείο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να τους διδάξετε τις βασικές αρχές της ζωής:Οι νόμοι του σύμπαντος! Ναι, εάν μάθουν στα πρώτα τους χρόνια τους πώς το σύμπαν λειτουργεί και δουλέυει, θα επιλέξουν σίγουρα το καλύτερο γι ‘αυτούς και για όλους τους εμπλεκόμενους στην ζωή τους.Διδάξτε τους για την ενέργεια, την έλξη, το κάρμα, θα τους δώσει τις σωστές βάσεις για να αναπτυχθούν σε ένα υγιές και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Εξασκήστε αυτά τα απλά βήματα που θα μετατρέψουν τη ζωή σας και τη ζωή της οικογένειάς σας σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, όπου όλοι θα σέβονται και θα αγαπούν ο ένας τον άλλο.

Σχετικά με το Συγγραφέα

Η Carmen Vasquez είναι η συγγραφέας πολλών έμπνευσης, παρακίνησης και αγγελικών βιβλίων που πάντα δίνουν θετικά μηνύματα στους ανθρώπους. Η Carmen είναι μία συγγραφέας για το OM Times Magazine και ιδρυτής, μαζί με τον σύζυγό της, του Journey of Angels και A Way Of Life! Kύριος σκοπός των δύο εταιρειών είναι να εμπνεύει τους ανθρώπους να πιστεύουν και να δημιουργούν απο το θετικό την ζωή που πραγματικά γεννήθηκαν για να ζήσουν. Είναι μητέρα τριών όμορφων αγγέλων και είναι ευτυχισμένη παντρεμένη. Ζουν στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.