Λέων
Εσωτερικά Παιχνίδια…!

Αισθάνεσαι όλο και περισσότερο ότι βρίσκεσαι σε ένα έως και κομβικό σημείο στην ζωή σου όπου καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα που αφορούν την ζωή σου την καθημερινότητά σου και την σχέση σου με κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεσαι. Από την μία αναγνωρίζεις ότι μέσα από αυτές τις αποφάσεις θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιες καταστάσεις που εν δυνάμει θα επαναφέρουν κάποιες ισορροπίες με τον τρόπο που το θέλεις εσύ, αλλά και από την άλλη γνωρίζεις ότι αυτές οι αποφάσεις θα επηρεάσουν άμεσα και κάποια πολύ δικά σου άτομα με τα οποία πλέον θέλεις να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που εσύ επηρεάζεσαι από αυτά αλλά και το αντίθετο.
Στον τομέα των οικονομικών σου κάποια πράγματα πάνε όπως πρέπει να πάνε. Κάποιες φορές αυτό το συνειδητοποιείς αλλά κάποιες άλλες, απλά λειτουργείς μέσα από ένα μικρό «παράπονο» για όλα αυτά που ίσως και να μην έχεις καταφέρει. Είναι στην φύση του ζωδίου σου να αναζητάς την μικρή υπερβολή, αυτήν που θα μπορέσει να σε κάνει να νοιώσεις ότι έχεις καταφέρει το κάτι παραπάνω σε αυτόν τον τομέα αλλά χρειάζεται να ψάξεις αντικειμενικά μέσα σου για δεις αν αντικειμενικά την χρειάζεσαι αυτήν την μικρή υπερβολή που κάποιες φορές σε οδηγεί σε οικονομικές κινήσεις που πραγματικά δεν έχουν νόημα. Μην προσπεράσεις έτσι απλά αυτό το μόλις διάβασες. Επεξεργάσου το με το μυαλό σου και την καρδιά σου. Έχει μέσα του ένα κλειδί που χρειάζεσαι. Μια οικονομική βοήθεια που ίσως περιμένεις, ίσως… και να μην σου έρθει ακόμα και αν στην έχουν υποσχεθεί. Αν έχεις κληρονομικά ζητήματα εν εξελίξει, προετοιμάσου για εκπλήξεις. Πρόσεξε οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία η οποία δεν πρέπει να δελεαστείς να κάνεις αν δεν είσαι απολύτως σίγουρος ή σίγουρη για αυτήν. Ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά το σπίτι σου, τώρα υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να εξελιχθεί ευνοϊκά.
Μέσα στην σχέση σου, αισθάνεσαι ότι ο σύντροφος ή η σύντροφό σου, σου δίνει αυτό ή αυτά που έχεις ανάγκη. Τις περισσότερες φορές βέβαια υπάρχει ένα μικρό κενό που υπάρχει περίπτωση να είναι και προβολή δική σου. Απέφυγε τώρα, που είναι μια καλή περίοδος για αυτόν τον τομέα, να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες να αναμασάς τα παλιά. Μην «τσιμπάς» τις προβολές σου και αφέσου σε αυτό που μπορείς να έχεις μέσα στην σχέση που έχεις επιλέξει να έχεις. Γενικότερα τώρα είναι μια καλή στιγμή για να δρομολογήσεις σχέδια που κάνεις για σταθερότητα σε αυτόν τον τομέα. Σε αυτό εστιάσου και μην αφήνεσαι σε καταστάσεις που σου δημιουργήσουν πισωγυρίσματα…
Μέσα στην εργασία σας, πολλοί από εσάς τώρα ανταμείβεστε για κάτι ή και για πολλά που έχετε κάνει μέσα σε αυτήν. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει να πάρεις μια θέση που περιμένεις μια αύξηση ή ακόμα (το λιγότερο) μία ηθική ικανοποίηση για κάτι που κατάφερες ή για κάτι για το οποίο έχει προσπαθήσει πολύ. Απέφυγε διαπληκτισμούς με συναδέλφους και εστιάσου σε αυτό που μπορείς να διεκδικήσεις απέναντι στην εργοδοσία, αφού αυτό τώρα ευνοείται.
Αν είσαι άνεργος, σταμάτα μέσα σου την σύγκριση που κάνεις με άλλους ανθρώπους που έχουν αυτό που εσύ ψάχνεις. Εσύ έχεις τον δικό σου δρόμο και μόνο μέσα σε αυτόν θα μπορέσεις να χαράξεις την επαγγελματική πορεία που έχεις ανάγκη για να ορθοποδήσεις επαγγελματικά αλλά και οικονομικά μέσα από αυτό. Σύντομα θα βρεθείς απέναντι σε μια πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία που θα σου υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Αν δεν πέσεις στην παγίδα της σύγκρισης, θα μπορέσεις να την δεις… να την αξιοποιήσεις και τελικά μέσα από αυτήν θα καταφέρεις πολλά που ακόμα δεν μπορείς ούτε να σκεφτείς.
Αυτό με το οποίο αρχίζεις να συντονίζεσαι μέσα σε αυτήν την περίοδο είναι κάτι καλό που έχεις αρχίσει να το έλκεις από την στιγμή που ψάχνεις μέσα σου ειλικρινά και δεν εστιάζεσαι στην ουτοπία της υπερβολής.
Ακολούθα με εμπιστοσύνη αυτό ή αυτές τις συνειδητοποιήσεις που σου… «έρχονται» τώρα. Κάποιες από αυτές αφορούν κάτι που ήδη έχει αρχίσει να σχηματίζεται και είναι καλό.
Εστιάσου σε αυτό χωρίς να παίζεις με τον ίδιο σου τον εαυτό…!

Leave a Reply

Your email address will not be published.