Ας δούμε τι θα φέρει αυτός ο μήνας για σένα Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7.  Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος Λίθος 1 Ο μήνας έχει αρκετή δύναμη αλλά και έντασεις. Την δύναμη μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να προωθήσεις σχέδια και στόχους ειδικότερα κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.  Τις έντασεις όμως που δε θα αποφύγεις πρόσεξέ τες γιατί θα προβάλουν από πολλές πλευρές, ακόμη και από εκεί που δε θα το περιμένεις και φρόντισε να διατηρήσεις τις σωστές ισορροπίες και να αποφύγεις τον εγωισμό. Μήνας που θα πρέπει να παραδεχτείς μια αλήθεια που σε πονάει και να σκύψεις λίγο το κεφάλι.

Θεμέλιος Λίθος 2 Συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικά άγχη εξωτερικεύονται αυτόν τον μήνα και οι εννιά πρώτες μέρες μπορεί να είναι αρκετά επίφοβες για ξεσπάσματα, παρανοήσεις και γενικότερα υπερβολικές εκδηλώσεις της ψυχής σου που δε θα είναι απραίτητα οι λογικότερες. Τα μέσα του μήνα προβλέπονται πιο ευχάριστα καθώς καταφέρνεις να ηρεμήσεις και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη μέσα σου και γύρω σου. Αρκετοί περιορισμοί από την εργασία σε πιέζουν και αποφασίζεις να κάνεις ένα μικρό διαλειμματάκι προς τα τέλη του μήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.