Το Aura-Soma είναι Αλήθεια, Ευδαιμονία, Συνείδηση. Είναι η πρώτη Αυτό-Επιλεκτική και Μη Παρεμβατική Ολιστική Θεραπεία της Ψυχής. Είναι ένα σύστημα Προσωπικής Ανάπτυξης που βασίζεται στην πανάρχαια και παγκόσμια επιστήμη του χρώματος. Μας βοηθά να περάσουμε από την Ασθένεια στο Σθένος, να αναλάβουμε την ευθύνη της Ύπαρξης μας και να ξετυλίξουμε πεπρωμένο μας. Μπορείτε να ξεκινήσετε από εδώ ή να καταλήξετε εδώ, μπορεί να το βρείτε εσείς ή να σας βρει αυτό. Όπως και να έχει, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε όλη την καθοδήγηση και τα απαραίτητα εφόδια για την πορεία. Το Aura-Soma βοηθάει την ψυχή να ενσαρκωθεί και επιταχύνει τις διαδικασίες. Είναι μια ενεργώς απελευθερωτική δύναμη.

Το Aura-Soma είναι ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα. Μπορεί να βοηθήσει όλες τις άλλες μορφές φυσικής θεραπείας, παραδοσιακής ιατρικής και δημιουργικής έκφρασης, να επιταχύνει, να εμβαθύνει και να υποστηρίξει τις διαδικασίες τους.

Τα βασικά εργαλεία, οι τέσσερις βασικές στήλες, που χρησιμοποιεί είναι τα Μπουκάλια Ισορροπίας (Equilibrium Bottles), οι Πομάδες (Pomanders), οι Πεμπτουσίες Δασκάλων (Masters’ Quintessences) και τα Έσσενς Χρωμάτων (Color Tinctures). Τα ArchAngeloi συμπληρώνουν το αστέρι του Aura-Soma. Είναι Ζωντανές Ενέργειες.

 

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ- EQUILIBRIUM BOTTLES : “Είστε τα χρώματα που επιλέγετε – αυτά αντανακλούν τις ανάγκες και τα χαρίσματα της ύπαρξής σας”

Τα Μπουκάλια Ισορροπίας είναι τα Κοσμήματα στην καρδιά του Aura-Soma. Αποτελούνται από ένα έλαιο βάση, νερό πηγής, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων (ενέργειες του φυτικού βασιλείου), κρυστάλλους και ορυκτά (ενέργειες του ορυκτού βασιλείου) και ενέργειες από το βασίλειο του χρώματος (χρώματα του φυτικού βασιλείου) και του φωτός.

Leave a Reply

Your email address will not be published.