Δεύτερο μέρος του έργου του Αρχάγγελου Μιχαήλ είναι να αφυπνίσει και να επαναπροσδιορίσει την Χριστική ενέργεια μέσα στην καρδιά των ανθρώπων, ώστε ο κάθε άνθρωπος να έχει μια προσωπική εμπειρία της αφυπνιστικής ενέργειας του Χριστού. Για να περάσουμε την Πύλη της Υδροχοϊκής εποχής, η ανθρωπότητα πρέπει να γίνει Ένα.Τα Δύο κύρια ρεύματα, διδασκαλίες, της Ιχθυακής εποχής, Βουδισμός και Χριστιανισμός, να γίνουν Ένα. Αυτή είναι η Χριστική Μύηση στο Βουδικό Σώμα.

Το Aura-Soma είναι μέρος του Μιχαηλικού ρεύματος αφύπνισης στον κόσμο. Ο συνδυασμός των ενεργειών που πηγάζουν από τα Ντέβα, υπό τη μορφή κρυστάλλων και φυτών που εργάζονται με το χρώμα και το φως, έχει ως στόχο τη συνολική αύξηση της συνείδησης μέσα στην ανθρωπότητα, ώστε να μην καταστρέφουμε πια αυτό που έχει να μας προσφέρει η Γη και να μην διαπράττουμε πλέον “Εγκλήματα κατά της Σοφίας”, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. “Αρκεί να έχουμε μάτια για να το δούμε και αυτιά για να το ακούσουμε”.

Πώς Ξεκινάει η Κηπουρική της Ψυχής;

Mε μια συνεδρία, μαζί με έναν πιστοποιημένο Σύμβουλο ή Δάσκαλο της Ακαδημίας AS I ACT. Είναι πολύ απλό: επιλέγετε τα 4 μπουκάλια που σας αρέσουν περισσότερο και μετά τα διαβάζουμε ξετυλίγοντας μαζί τα μηνύματα που κρύβονται στο καθένα. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να διαβάσουμε τα Equilibrium.

Στην προσωπική σας επιλογή ουσιαστικά επιλέγετε τους σπόρους που θέλετε να φυτέψετε στον κήπο της καρδιάς σας, για να μπορέσετε να ξετυλίξετε το πεπρωμένο σας. Βρίσκουμε τις κατάλληλες συνθήκες και τις γνωστοποιούμε στο άτομο που κάνει την επιλογή για να αναλάβει την ευθύνη της ανάπτυξης τους. Όσο περισσότερο μπορούμε να αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας μέσα στη χρωματική επιλογή, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που παίρνουμε. Ο Σύμβουλος σας θα σας μεταβιβάσει τα απαραίτητα κλειδιά κατανόησης και τις πληροφορίες (=ενέργεια) για να μπορέσετε να συνεχίσετε με την αποδοτική καλλιέργεια και ανάπτυξη των λουλουδιών σας. Η συνεδρία δίνει την ώθηση προς μεγαλύτερη επίγνωση και μια νέα κατεύθυνση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.