Υπάρχουν τόσα πολλά θαύματα που αποδίδονται σε μένα. Αν τους επέτρεπα να τα δημοσιεύσουν, αυτά θα γέμιζαν ένα μεγάλο βιβλίο. Αλλά δεν θέλω να το κάνω,  γιατί ξέρω ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Η φύση έχει τον τρόπο της. Ο, τι είναι να συμβεί θα συμβεί. Μερικές φορές όταν είμαι σε μια καλή διάθεση, μπορώ να συμβουλέψω κάτι σε κάποιον και αυτό στο τέλος γίνεται πραγματικότητα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που έρχονται και μου λένε, « Baba ό, τι λες γίνεται πραγματικότητα ». Επειδή είμαι άνθρωπος, ένα κοινωνικό ον, και ζω στην κοινωνία, μερικές φορές, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσω τους άλλους και να τους ενθαρρύνω, εσκεμμένα θα τους πω κάτι. Αυτό δεν σημαίνει πως ό, τι λέω γίνεται πραγματικότητα. Πρέπει να σου πω ότι αυτό είναι θέμα Πίστης.

Έχω δει τις περιπτώσεις δύο γυναικών, οι οποίες είχαν έρθει σε μένα, ήταν περίπου πενήντα ετών και είχαν μπει στην κλιμακτήριο και έτσι δεν είχαν έμμηνο ρύση. Είχαν όμως Πίστη, πίστευαν ότι εάν τις ευλογούσα εγώ, αυτές θα έκαναν παιδί. Πήραν λοιπόν το Parshaad από εμένα και ευλογήθηκαν και τελικά απόκτησαν γιους. Το αντίστροφο όμως συνέβη στην περίπτωση της κόρης μου. Η οποία ήταν παντρεμένη δεκαοχτώ χρόνια. Της έδωσα το Parshaad πολλές φορές, αλλά σε εκείνη δεν συνέβη τίποτα.

Σε ποιο συμπέρασμα λοιπόν θα πρέπει να φτάσω ; Οι άνθρωποι έρχονται σε μένα για να πάρουν το Parshaad. Αν έχουν Πίστη θα θεραπευτούν.  Αλλά εγώ όταν υποφέρω, πηγαίνω στους γιατρούς. Τι είναι αυτό ;

Ο άνθρωπος αισθάνεται όμορφα μόνο όταν κάποιος κάνει κάτι για να τον ευχαριστήσει. Έχω πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Δεν διεκδικώ ιδιαίτερα προνόμια, είμαι απλά ένας συνταξιούχος. Την σύνταξη που παίρνω όλη την δίνω στο Ναό.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.