Η Αγιότητά Του :

Κατά τη γνώμη μου, αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν. Εγώ είμαι εδώ το ίδιο και η Μορφή μου. Ωστόσο λένε ότι, κάποιες φορές με βλέπουν κάποιοι στην Αμερική, στην Αγγλία και σε πολλές άλλες χώρες. Το γεγονός όμως είναι ότι ούτε εγώ πάω εκεί, αλλά ούτε και μπορώ να προβάλω την Μορφή μου στο μυαλό τους.

Επίτρεψε μου να σου εξηγήσω.

Αυτές είναι υποβολές και εντυπώσεις που έχουν σχηματιστεί στον ανθρώπινο νου, είτε διαβάζοντας ή βλέποντας, είτε μέσω συγκίνησης και οι οποίες κάποιες φόρες έρχονται στην επιφάνεια και κυριεύουν  τον εγκέφαλο του ανθρώπου, παίζοντας του παιχνίδια.

 

Ένας άνδρας με την κόρη του κάποτε ήρθαν σε μένα. Εκείνη έπασχε από υστερία. Πίστευαν ότι ήταν Δαιμονισμένη και ότι κάποια διαβολική ψυχή είχε εισέλθει και είχε κυριεύσει το σώμα της. Ο άντρας της μου είπε ότι είχε ξαναέρθει σε μένα περίπου τέσσερις μήνες πριν. Είχα δώσει το Parshaad ( είδος ευχής ) στην κόρη του και της είπα ότι θα ήταν εντάξει. Δεν είχε κανένα περιστατικό τους τελευταίους τέσσερις μήνες, αλλά πρόσφατα είχε μια ταραχή ξανά και αυτός είναι ο λόγος που την έφερε σε εμένα και πάλι, έτσι ώστε να κάνω κάτι γι’ αυτήν.

Ξαφνικά η κόρη του άρχισε να κλαίει, να κουνάει χέρια και πόδια και σέρνονταν              κάτω λέγοντας, « Γιατί θέλεις να με οδηγήσεις έξω από το σώμα της, όπου κατοικώ τα τελευταία έξι χρόνια » ; Τότε πρότεινα να τις βάλουμε λίγο νερό στο στόμα της. Αλλά εγώ δεν είχα προφέρει ούτε μία ιερή συλλαβή.  Το νερό έδειξε να την συνεφέρει προς στιγμήν. Όμως μετά από πέντε λεπτά και πάλι έπεσε κάτω και είπε, « Εντάξει, φεύγω τώρα ». Και έγινε και πάλι εντάξει. Οι άνθρωποι που παρευρισκόντουσαν εκεί και ο πατέρας του κοριτσιού, σκέφτηκαν ότι εγώ είχα

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.