*Οι εφιάλτες είναι προειδοποιήσεις, το υποσυνείδητο προσπαθεί να σου πει κάτι, συνήθως είναι η υλοποίηση κάποιου θαμμένου φόβου που έχεις ή έθαψες ή δεν αντιμετωπίζεις. Η μπορεί να είναι κάποια ανασφάλεια για εσένα τον εαυτό σου το μέλλον σου ή τα παιδιά σου όταν βλέπεις ότι πέφτεις ή χάνεσαι σε ένα κενό. Ο εφιάλτης είναι συνήθως μια παραβολική κατάσταση του εσωτερικού σου κόσμου ή της κατάστασης που διατρέχεις είτε το γνωρίζεις είτε όχι. Η αρρώστια όπως και η χρήση ναρκωτικών ουσιών μπορούν να προκαλέσουν εφιάλτη. Όμως να ξέρεις είναι ένα απλό όνειρο και τίποτα άλλο, και πως αν μπορέσεις να αλλάξεις την ροή του σε καλό όνειρο τότε μπορείς να προκαλέσεις ένα LD όνειρο.

*Στα ύπερ-LD όνειρα, οι άνθρωποι που συναντάς και βλέπεις είναι πτυχές του εαυτού σου, αν εσύ π,χ, για πλάκα βρίζεις τους περαστικούς, τους δείρεις και άλλα διάφορα κακά πράγματα, είναι σαν να το κάνεις στον εαυτό σου, παρ όλο που αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι διαφορετικοί  γιατί παίζουν ρόλους δεν παύει να σημαίνει ότι δεν είναι δικές σου πτυχές του εαυτού σου. Όταν εσύ τους κακομεταχειριστείς αυτοί θα το πάρουν σαν εντολή να σου φερθούν και αυτοί έτσι στο μέλλον και να εξελιχθεί ένας άσχημος εφιάλτης, βέβαια εάν επιμένεις θα νικήσεις όσο έχεις τον ελέγχο του ονείρου, εσύ είσαι ο θεός εκεί μέσα. Όμως είναι άσκοπο να σπαταλήσεις έτσι την σπάνια εμπειρία του ύπερ-LD ονείρου σου. Ενώ μπορείς να μιλήσεις και ζητήσεις από τους ανθρώπους να σε οδηγήσουν σε κάποιο σοφό και να μιλήσεις που αυτός ο σοφός είναι πάλι ο εαυτό σου ο οποίος έχει θαμμένες γνώσεις που συνειδητά δεν ξέρεις η να σου πει τις κουβέντες που χρειάζεσαι. Ή τέλος πάντων να ζητήσεις να ζήσεις μια εμπειρία μια περιπέτεια.

Γιατί κάποιος να θέλει να δεί ή να επιδιώξει LD και ύπερ-LD όνειρα; Βάση κάποιας μεγάλης μελέτης που είχα διάβασει μόνο το 30% των ανθρώπων έχουν δει ένα LD όνειρο, το οποίο είναι ένα τρομερά αληθινό όνειρο που σαν εμπειρία θα το συζητάς για μέρες. Το ύπερ-LD είναι τόσο αληθινό που δεν διαφέρει από την πραγματικότητα. Είτε είσαι σπίτι είτε στη δουλεία το ίδιο αληθινές είναι αυτές οι καταστάσεις, έτσι είναι και αυτά τα όνειρα, τα οποία δεν επιτυγχάνονται χωρίς συνεχές έντονη προσωπική προσπάθεια.Για ποίο λόγο κάποιος να τα επιδιώξει;

1 2 3 4 5 6

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.