ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Τα όνειρα-LD και ύπερ-LD μπορούν να προσφέρουν τρομερή και απότομη αυτό-ανάπτυξη,γιατί όταν βιώνεις τόσο ζωντανά τον εσωτερικό σου κόσμο,όταν συναντάς ανθρώπους στο όνειρο σου που είσαι εσύ και ρωτάς αλήθειες για εσένα,αυτά τα βιώματα σε κάνουν να λαμβάνεις σοβαρά τα πνευματικά ζητήματα. Όμως πρέπει να τονισθεί πως άλλο αστρική προβολή άλλο ζωντανά όνειρα. Στην αστρική προβολή δεν είσαι με τον εσωτερικό σου κόσμο αλλά στο κόσμο των πνευμάτων και εκεί οι νόμοι είναι διαφορετικοί και μπορεί ένας άνθρωπος που δεν κατέχει αρκετές γνώσεις, και σχετικές εμπειρίες να τραυματιστεί ψυχολογικά ή και ανεπανόρθωτα. Αυτό το λέω γιατί έτσι όπως μπορεί κάποιος να βιώσει ύπερ-LD εμπειρίες μπορεί να μη θέλει να περιμένει 1 χρόνο κόπο ας πούμε και να στραφεί σε μια πιο γρήγορη(αν εργαστεί σκληρά) εναλλακτική(για να βιώσει αυτά που θα ήθελε) μέθοδο που είναι η αστρική προβολή κάτι που το πλασάρουν σαν κάτι απλό και σαν παιχνίδι στο internet. Στα όνειρα υπάρχει ασφάλεια,στην αστρική προβολή το να βγαίνεις έξω από το σώμα σου, αυτό δεν σου εξασφαλίζει και ότι θα είσαι ασφαλείς, σίγουρα όχι για κάποιον αρχάριο. Οπότε η άποψη μου δεν είναι θετική υπέρ της αστρικής προβολής.
Το ύπερ-LD όνειρο αποκτιέται μετά από πολλές κατακτήσεις LD ονείρων. Είναι το φυσικό επακόλουθο είναι σαν τον ανθρώπινο σώμα που γίνεται μυώδες, στην αρχή ”φουσκώνει” μυικά μετά ακολουθούν τα κύρια αγγεία και μεγαλώνουν και αυτά και πετάγονται χοντρές φλέβες. Όταν δεις το πρώτο LD όνειρο μέσα σε 1-4(μέσος όρος) μήνες προσωπικής προσπάθειας θα το πάρεις τόσο ζεστά το θέμα που θα το κυνηγάς τόσο που θα φτάσεις και στο ύπερ-LD,αργά η γρήγορα.
Δεν χρειάζεσαι 200 σελίδες βιβλιαράκι για να μάθεις να χειρίζεσαι ένα κινητό. 20 σελίδες είναι αρκετές για να μάθεις ένα κινητό, τα άλλα τα βρίσκεις και τα μαθαίνεις μόνος σου στη πορεία. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται κάποιος να ξέρει για να επιδιώξει τέτοια όνειρα.

Τα όνειρα μας, εκπαιδεύοντας τον εαυτό μας για θαύματα… (ΜΕΡΟΣ 2)

Οι αρχαίοι σοφοί προσπαθούσαν να μας πουν ένα πράγμα ότι ζούμε μέσα σε ένα όνειρο. Βέβαια στην σημερινή εποχή το να μας το λέει κάποιος δεν σημαίνει και τίποτα ούτε καταλαβαίνουμε και τίποτα. Ωραία ζω σε ένα ψέμα και λοιπόν; και κάπως έτσι εκφορτίζεται ο πόθος για κατανόηση και ψάξιμο και έτσι το πνεύμα πάλι είναι στην κατάσταση που είναι.
Ο κόσμος αυτός είναι τόσο αληθινός όπως και ο κόσμος των ονείρων απλά στα όνειρα κοιμόμαστε και δεν καταλαβαίνουμε την ομοιότητα. Επιστημονικός ο εγκέφαλος δουλεύει στο όνειρο ακριβώς το ίδιο όπως και όταν είναι ξύπνιος δεν υπάρχει καμία διαφορά, σύμφωνα με τα εγκεφαλογραφήματα. Απλά στο κόσμο των ονείρων ζει η συνείδηση εσύ δηλαδή χωρίς την συμμετοχή του φυσικού σου σώματος αυτή είναι η διαφορά, ενώ στο ξύπνιο σου πάλι κοιμάσαι απλά κουνάς και ζεις σε ένα βαρύ και αργό σώμα σε μια 3d-διάσταση-όνειρο με πολύ βαριά ύλη που κυριαρχεί η φθορά και ο χρόνος. Όμως εμείς δεν πρέπει να μπερδευτούμε με τις πραγματικότητες η να χανόμαστε σε όνειρα, ΑΛΛΑ να καταλάβουμε πόσο εύπλαστη είναι η πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι και στα όνειρα, αυτό γίνεται σιγά σιγά με την εμπειρία των θεώ-LD ονείρων όπου τότε συγχέονται οι πραγματικότητες όνειρο και πραγματικότητα γίνονται ένα μείγμα ενιαίο, τότε κλονίζονται οι κοσμοθεωρίες ανεπανόρθωτα και πεθαίνεις ως εαυτός και αναγεννιέσαι ως νέος με βαθιά επίγνωση. Στο matrix 1 αυτό έδειχναν προς το τέλος όταν σκότωσαν τον Νίο  και αυτός ”αναστήθηκε” και είδε την πραγματική δομή της πραγματικότητας αυτής(τα πράσινα γράμματα) και έτσι μπόρεσε να πιστέψει τόσο που να κάνει όσα έκανε. Βέβαια όλα αυτά στο μυαλό μας είναι μόνο θεωρίες, όμως για καλή μας τύχη ζούμε στην εποχή που υπάρχουν νέες επιστήμες που τα στηρίζουν αυτά, όπως η σύγχρονη φυσική, η κβαντομηχανική, η ολογραφική νευροφυσιολογία, μορφογεννητικά και μεταφορικά πεδία), όπου ταράζουν τα νερά και αποδεικνύουν πως η συνείδηση μας οργανώνει και επηρεάζει τον κόσμο μας, και πως όλα μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν,όλα! Ακολουθεί για αρχή μια γενική θεωρεία που προσδιορίζει την πραγματική φύση του κόσμου μας.

Η πραγματική φύση του παρόν κόσμου-matrix μας.
H σύγχρονη φυσική βάζει κάποια νέα όρια για το τι είναι ο κόσμος μας και πως δεν είναι τόσο σταθερός όσο νομίζουμε.Είναι δύσκολο να επεξηγηθεί απόλυτα. Η ρίζα η βάση η πραγματική ύλη της ύλης είναι μια ύλη που ονομάζεται πρωταρχική ύλη, από αυτή την ύλη αποτελείτε κάθε τι υλικό! είναι ένα όνομα που έχει δοθεί στην ύλη αυτή από τους μοντέρνους φυσικούς που έφτιαξαν την σύγχρονη φυσική.Ίσως μερικοί ορίσουν και άλλο όνομα. Ο μοντέρνος φυσικός είναι αυτός που ασχολείται με τις νέες επιστήμες όπως τα μεταφορικά πεδία,μορφογενετικά πεδία, μορφικά πεδία και την κβαντομηχανική δηλαδή επιστήμες που ανατρέπουν όσα ξέραμε για τον κόσμο μας και που μπορούν να αποδείξουν στο κόσμο ότι ζούμε σε ένα ψέμα και πως μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας, γενικώς είναι επιστήμες πέρα από τα όρια της κλασικής φυσικής.
Έχουν συμβεί κάποια πειράματα τα οποία τρόμαξαν και τρέλαναν τους επιστήμονες. Π,χ, το ηλεκτρόνιο μπορεί να εμφανιστεί είτε σαν σωματίδιο είτε σαν κύμα ανάλογα αν το παρατηρούμε, όταν δεν το κοιτάμε είναι κύμα όταν το κοιτάμε είναι σωματίδιο και όταν δεν το κοιτάμε και πάμε να το κοιτάξουμε απότομα η κάνουμε πως δεν το κοιτάζουμε μεταμορφώνεται από κύμα σε σωματίδιο. Αυτή η μεταμόρφωση από κύμα σε σωματίδιο και το ανάποδο γίνεται από κάποια άλλα σωματίδια που λέγονται κβάντα τα οποία τρελαίνουν πιο πολύ τους φυσικούς. Ας πούμε ότι το σωματίδιο κβάντα είναι μια μπάλα ποδοσφαίρου και σου λέω είναι μέσα στο γήπεδο αλλά και δεν είναι, δεν είναι κάπου συγκεκριμένα ούτε έχει μέγεθος αλλά είναι μπάλα ποδοσφαίρου. Αυτά τα κβάντα επηρεάζονται από την συνείδηση και αυτά αλλάζουν τον κόσμο των υποσωματιδίων και της ύλης. Για να μπορέσουν οι επιστήμονες να βγάλουν μια άκρη έφτιαξαν την σύγχρονη φυσική-κβαντομηχανική και οι επιστήμονες που την μελετούν λέγονται μοντέρνοι φυσική οι οποίοι εκλαμβάνουν στα πειράματα και την ανθρώπινη συνείδηση. Αλλά προχωρούν με δειλά δειλά βήματα γιατί οι απότομες μεγάλες ανακαλύψεις μπορούν να προκαλέσουν κλονισμό. Δηλαδή ένα από αυτά που φοβούνται, είναι ότι ενώ η συνείδηση επηρεάζει άμεσα τον υποατομικό κόσμο δεν επηρεάζει τον μοριακό ή χημικό κόσμο αλλά οι πολλές συγχρονισμένες συνειδήσεις; αν ναι τότε θα μπορούσαν να αναιρεθούν και οι νόμοι της φυσικής! και τότε τι γίνεται; Θα έχουμε μια μάζα που αν ομονοεί ταυτόχρονα σε κάτι θα το ανατρέπει! είναι καλό αυτό;
Παρ όλα αυτά έχουν ανακαλύψει και αποδεχθεί πως η συνείδηση δεν μπορεί να σταθεί έξω από τον υλικό κόσμο γιατί πολύ απλά η ίδια η συνείδηση τον διαμορφώνει-φτιάχνει. Ύλη και συνείδηση είναι τόσο αλληλένδετα αν και διαφορετικά όπως το σώμα και η ψυχή.
Μια πολύ καλή παρομοίωση: έτσι όπως έχουμε τα υποσωματίδια(ηλεκτρόνια, νετρόνια κτλ) έτσι στο Matrix είχανε τα πράσινα γράμματα τα οποία ήταν κομμάτι πληροφορίας μια συνείδησης ή πολλών συνειδήσεων. Εδώ όμως δημιουργείται και ένα ερώτημα, η συνείδηση εφόσον δεν μπορεί να επηρεάσει το μοριακό κόσμο τότε ποιος ή τι επηρεάζει τον μοριακό κόσμο και συνεπώς ταυτόχρονα τον υλικό κόσμο; ποιος ορίζει τους νόμους της φυσικής; οι επιστήμονες βρήκαν μια απάντηση η οποία λέγεται μορφικά πεδία και εθιστικά πεδία. Τα εθιστικά πεδία είναι ένα είδος συμπαντικής-λίμνης-αποθήκης γνώσης όπου αποθηκεύεται κάθε τι που γίνεται και όσο πιο συχνά γίνεται τόσο πιο βαθιά καταγράφεται και τα μορφικά πεδία που η δουλειά τους είναι να δημιουργούν-υλοποιούν την πληροφορία αυτή που υπάρχει στο εθιστικό πεδίο και να την κάνουν ύλη σχηματισμένη. Τα μορφικά πεδία(κβαντικός”εργάτης”) παίρνουν την πληροφορία από τα εθιστικά πεδία(manual) και τότε δίνει μορφή στην πρωταρχική ύλη(συμπαντικό πηλό) που είπαμε πιο πάνω και φτιάχνουν τον κόσμο, ίσως αυτό να μπερδεύει τον νου αλλά είναι κάτι απλό! πως έχουμε ζωτικά όργανα; έτσι και το σύμπαν έχει αυτά τα πεδία για ζωτικά όργανα. Κάποια σοφά όντα ή ο Θεός έδωσε σοφά κάποιες εντολές και έγινε το ξεκίνημα-λειτουργία του σύμπαντος, ένα σπρώξιμο στο σύμπαν, από εκεί και πέρα τον αλλάζουν τα όντα που ενσαρκώνονται σε αυτόν. Έτσι λοιπόν όσο πιο συχνά γίνεται κάτι τόσο πιο εύκολα θα συμβαίνει γιατί το μορφικό πεδίο δημιουργεί και φροντίζει να επικρατεί αυτό που επαναλαμβάνεται πιο πολύ και είναι πιο παλιό. Σε πειράματα όχι τόσο επίσημα, κρυστάλλους που έφτιαξαν επανειλημμένως από νέες ουσίες παρατήρησαν ότι με τον καιρό φτιάχνονται-δημιουργούνται πιο γρήγορα από ότι πριν. Αυτό είναι μια απόδειξη ελπιδοφόρα για τους ανθρώπους, όσο πιο πολλοί αποκτούν γνώση και ικανότητες τόσο πιο εύκολα θα αποκτούν και οι άλλοι, και για αυτό προσπαθούν να το αντισταθμίσουν οι σκοτεινοί κυρίαρχοι του κόσμου με το να κάνουν την μάζα ανόητη με ότι τρόπο μπορούν.
Έτσι καταλήγουμε στο ότι η ψυχή του σύμπαντος όλου είναι η συλλογική συνείδηση όλων των όντων που υπήρξαν και υπάρχουν,οι συνειδήσεις το κινούν-αλληλεπιδρούν το σύμπαν. Η συνείδηση ενός ανθρώπου έχει την κύρια επίδραση στον υποατομικό κόσμο και όχι τόσο στους νόμους της φυσικής και της χημείας αυτοί επηρεάζονται από την συνείδηση όλων μας όταν ομονοεί η μάζα, μαζί ζούμε στον κόσμο αυτόν άρα και μαζί τον αλλάζουμε.

Επιστρέφοντας πίσω στον υποατομικό κόσμο παρατηρούμε ότι η δράση αντίδραση δεν υφίσταται στα υποσωματίδια όταν η συνείδηση τα παρατηρεί αυτό μας δηλώνει-αποδυκνείει ότι η συνείδηση μπορεί να κάνει θαύματα-μαγικά, να αλλάζει την ροή αφού η δράση αντίδραση δεν δουλεύει στον μικρόκοσμο των μορίων! Όμως θαύματα γίνονται έστω και placebo, τότε αναρωτιόμαστε αφού η συνείδηση στα πειράματα δεν μπορεί να επηρεάσει την μοριακή και χημική υπόσταση της ύλης τότε πως καταφέρνει να κάνει ένα θαύμα ή μια αλλαγή τρισεκατομμυρίων μορίων με το έτσι θέλω;
Αυτό γίνεται όταν η ψυχή πιστεύει, η πίστη είναι μια ενέργεια που επηρεάζει όλα τα πεδία-όργανα του σύμπαντος και χαράζει νέο δρόμο, ξανά συντάσσει την ύλη η πίστη. Με τα όνειρα θεώ-LD ο άνθρωπος μπορεί να δει το matrix(την πραγματική φύση της ύλης) έτσι αρχίζει να πιστεύει στο απίθανο τόσο που μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν γίνεται μάγος απλά αποκτά τέτοια πίστη και θέληση ως προς το απίθανο που επηρεάζεται η πρωταρχική ύλη ή αλλιώς η ύλη της ύλης.
Το αίτιο και το αποτέλεσμα, ή αλλιώς ο ντετερμινισμός(δράση αντίδραση) δεν έχουν και πολύ νόημα και ουσία στον υποατομικό κόσμο στα υποσωματίδια αφού αυτό το νόμο τον αναιρούν. Βέβαια πέρα από τον υποατομικό κόσμο, ισχύει η δράση αντίδραση και αυτό επειδή πιστεύουμε πως η δράση ακολουθά την αντίδραση, ή το παρελθόν το μέλλον γίνεται αυτό που μαζικός πιστεύουμε!
Στο όνειρο η δράση αντίδραση μπορεί να αναιρεθεί με την βούληση, στο όνειρο είμαστε μόνοι στο κόσμο αυτόν των ονείρων,όμως δεν είμαστε μόνοι στον ”κανονικό κόσμο” στον ξύπνιο μας. Πρέπει  να τα βρούμε να σταματήσουν οι αντιπαλότητες και να διαδοθεί γνώση, τότε ο κόσμος μας θα αλλάζει όπως τον αλλάζουμε στα όνειρα. Δηλαδή ακόμα και αν δεν μπορεί πολύς κόσμος να αποκτήσει πολλά θεώ-LD όνειρα μπορεί και πάλι να τον αλλάξει όταν ομονοεί, και αυτό γίνεται καταπολεμώντας την θρησκοληψία φανατισμό τις συγκρούσεις και γενικώς το κακό με γνώση και μόρφωση.
Όσο και αν προχωρήσει η τεχνολογία μας και η φιλοσοφία μας ο θεός στο κόσμο αυτόν είναι η συνείδηση μας. Αυτό δεν αναιρεί τον Θεό ο οποίος είναι ένας άλλος παράγοντας ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους ανθρώπους της επιστήμης καθώς ακόμα είμαστε σε πρώιμο επίπεδο. Είναι ένας παράγοντας που συμβάλει βοήθεια εκεί που εμείς πραγματικά αδυνατούμε εκείνες τις στιγμές, Όμως συνήθως δεν αδυνατούμε απλά δειλιάζουμε η αδιαφορούμε η δεν προσπαθούμε αρκετά ή δεν το ζητούμε, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να δρούμε! Π,χ, ας πούμε ότι απήχθηκε κάποιος στην Αφρική θα πρέπει να πιστεύει και πως θα σωθεί θα πρέπει και να προσπαθεί να σωθεί και ταυτόχρονα ας ζητάει βοήθεια και από το Θεό.
Εάν συνεχίσουμε τα πειράματα φυσικής και εκλαμβάνουμε και την αλληλεπίδραση της συνείδησης η κλασική φυσική θα παραμερισθεί(όχι καταργηθεί), θα έχουμε μια φυσική με μια πνευματική χροιά και θα βαδίσουμε σε μια εποχή που η μαγεία και η τεχνολογία θα είναι σαν δίδυμες αδερφές.Τα παρακάτω ονόματα είναι ονόματα μεγάλων επιστημόνων της σύγχρονης φυσικής που με τις θεωρίες τους και τα πειράματα τους συμπληρώνουν το παζλ του ανεξήγητου,αυτούς μελέτησα και μπόρεσα να ενώσω πολλά κομμάτια καθώς ήθελα να έχουν βάσεις αυτά που πιστεύω και παρατηρώ, μπορούν να πληκτρολογηθούν στο www.amazon.com και να βρείτε βιβλία τους και μελέτες τους.Τους γράφω βάση σπουδαιότητας και εντύπωσης που μου έκαναν, πρώτος ο Rupert Sheldrake, Fred Alan Wolf , Eugene Paul Wigner, David Bohm, και ο συγγραφέας Manjit Kumar.

H πίστη και τα θαύματα
Στο matrix 2 ο Νίο είχε μια επιλογή ή να σώσει την αγαπημένη του ή την ανθρωπότητα περνώντας από την δεξιά πόρτα ή την αριστερή, ο Νίο επέλεξε την αγαπημένη του και δεν κατάφερε να την σώσει όπως πολύ σωστά του είχε πει και υπολογίσει ο αρχιτέκτονας.  Ώσπου έκανε το θαύμα την έσωσε βγάζοντας την σφαίρα από την κοιλιά της και εκίνησε την καρδιά της, και όσο για το πως θα έσωζε την ανθρωπότητα ούτε εκεί είχε σχέδιο, είχε απλά πίστη και βάδιζε με αυτήν.Ο αρχιτέκτονας ένα πράγμα αδυνατούσε να μάθει λόγο της φύσης του, την ελεύθερη βούληση και την δύναμη της πίστης. Όταν είμαστε ερωτευμένοι κάνουμε πράγματα που κανονικά δεν θα κάναμε, ο έρωτας και η αγάπη που είχε του έδιναν δύναμη να κάνει την υπέρβαση και να πιστεύει, όταν αγαπήσουμε η πίστη μας πολλαπλασιάζεται,όταν αγαπάμε έχουμε δύναμη και θάρρος. O Νίο θεωρούνταν ο εκλεκτός, στην ουσία δεν διέφερε σε τίποτα άλλο από όλους τους ανθρώπους, απλά ήταν ένας άνθρωπος που πίστευε πέρα από τα όρια, απέρριπτε κάθε όριο καθώς σιγά σιγά βλέποντας  ένδειξεις και αποδείξεις ότι ο κόσμος είναι ψεύτικος έτσι μπόρεσε να εκφράσει-ανθήσει η πίστη του. Υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν πως είναι τρελοί επειδή επιμένουν πως ζουν σε ένα ψέμα πως δεν ταιριάζουν εδώ,μπορούν να φτάσουν ακόμα και σε σημείο ψυχαναγκαστικής εμμονής. Για αυτούς τα θεώ-LD όνειρα θα ήταν μια εξιλέωση. Ο Νίο ζούσε στο matrix και είχε εμμονές ότι κάτι δεν πάει καλά και ζούσε καταπιεστικά μέχρι που ο Μορφέας του έδειξε σταδιακά την αλήθεια. Είδε την αλήθεια και πίστεψε στο απίστευτο.
Στη ταινία Matix η προφήτης είχε ένα παιδάκι που στράβωνε ένα κουτάλι με την σκέψη του. Το να το καταφέρει κάποιος αυτό δεν θέλει δυνατή σκέψη, αλλά πίστη. Την πίστη ή την έχεις η δεν την έχεις, όμως μπορείς και να την αποκτήσεις εξασκώντας τον εαυτό σου βήμα βήμα όπως έκανε εκείνο το παιδάκι, κάνοντας το πρώτο βήμα, δηλαδή να πιστέψεις στο απίθανο. Αν δεν πιστέψεις μάταια θα επιμένεις να στραβώσεις το κουτάλι. Το κουτάλι δεν στραβώνει με ηλεκτρομαγνητική ενέργεια αλλά με το να επηρεάζεις την ρίζα της ύλης του κουταλιού και αυτό γίνεται με την πίστη. Το οποίο δεν είναι απίθανο γιατί με την πίστη αυτός ο κόσμος γίνεται τόσο ευμετάβλητος όσο και ο κόσμος στα όνειρα μας. Με την πίστη επηρεάζουμε την πρωταρχική ύλη η οποία είναι η δομή όλης της ύλης που μας περιβάλει, αυτό είναι όλο το νόημα.

Το μεγαλύτερο θαύμα.
Ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα είναι ο κόσμος να γίνει ειρηνικός και καλύτερός, πιο ανθρώπινος. Ο κόσμος αποτελείτε από όντα όχι από ύλη, τα όντα κάνουν την ύλη, στέλνοντας η συνείδηση τους πληροφορίες στα διάφορα πεδία του σύμπαντος που επηρεάζουν την πρωταρχική ύλη και έτσι παίρνει μορφή ο κόσμος μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να κατανοηθεί γιατί πρέπει να πάψουμε να σκεφτόμαστε με όρους αιτίας και αποτελέσματος(είναι παιδιάστικος και δεν αντικατοπτρίζει όλη την αλήθεια) αλλά με όρους συνείδησης.
Ο Χριστός γνώριζε ότι οι πράξεις του θα γίνονταν διαχρονικές για αυτό και γύρισε και το άλλο μάγουλο όταν τον χτύπησαν ήθελε να δείξει ότι ο κόσμος θα γίνει καλύτερος αν έχεις καλή συνείδηση και αυτό γίνεται με την συγχώρεση γιατί αλλιώς ο κόσμος θα καταντήσει ένας φαύλος κύκλος εκδίκησης και μίσους. To μεγαλύτερο θαύμα θα είναι όταν η μάζα θα έχει καταλάβει την φύση του σύμπαντος ότι βρίσκεται μέσα σε ένα κενό αχανές, άχρονο απροσδιόριστο, όπου ο εγκέφαλος μας δέχεται ερεθίσματα και στέλνει ερεθίσματα και δημιουργεί τον κόσμο. Αν για παράδειγμα οποιαδήποτε συνείδηση έπαυε να θυμάται ή εστιάζεται ή μιλά για ένα συγκεκριμένο βουνό τότε αυτό το βουνό θα έπαυε να υπάρχει! αλλά μόλις το ξανά ανέφερε η αναζητούσε μια συνείδηση το βουνό θα ξανά υπήρχε αυτό δεν είναι παραβολή αλλά αλήθεια. ΈΤΣΙ λοιπόν είναι και στα όνειρα δεν υπάρχει κάποιο μέρος αν δεν το έχεις σκεφτεί. Αν εξαφανίζαμε όλες τις συνειδήσεις δεν θα υπήρχε κόσμος παρά ένα αχανές σκούρο κενό.Έτσι είναι ο κόσμος που ζούμε. Στο matrix τα πράσινα γράμματα είναι οι πληροφορίες και οι συχνότητες που αλληλεπιδρά η συνείδηση με το matrix που τις ψηφοποιεί και ύστερα μορφοποιεί  και τις ξανά στέλνει στην συνείδηση και η συνείδηση νομίζει πως είναι αλήθεια και αυτή με την σειρά της ανταποκρίνεται στο ψέμα. Αυτά τα πράσινα γράμματα η πληροφορίες αλλάζουν με την πίστη, μια μικρή αλλαγή στα γράμματα και ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ. Στην ταινία transformers 4 βλέπουμε τους επιστήμονες να έχουν μια τεχνολογία όπου ότι σκέφτονται υλοποιείτε και όταν δεν σκέφτονται κάτι δεν υπάρχει κάτι.έτσι είναι και ο κόσμος μας.
Αυτά τα ήξεραν οι Θιβετιανοί και προσπαθούσαν μέσω αλληγορικών ιστοριών και μυθολογιών να πουν την αλήθεια π,χ, http://mythagogia.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1321.html Τίθεται όμως το εύλογο ερώτημα, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα; αφού πλέον μάθαμε τι συμβαίνει, η απάντηση είναι απλή δεν πιστεύουμε πραγματικά, στο βάθος μέσα μας υπάρχει μια άρνηση ένα μεγάλο ΑΔΎΝΑΤΟΝ αυτό το εμπόδιο εξαφανίζεται με το βίωμα πολλών θεώ-LD ονείρων. Ακόμα και αν εξαλείφαμε με βαθύ υπνωτισμό αυτό το ΑΔΥΝΑΤΟΝ πάλι θα αδυνατούσαμε να κάνουμε θαύματα γιατί μέσα μας έχουμε μια εσωτερική φλυαρία που μας αντιμάχεται. Η ύπαρξη αυτής της φλυαρίας οφείλεται στο ότι έχουμε ξεχάσει την θεϊκή μας ύπαρξη. Η ιστοριούλα του Αδάμ και της Εύας πολύ πιθανόν είναι αυτό: μια γενιά ανθρώπων που προσκολλήθηκαν στον ψεύτικο κόσμο διαφθείρθηκαν και αποκόπηκαν και ξέχασαν την πραγματική τους φύση. Οι θιβετιανοί διδάσκουν πως το μόνο που χρειάζεται για να ξαναπάμε στην πηγή μας είναι το να θυμηθούμε, την πραγματική μας φύση,όλοι είμαστε φωτισμένοι απλά ξεχάσαμε και οφείλουμε να παλέψουμε να καθαρθούμε για να θυμηθούμε.

Η παιδική πίστη.
Στο matrix βλέπουμε έναν χαρακτήρα που ονομάζεται, η προφήτης. Αυτή ενώ συμπάσχει και συμπονά τους ανθρώπους και αγωνίζεται με το τρόπο της και ο κόσμος στηρίζεται σε αυτήν αράζει καπνίζει και γεύεται καραμέλες, παραμένει υπερβολικά ξένοιαστη ενώ αγωνιά. Αυτό δεν το έχουμε δει ή ακούσει για τον Αριστοτέλη, Σωκράτη, Πλάτωνα,Βούδα, Κομφούκιο Μαχατμα Γκαντι, Νίκολα Τέσλα, Μέγα Αλέξανδρο κτλ, εκτός από τον Χριστό όπου μας λένε πώς έπαιζε με τα παιδιά. Ποίος χαρακτήρας που έχει χρέος ή νιώθει το χρέος να σώσει τον κόσμο κάθεται να παίζει με τα παιδάκια μπάλα όποτε βρίσκει ευκαιρία ή να αράζει να τρώει καραμέλες; Τι συμβαίνει με αυτούς τους δύο χαρακτήρες; Η παιδική πίστη είναι η πίστη στη πιο αγνή της μορφή, δεν χρειάζεται να αγωνιά γιατί απλά πιστεύει, αυτό είναι τρέλα για τον νου, γιατί είναι σαν να λες στον νου κάνε δουλειά αλλά μη δουλεύεις και έτσι γίνεται νευρικός ο νους.Πίστη είναι το να πιστεύεις σε κάτι που δεν υπάρχει για να υπάρξει.
Μέσα σε αυτούς τους χαρακτήρες υπάρχει μία μεγάλη πίστη αλλά και ένα παιδί. Αν πεις σε ένα παιδί ότι θα του φτιάξεις φαγητό ότι και να συμβεί πιστεύει ότι θα του φτιάξεις φαγητό στην χειρότερη θα κάνεις μαγικά αλλά φαγητό θα φτιάξεις! Ακόμα και αν έχεις στη διάθεση σου ένα λεπτό, φαγητό θα φτιάξεις για το παιδί, έτσι πιστεύει.Θα πάψει να πιστεύει μόνο αν του πεις ότι δεν θα του φτιάξεις. Όλο αυτό είναι και μια τεράστια ψυχική προστασία ενάντια σε ψυχοφθορικούς παράγοντες.
Στην αρχή όταν γεννιόμαστε είμαστε απλά μια συνείδηση-παρατηρητής(παθητικότητα) και το νήπιο δέχεται την αλήθεια που του πλασάρουν ως η αλήθεια όποια και αν είναι αυτή, και αυτή η αλήθεια γίνεται η κοσμοθεωρία του και τα ΟΡΙΑ του. Π,χ, σε κοινωνίες που θεωρούν την αύρα δεδομένο να μπορεί να την δει κάποιος όταν συγκεντρώνεται τα παιδιά αυτά μπορούν να βλέπουν της αύρες εύκολα ακόμα και χωρίς να το επιδιώξουν ενώ ένα παιδί του δυτικού κόσμου ακόμα και με τις καλύτερες τεχνικές θα του ήταν πολύ δύσκολο να το καταφέρει στις αρχές τουλάχιστον. Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ αυτά που πιστεύει. Η φυλακή δεν είναι αυτή που ζούμε, αλλά αυτά που μας έμαθαν ως όρια. Ζούμε σε ένα κόσμο όπου μπορούμε να έχουμε άπειρες δυνατότητες, λειτουργικά αυτός ο κόσμος είναι όπως ένα όνειρο, πως όμως να συμβεί κάτι σε ένα όνειρο αν ούτε εσύ ο ίδιος το πιστεύεις; έτσι δουλεύει και η πραγματικότητα μας. H παιδική η πίστη ενός παιδιού δεν έχει κριτική σκέψη απλά αποδέχεται το απίθανο, το απίθανο γίνεται όταν δεν είναι απίθανο για την πίστη σου, ο Χριστός δεν θα περπάταγε πάνω στο νερό αν δεν το πίστευε. Ο μαθητής του ο Πέτρος το κατάφερε και αυτός αλλά η πίστη του δεν ήταν σαν του παιδιού και μέσα στη πίστη του μπήκε η κριτική η άρνηση η εσωτερική φλυαρία που του έλεγε δεν είναι φυσιολογικό αυτό που κάνεις συν και αυτά που του έμαθε η κοινωνία ότι το να περπατάς στο νερό είναι αδύνατον! και έτσι άρχισε να πνίγεται! Κάτι παρόμοιο βλέπουμε και στο matrix 1 όπου ο Νίο δεν μπορούσε να κάνει το άλμα, στην αρχή τα κατάφερε αλλά μετά έπεσε! τα όρια που έμαθε η συνείδηση του είπαν εε τι κάνεις; πρέπει να πέσεις κάτω και το σύμπαν ΥΠΑΚΟΥΕΙ την συνείδηση , Η συνείδηση Πέτρου του έλεγε έτσι είναι το σωστό να πνιγείς αφού πήγες να περπατήσεις στο νερό, πήγες και έκανες κάτι που δεν ήταν φυσιολογικό. Οι φακίρηδες αυτό παλεύουν να κάνουν να νικήσουν τα όρια της συνείδησης τους τότε το σύμπαν αλλάζει τους νόμους, οι φακίρηδες είναι απλοί φτωχοί άνθρωποι που με διάφορους τρόπους έπαψαν να πιστεύουν στα όρια τους, και κάνουν διάφορα show για λίγες ρούπιες. Τα θεώ-LD είναι ένα είδος τεχνικής να μπορείς να κάνεις θαύματα από το να πετάς, και να περπατάς στην θάλασσα και να θεραπεύεσαι  να αλλάζεις την ύλη π,χ, νερό σε κρασί και άλλα πολλά. Μας διδάσκουν αυτά που έκανε ο Χριστός αλλά δεν εστιάζονται σε μια κουβέντα που είπε ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ,και το κορυφαίο ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ είμαστε θεοί και δεν είμαστε καταδικασμένοι σε μια μίζερη και μάταιη ζωή όπως μας μαθαίνουν, αυτό που μένει να κάνει ο άνθρωπος είναι να ανακαλύψει την φύση του την θεϊκή. Και το να έχουμε μια ακλόνητη πίστη όπως ενώς παιδιού, αυτό μπορεί να γίνει με 1)εσωτερική χρόνια προσπάθεια αλλά και με 2)πολλά θεώ-LD.

Κάνοντας θαύματα αλλά και το πως.
Τα θαύματα είναι στη φύση μας την μη χαρτογραφημένη, την απόκρυφη επειδή μας την απέκρυψαν.
Ο Νίο στο matrix 1 και 2 σταμάτησε με το χέρι του σφαίρες στο κόσμο του matrix η αλλιώς στο συνεχές ύπερ-LD όνειρο που ζούσαν, στο matrix 3 σταματούσε στην πραγματικότητα ολόκληρες στρατιές από ιπτάμενες μηχανές. Όταν ο άνθρωπος καταλάβει βιωματικά την πλαστότητα του κόσμου και αρχίζει να πιστεύει στο απίθανο, τότε μπορεί να θαυματουργεί και να να μεταστοιχειώνει την ύλη απλώς και μόνο επειδή το πιστεύει, επειδή η πίστη του ανθρώπου επηρεάζει την βασική ουσία-ενέργεια του κόσμου αυτού, την πρωταρχική ύλη. Κάνεις ζάχαρη την άμμο, και το ξύλο χρυσό. Η ταινία matrix δεν ήταν μόνο μια ανόητη ταινία φαντασίας αλλά κομμάτι παζλ για να καταλάβει η μάζα πολλά πράγμα αλλά ήταν και μια παραβολική επεξήγηση του πως είναι ο κόσμος που ζούμε και πως μπορούμε να αλληλεπιδρούμε με αυτόν πέρα από τα όρια που μάθαμε, ο Νίο εξασκήθηκε στο matrix στο να σταματάει με το χέρι του αντικείμενα π,χ, σφαίρες έτσι σιγά σιγά πίστευε τόσο που το έκανε και στην πραγματικότητα στο matrix 3. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό είναι να κάνουμε και εμείς! Διαλέγεις σε τι θα εξασκείσαι σε επίπεδο θεώ-LD και ύστερα στον κανονικό κόσμο το κάνεις πράξη με τον καιρό, αυτό είναι όλο το ζουμί δεν υπάρχει κάτι άλλο!
Με τα συχνά θεώ-LD όνειρα δέχεσαι τόσο δυνατά σοκ που μαστιγώνεις την λογική σου,όταν πλέον θα έχει πεθάνει ο παλιός εαυτός(κοσμοθεωρίες) όνειρο και πραγματικότητα με το καιρό θα είναι ένα και το αυτό,γιατί θα ξέρεις και θα πιστεύεις ότι και τα δύο είναι απλά όνειρα στην πραγματικότητα. Έτσι αυτό που θα κάνεις σε κατάσταση θεώ-LD θα μπορείς να τα κάνεις και στην πραγματικότητα, είτε είναι να περπατάς πάνω στη θάλασσα, είτε να κάνεις τις πέτρες ψωμιά είτε το νερό κρασί. Αυτό όμως δεν σε καταστεί Θεό!!! απλά ένα άνθρωπο με μια ικανότητα και τίποτα παραπάνω.
Στην ουσία τα θαύματα είναι η ακραία και απότομη αλλαγή της ύλης που ασκεί μια συνείδηση στη ρίζα της ύλης και η ύλη αλλάζει σοφά και λειτουργικά παίρνοντας πληροφορίες από τα εθιστικά πεδία ή αλλιώς η συμπαντική λίμνη πληροφοριών.
Σε γενικές γραμμές αυτό που χρειάζεται να καταφέρεις για να μπορείς να κάνεις θαύματα είναι να πιστέψεις πως μπορείς όπως πίστεψε ο Νίο στη ταινία matrix. Όμως είναι αδύνατον να πιστέψεις τόσο πολύ αν δεν δεις την αλήθεια την φύση των πραγμάτων. Για να δεις την φύση των πραγμάτων πρέπει να φτάσεις στο σημείο να δεις πολλά θεώ-LD όνειρα, όνειρα πιο αληθινά από την πραγματικότητα. Μια παραβολή: πες ότι τρέχεις μέχρι 40 χιλιόμετρα με τα πόδια σου πιο πολύ δεν μπορείς είναι αδύνατον, πες ότι πας σε ένα πλανήτη με 3πλάσια βαρύτητα και ζεις εκεί 10 χρόνια, όταν θα ξανά έρθεις στη Γη θα τρέχεις με 80 χιλιόμετρα.
Ότι πεις σε έναν υπνωτισμένο το πιστεύει αλλά στο βάθος του πνεύματος του το συνειδητό γνωρίζει ότι του λες ψέματα. Όταν σε υπνωτίζουν και σου δώσουν ένα ξύλο που είναι αδύνατον να το σπάσεις και σου πουν αυτό είναι ένα παξιμάδι ξερό, τότε θα σπάσεις το ξύλο σαν να ήταν παξιμάδι. Αυτό που χρειάστηκε ήταν απλά να πιστέψεις, το ζητούμενο είναι να πιστεύεις χωρίς να είσαι υπνωτισμένος-υποσυνείδητος, αλλά συνειδητός. Αλλά και πάλι υπνωτισμένος έχεις όρια, δεν μπορείς σε έναν υπνωτισμένο να του πεις να κάνει το κρασί νερό, τουλάχιστον σε πειράματα αυτό δεν έγινε, το νερό παρέμεινε νερό.
Όταν δεις θεώ-LD όνειρα προσπάθησε να κάνεις το θαύμα που θα ήθελες να κάνεις, που να είναι η σπεσιαλιτέ σου, ότι θες μπορεί να είναι, με την συχνή εξάσκηση σιγά σιγά θα δεις και τα πρώτα αποτελέσματα και στον ξύπνιο σου όταν το προσπαθείς. Τον κύριο ρόλο για τις επιτυχίες σου τον παίζει η πίστη. Όταν ξυπνάς και βλέπεις την ψευτιά αυτού του κόσμου προσπάθησε να μη σε πείθει ότι αυτό είναι αδύνατον.

Ασκήσεις,η εμπειρία και δύο μυστικά.
Για να καταφέρει κάποιος να ζήσεις ένα θεώ-LD όνειρο υποτίθεται ότι έχετε ζήσει ύπερ-LD όνειρα και πολλά LD, είναι πράγματα για είδη προχωρημένους και διαβασμένους, ο αρχάριος θα χρειάστει μεγάλο πόθο για να το καταφέρει και σίγουρα 3-4 χρόνια κατά την γνώμη μου για να δει ένα θεώ-LD και αυτό γιατί χρειάζεται χρόνο αλλά και γιατί η συνείδηση προχωράει με έναν ρυθμό όχι πολύ απότομο για να μην κλονισθεί, σιγά σιγά.
Για να κατορθωθεί ένα θεώ-LD πρέπει να έχει καταφέρει ο υποψήφιος είδη μερικά ύπερ-LD γιατί το θεώ-LD όνειρο δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα όνειρο πολύ πιο ζωντανό από την πραγματικότητα, πως θα το καταφέρει όμως κάποιος αν πρώτα δεν έχει βιώσει όνειρα ύπερ-LD; τα οποία είναι αληθινά ακριβώς όπως η πραγματικότητα; δεν γίνεσαι 18 χρονών αν δεν γίνεις πρώτα 17. Ο Έλληνο-Αρμένιος  Γεώργιος Γκουρτζίεφ γνωστός και ως μύστης του Χίτλερ,έγραφε στις σημειώσεις του ότι του χρειάστηκαν 3 ολόκληρα χρόνια καθημερινής εξάσκησης και επιθυμίας να αποκτήσει ένα θεώ-LD. Αν και δεν ήξερε ότι υπάρχει τόσο δυνατό όνειρο ή επίτευξη παρ’ όλα αυτά επέμενε ώσπου δικαιώθηκε. Και τότε έγραψε, οι άνθρωποι κοιμούνται ενώ νομίζουν πως είναι ξύπνιοι. Παρ όλα αυτά γενικά κανένας δεν γράφει πολλά για αυτά τα πράγματα, πλήρης σιωπή, ίσως γιατί το θεωρούσαν επικίνδυνο ή άγνωστα βαθιά νερά που να μην ήξεραν και τι να πουν ή γράψουν.
Για τον προχωρημένο που βλέπει εύκολα όνειρα LD είναι θα 1 στις 1000 φορές να το καταφέρει,αλλά σιγά σιγά θα είναι 1 φορά στις 900 μετά στις 700 κτλ. Οι προηγούμενες ασκήσεις ή οι ασκήσεις που δουλεύει κάποιος και βλέπει όνειρα LD και με αυτές μπορεί να αποκτήσει θεώ-LD απλά παραθέτω δύο ασκήσεις λίγο πιο ειδικές. Αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι το είδος της άσκησης αλλά ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, αλλιώς δεν πρόκειται να συμβεί, είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση. Όμως πρέπει να ξέρει ο υποψήφιος ότι είναι ΣΟΚ μια τέτοια τόσο ζωντανή εμπειρία. Και ας μην ξεχνάτε! να καταγράφεται τα όνειρα στο ημερολόγιο.
ΑΣΚΗΣΗ 1:Αυτή είναι η άσκηση του Γεώργιου Γκουρτζίεφ, είναι η πιο δυνατή και απλή. Παρατηρείς τα χέρια σου και τις λεπτομέρειες τους για λίγα λεπτά και μετά κλείνεις γρήγορα τα μάτια σου και με κλειστά μάτια βλέπεις νοητικός όσο μπορείς τα χέρια σου, τα κοιτάς λες και έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Έτσι με την συχνή καθημερινή επανάληψη όταν θα το κάνεις ενώ ονειρεύεσαι ο εγκέφαλος θα ξυπνήσει μέσα στο όνειρο και τότε θα ξεκινήσει το θεώ-LD όνειρο, αν όμως είσαι πρωτάρης το μέγιστο που θα μπορούσες να καταφέρεις είναι ένα ύπερ-LD όνειρο. Θα μπορούσε όμως ένας άνθρωπος πρωτάρης από το τίποτα σε 2-3 χρόνια να το καταφέρει. Κάποιοι μαθητές του είχαν πει ότι τα κατάφεραν σε ένα χρόνο, αυτό εξαρτάται και από το πόσο πωρωμένος είσαι,και αν έχεις δει και βιώσει πολλά προφανώς θα θες να δεις και πόσο πιο βαθιά πάει η λαγουδότρυπα. Κάποιος μαθητής του την προχώρησε και άλλο την άσκηση λέγοντας στον εαυτό του συνέχεια ξανά και ξανά πριν κοιμηθεί ότι μόλις δει τα χέρια του θα ξυπνήσει μέσα στο όνειρο. Αυτή την άσκηση αν την κάνει ο κάθε πρωτάρης δεν θα καταφέρει κάποιο θεώ-LD αλλά κάποιο LD όνειρο μέσα σε λίγες βδομάδες. Θα μπορούσε κάποιος να το επιταχύνει ακόμα πιο πολύ με υπνωτισμό, αλλά θα πρέπει ο υπνωτιστής να καταλάβει πλήρως τι θέλει και εννοεί ο υποψήφιος.
ΑΣΚΗΣH 2: Στο παραμύθι η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων δεν είναι απλά κάποιο παραμύθι αλλά είναι μορφή άσκησης και διδαχής που έχει διάφορα μηνύματα. Βλέπουμε την Αλίκη να πέφτει σε ένα  τούνελ-πηγάδι μετά να περνάει μια πόρτα-πύλη και μετά εμφανίζεται για ξεναγός-οδηγός ένας κούνελος και όταν ήταν να επιστρέψει στο κόσμο της η Αλίκη τον ευχαρίστησε και πέρασε πάλι από το τούνελ. Αυτά είναι κάποιες βασικές αρχές που πρέπει να γίνονται για να μπορεί να πηγαίνει-μεταβαίνει η συνείδηση σε άλλες καταστάσεις και πεδία. Είναι αποκρυφιστική άσκηση που για να μη χαθεί η γνώση της διαδόθηκε ως παραμύθι. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: Ξάπλωσε κανονικά για ύπνο, και άρχιζε να οραματίζεσαι ότι τρέχεις σε ένα χωματένιο; τσιμεντένιο;(ότι θες εσύ) τούνελ είναι πολλά χιλιόμετρα βάθος, διάλεξε θες να πέφτεις όπως η Αλίκη η να τρέχεις; διάλεξε αυτό που σου αρέσει. Η πτώση η το τρέξιμο πρέπει να έχει την ένταση του και να διαρκεί 3-5 λεπτά καθώς τελειώνεις και βλέπεις την έξοδο θα συναντήσεις ένα τέρας για οδηγό. Πρέπει να είναι τρομακτικός για εσένα ο οδηγός να σε τρομάζει η όψη του! ο τρόμος έχει την τάση να σε ξυπνάει όλο και πιο πολύ, η να σε κρατάει ξύπνιο. Για αυτό στο Θιβέτ έχουν τρομακτικές μουτσούνες σε ζωγραφιές όπως και άλλοι ιθαγενείς ο τρόμος έχει την σημαντικότητα του αρκεί να ελέγχεται, μη το παρακάνετε με τον τρόμο. Ύστερα κράτα παθητική στάση και δες την περιπέτεια νοητικός ότι και να είναι δεν έχει σημασία. Όταν τελειώσει η περιπέτεια ευχαρίστησε τον οδηγό πες του να σε πάει για ύπνο και πέρασε το τούνελ που πέρασες μια στα γρήγορα και αφέσου για ύπνο με την ιδέα ότι όλο αυτό θα συνεχιστεί στον ύπνο σου.Tα 2 trailer της ταινίας ίσως βρείτε στοιχεία ή ιδέες βοηθητικές για εσάς.https://www.youtube.com/watch?v=pMiCJefpn9Q και  https://www.youtube.com/watch?v=WovwuOFBUuY
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1)Από το οδήγημα ενός αυτοκινήτου ως το σεξ, στην αρχή δεν ελέγχαμε καλά τα πράγματα, έτσι και οι ασκήσεις πιθανόν στις αρχές να υπάρχουν μόνο απογοητευτικά αποτελέσματα αλλά σε βάθος χρόνου θα γίνουν μαγικά εργαλεία. Η πρώτη άσκηση είναι κυρίως για αυτούς που έχουν πείσμα πόθο και μανία να τα καταφέρουν η δεύτερη για αυτούς που θέλουν να δουλεύουν με φαντασία και δεν θέλουν μια άσκηση που να μοιάζει με αγγαρεία.
2) Ίσως συναντήσεις σε ένα θεώ-LD ένα τέρας η ένα εφιάλτη και δεν αλλάζει, τότε αυτό νικιέται με το γέλιο-γελοιοποίησε τον, φέρσου σαν την πιο ποταπή σιχαμένη τηλεπαρουσιάστρια κουςκους ή νικάς τον τέρας με  την αγάπη!
3)ΔΕΝ υπάρχει ουσία που μπορεί να σε βοηθήσει ή να σου προκαλέσει θεώ-LD εάν το επιδιώξεις και επιμένεις συνέχεια με τις ουσίες αυτό που θα καταφέρεις θα είναι ρωγμές μεταξύ λογικής και φαντασίας μια τεχνητή παράνοια, που στην καλύτερη περίπτωση να έχεις μια έκσταση και στην χειρότερη να τρελαθείς ή να ζεις σε ένα όνειρο φυλακή ή να πεθάνεις. Οι ουσίες αυτές είναι όπως η κλιμακτήριος ή το ορμονικό προφίλ μιας γυναίκας που γέννησε οι ορμόνες τις είναι ανάστατες-οι τιμές τους, έτσι κάνουν οι ουσίες την νευροχημεία του μυαλού.
ΕΠΙΤΕΥΞΗ: Τρις τρόποι-στάση ζωής υπάρχουν στο να φτάσει κάποιος να βλέπει και ζήσει θεώ-LD. 1)Να υποτάξεις τον εαυτό σου, να τον πιέζεις ώσπου να τον κυριαρχήσεις όπως κάνουν οι γιόγκι, όπου πλέον είσαι σαν μάγος γίνεται όταν το θες,θες πολλά χρόνια.Πιέζεις τον εαυτό σου θέλει δεν θέλει 2) Με ταοϊστικό τρόπο δηλαδή με ηρεμία, έχεις έναν σταθερό ρυθμό και προχωράς δεν πιέζεσαι αλλά και ούτε τεμπελιάζεις, όοοοταν έρθει η στιγμή, δεν βιάζεσαι δεν έχεις χρονοδιάγραμμα. 3)Είναι ένας ενδιάμεσος τρόπος με την διαφορά ότι έχεις για οδηγό τον Θεό, προσεύχεσαι νηστεύεις ζητάς καθοδήγηση δύναμη και προστασία ενώ εσύ το παλεύεις να τα καταφέρεις.
Πάνω από όλα πρέπει να έχεις μια έντονη σταθερή επιθυμία. Η πρόθεση είναι ίσως η πιο σημαντική δύναμη αυτή κινητοποιεί δυνάμεις και προκαλεί συγκυρίες, η πρόθεση ενεργοποιεί δυνάμεις της ψυχής που δεν γνωρίζουμε. Όταν τα καταφέρεις πρέπει να είσαι ταπεινός, να μην ταΐζεις το ΕΓΩ σου, και γίνεσαι εγωιστής και υπερόπτης γιατί η ενέργεια της συνείδησης ταΐζει το ΕΓΩ σου και όχι την πνευματική σου ανάπτυξη και πρόοδο, χώρια ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις.

Η εμπειρία 
Το πως είναι η εμπειρία ενός θεώ-LD όνειρο δεν εξηγείται, οποιαδήποτε προσπάθεια δεν θα μπορούσε να αντικατοπτρίσει και μετάδοση την αλήθεια. Είναι σαν ένας 80χρονος να εξηγήσει σε ένα παιδάκι του δημοτικού πως είναι η ζωή, ότι και να πει άδικος κόπος θα είναι.
Μια δειλή προσπάθεια: Βιώνεις και λες αν μπορώ να κάνω πράματα και θάματα σε έναν κόσμο τόσο αληθινό φαντάσου τι θα μπορώ να κάνω στην πραγματικότητα που ζω η οποία δεν είναι τόσο αληθινή. Η πίστη σου αποκτά νέα όρια, στην ουσία ανεβαίνει τρομερά η πίστη και η θέληση σου, και μπορείς να επηρεάζεις πράγματα και καταστάσεις πιο πολύ. ΌΣΟ περισσότερη θεωρεία γνωρίζεις τόσο μικρότερο είναι το σοκ, όσο λιγότερα γνωρίζεις τόσο πιο πολύ θα μαστιγωθείς ψυχολογικά και θα φαντάζεσαι διάφορα σενάρια, για αυτό και είναι μεγάλη η ανάρτηση και δεν γράφω 1-2 παραγράφους.
ΤΑ 2 ”ΜΥΣΤΙΚΑ”
1)Υπάρχουν άνθρωποι που ενώ δεν έχουν κλήσεις προς τις πνευματικές ασκήσεις και επιτεύξεις τα καταφέρνουν να πηγαίνουν σε μεγάλα επίπεδα και μάλιστα σε ποίο σύντομο χρονικό περιθώριο, και τότε δημιουργείτε ένα εύλογο γιατί και πως; Εξαιρώντας την σταθερή θέληση και επιθυμία τα οποία είναι κινητήριες δυνάμεις υπάρχει και κάτι άλλο το οποίο λέγεται νοητικό σώμα, και αναπτύσσοντας το μπορεί κάποιος να επιταχυνθεί πολύ στα όνειρα και όχι μόνο. Κάποια σύντομα λόγια:Δεν έχουμε ένα σώμα έχουμε πολλά,τα οποία είναι τα σώματα μας για τις άλλες διαστάσεις, κάθε σώμα η ύλη του δονείτε σε μια συχνότητα που αναλογεί στην ανάλογη συχνότητα της ανάλογη διάστασης και αυτά τα σώματα είναι ενωμένα μεταξύ τους όλα με ένα νήμα που τα ζωοποιεί η ψυχή, και έτσι όλα ρέουν σοφά και αρμονικά. Αυτά τα σώματα είναι όπως το φυσικό αλλά αλλάζουν εμφανισιακά βάση της θέλησης. Με αυτά τα σώματα πάμε και ζούμε στις ανάλογες διαστάσεις και ύστερα αφήνουμε και αυτές καθώς πεθαίνουμε και εκεί. Αυτά τα σώματα τα έχουμε και είναι το ένα μέσα στο άλλο. Το ένα είναι το αστρικό σώμα όπου εκεί πάμε στην 4 διάσταση, εκεί ο χώρος είναι διαφορετικός μπορεί ένα μικρό σπίτι να έχει διαστάσεις γηπέδου στο εσωτερικό του ενώ έξω να είναι σαν κουκλοθέατρο όπως στο παραμύθι η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, εκεί δεν υπάρχουν διαθλάσεις φωτός, οφθαλμαπάτες.κυριαρχεί η επίδραση του νου και μπορείς να δεις μέσα από αντικείμενα. Στο νοητικό κόσμο, 5 διάσταση τα πράγματα είναι κάπως έτσι αλλά κατά πάρα πολύ πιο περυσύνθετα, π,χ, όχι μόνο μπορείς να δεις από μέσα ένα αντικείμενο, αλλά ξέρεις και τις αντοχές του και την ιστορία του. Ο φυσικός εγκέφαλος συνδέεται με το αστρικό σώμα μέσω της υπόφυσης ενώ μέσω της επίφυσης κυρίως το νοητικό σώμα.
Ανάλογα ποιόν σύνδεσμο δυναμώσουμε λοιπόν έτσι θα έχουμε και το ανάλογο αποτέλεσμα. Το νοητικό σώμα δυναμώνει με το να επιβαλλόμαστε στις επιθυμίες μας τότε δυνάμεις που εδρεύουν εκεί αρχίζουν να εμφανίζονται στη συνείδηση μας, π,χ, μπορεί να αποκτηθεί η διόραση να βλέπεις έναν άνθρωπο η αντικείμενο και ξέρεις-βλέπεις το παρελθόν αλλά ακόμα και σωστές συμβουλές για το μέλλον του να ξέρεις. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: Εάν θες ένα γλυκό μη το φας, σκέψου το χρειάζεσαι; το έχεις ανάγκη; αν ναι τότε φάε το, θες να φας και άλλο κομμάτι; φάε αλλά γιατί; αν δεν πρέπει ΜΗΝ το κάνεις, Δηλαδή ελέγχεις και κοντρολάρεις κάθε επιθυμία σου περνώντας την από την νόηση και την κρίση, βοηθάει πολύ και η νηστεία. Σε βάθος ετών φτάνεις στο σημείο η νόηση να γίνεται τόσο ισχυρή που όταν θες κάτι να καταφέρεις μια πνευματική επιδίωξη, π,χ, ένα θεώ-LD αντί να έχεις ένα τέτοιο όνειρο 1 στις 1000 ευκαιρίες θα έχεις 1 στις στις 50-100 ή και λιγότερες, επίσης μπορεί να ελέγχεις και τα πάθη του, κάπνισμα, θυμό, ζήλια κτλ Το να τιθασεύεις και τις απλές επιθυμίες σου εξωτερικά δεν φαίνεται να γίνεται καμιά αλλαγή, αλλά με τον καιρό  μέσα σου γίνονται πολλές άλλες διεργασίες. Τώρα κάποιος ας μην πάει στα άκρα και στειρώσει τον εαυτό του,απλά δυνάμεις και μια μορφή προσταγής που υπάρχει σε αυτό το σώμα τις κατεβάζεις στο φυσικό σου σώμα.
2)Τρέλανε το μυαλό σου, αφιέρωσε 10-15 λεπτά συνεχόμενα  με το να προσποιείσαι ότι ζεις μέσα σε όνειρο και ότι κανονικά κοιμάσαι, μπέρδεψε τις πραγματικότητες, αυτή η πράξη είναι μικρά σοκ, και όταν την κάνεις αυτή την άσκηση  και νιώθεις κάποιο ρίγος στο κεφάλι είναι τα μοτίβα του εγκεφάλου που αλλάζουν. Αυτό αποσκοπεί στο να κοροϊδεύεις το μυαλό σου πως είναι σε όνειρο θεώ-LD έτσι προσπαθείς να προκαλέσεις την νευροχημεία που έχει ο εγκέφαλος όταν είναι σε θεώ-LD ή ύπερ-LD. Απλά υποβοηθάει αυτή η τεχνική.

ΚΙΝΔΥΝΟΙ και ΛΥΣΕΙΣ
Υπάρχουν τρις βασικοί κίνδυνοι
1)Να φουσκώσει το εγώ σου από την αίσθηση της δύναμης και της υπεροχής, έτσι σιγά σιγά θα αμφισβητεί μπορεί ακόμα και την ίδια του την συνείδηση να παρακούει. Να έχει δύναμη μεγάλη και να κάνει μεγάλα λάθη. Η λύση είναι η ταπεινότητα πνεύματος, αυτό είναι το φρένο της πτώσης. Έχε κατά νου πως όσο μάγκας και αν είσαι ή γίνεις πάντα υπάρχει και ένας καλύτερος, και ένα χειρότερο τέλος από όσο θα υπολόγιζες. Οπότε οι πράξεις πρέπει να είναι μετρημένες, όχι show ή αν θέλει να κάνει show ας κρίνει από μόνος το πόσο πρέπει, πρέπει να μην έχει έπαρση.
2)Τίθεται σε κίνδυνο η λογική σου, το πλήρες γκρέμισμα των κοσμοθεωριών όλων, μπορεί να σου στοιχίσει τόσο που να τρελαθείς, να τα παίξεις,να μην ξέρεις τελικά τι είναι τι, η λογική να σαλευτεί, αλλά για καλή μας τύχη, δεν υπάρχουν ουσίες ή τρόποι για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο παρά μόνο με χρόνιο κόπο και έτσι η συνείδηση έχει την δύναμη να μην αρρωστήσει-τρελαθεί. Αλλά και πάλι υπάρχει ένα μικρός κίνδυνος να μπερδέψει τις πραγματικότητες, να θεωρεί για πραγματικότητα τον ονειρικό κόσμο, να τα βλέπει ανάποδα τα πράγματα. Όπως η γυναίκα του πρωταγωνιστή στη ταινία Inception. Για αυτό προ-απαιτείται μια καλή κατήχηση. Όσο κάποιος κυνηγά την επίτευξη και την δύναμή ας κυνηγά και την γνώση το διάβασμα την μελέτη, είναι κάτι που πρέπει εφ’ όρου ζωής να το κάνει. Σε καταστάσεις σοκ ή κρίσης για το τι είναι τι μία  άμυνα είναι το γέλιο, χαρακτήρες που είναι δυναμικοί ή ανοιχτόμυαλοι που έχουν χιούμορ, που ξεπερνούν τις δυσκολίες με χιούμορ, είναι άνθρωποι σίγουρα θα αντέξουν και θα προσπεράσουν αυτές τις δυσκολίες. Σε γενικές γραμμές ο νους βρίσκει την ισορροπία του και σε αυτό βοηθά και η προσευχή.
3)Ένας κίνδυνος σε πιο προχωρημένο στάδιο είναι ότι θα πρέπει να σκοτώσεις έναν άγιο. Ύστερα από αρκετά(10-20+)  θεώ-LD θα αρχίσεις να βλέπεις στον ξύπνιο σου αυτά που βλέπεις και στον ύπνο σου. Είναι μια κατάσταση-παρενέργεια λες και έχεις πάρει παραισθησιογόνα την οποία πρέπει να μάθεις να ελέγχεις. Όταν θες να εκπαιδευτείς στο να κάνεις θαύματα, αρχίζεις να προσπαθείς στο θεώ-LD όνειρο να κάνεις αυτά που θα ήθελες να τα κάνεις και στην πραγματικότητα, συγχέες το όνειρο με τη πραγματικότητα, και σιγά σιγά μπορείς να αλλάζεις την πραγματικότητα όπως στο όνειρο. Όμως όλο αυτό προκαλεί και οράματα και ψευδαισθήσεις. Όλοι οι άνθρωποι σε αυτό το επίπεδο διέπονται από μια θρησκευτικότητα ή μια πίστη έτσι μπορούν να συναντήσουν τον Χριστό, τον Βούδα, κάποιον άγιο, κάποιον άγγελο κτλ, τότε θα πρέπει να τον σκοτώσουν γιατί έτσι θα φύγει αυτή η παραίσθηση αλλιώς θα δυναμώσει και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου. Για αυτό λένε μια παροιμία στην Ασία κυρίως, αν δεις τον Βούδα σκότωσε τον. Είναι δύσκολο γιατί το βιώνεις σαν πραγματικότητα, αλλά αν δεν το κάνεις είναι σαν να κοιμάσαι πιο πολύ από ότι κοιμούνται οι άλλοι άνθρωποι. Όταν κοιμόμαστε βλέπουμε ολογράμματα-όνειρα, αν τα βλέπουμε και στη πραγματικότητα είναι σαν να πήραμε το όνειρο και να το βάλαμε στη πραγματικότητα μας και να το δεχόμαστε σαν πραγματικότητα. Έτσι από αφυπνισμένος καταλήγεις πιο κοιμισμένος από ότι ήσουν πριν. Τις παραισθήσεις πρέπει να τις σκοτώνουμε και να μένουμε αδιάφοροι αλλιώς γίνονται η πραγματικότητα μας, όταν σκοτώνεις την παραίσθηση τότε η συνείδηση την θεωρεί νεκρή και την εξαφανίζει. ΜΗΝ αλληλεπιδράτε με τις ψευδαισθήσεις στο ξύπνιο σας, γιατί τρέφονται.
4)Υπάρχουν κίνδυνοι και απειλές που δεν κατανοούμε για αυτό καλό είναι να μην δείχνει(κάνει show) κάποιος και να μη λέει αυτά που μπορεί να κάνει, γιατί γίνεται στόχος. Όλα στην ώρα τους.
Οτιδήποτε έχει σχέση με θεώ-LD και επίτευγμα στην πραγματικότητα είναι ένα μυστικό που θα το παίρνεται στο τάφο σας ποτέ μη μιλάτε για αυτό όταν θα φτάσετε σε αυτό το σημείο. Γιατί γίνεστε στόχος. Μερικοί θα πουν και πότε να δείξει η δράση; αυτό ας το κρίνει από μόνος του, ας τα ζυγίσει και ας πράξει αναλόγως.
ΕΝΔΕΙΞΗ: Όταν πεθαίνουμε δεν παίρνουμε κάποιο πράγμα μαζί μας, παίρνουμε τα έργα μας, έτσι και στον ύπνο μας ας μην παίρνουμε βάρη. Γιατί τα συναντάμε στα όνειρα μας και γίνονται όνειρα άσχημα με δυσανασχετήσεις ή εφιάλτες. Τα όνειρα είναι κατάσταση του εσωτερικού μας κόσμου, ας συγχωρούμε, ας ξεπερνάμε τα εμπόδια και τις αδυναμίες μας. Κοιτάμε να εξελιχθούμε σε αυτά τα mode-όνειρα ας μη τα δαπανούμε για να αντιμετωπίζουμε θέματα που μπορούμε να λήξουμε και λύσουμε στον ξύπνιο μας. Μην αναλώνεστε σε κοινωνικά ζητήματα δευτερεύουσας σημασίας, επικεντρωθείτε πιο πολύ στη χαρά και στο πως να εξασκείστε και εξελίσσεστε. Ο καλύτερος φίλος είναι ο ίδιος ο εαυτός αν δεν αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου τότε ποίος;

Η έξοδος από το matrix που μας λένε
Πως να βγεις από μια έξοδο αν δεν την ξέρεις; θα μπορούσες μάλιστα να έβγαινες και να μην το καταλάβαινες ότι βγήκες και να νόμιζες πως πάλι είσαι μέσα. Για αυτό απαιτούνται κάποιες βασικές πληροφορίες.
Πρώτα πρώτα για να αναζητήσει κάποιος την έξοδο πρέπει πρώτα να πεθάνει είναι απαραίτητο. Γενικά ο θάνατος είναι ένα μεγάλο σπάσιμο-τράνταγμα ψυχολογίας τόσο δυνατό που σπάνε τα αντιληπτικά και περιοριστικά πιστεύω που απέκτησε κάποιος από την κοινωνία. Όταν λέμε για θάνατο δεν εννοούμε απαραίτητα τον σωματικό θάνατο, αλλά μιλάμε για τέτοιο σοκ και αλλαγή που είναι σαν να πέθανε. Για αυτό απαιτείτε και χρόνος γιατί αν κλονισθεί η λογική απότομα και δυνατά τραυματίζεσαι πολύ ψυχολογικά και έτσι υπάρχει η παράνοια που λένε. Μετά τον θάνατο αναδύεται νέος νους τότε οι πνευματικές κεραίες τα νήματα της συνείδησης ενώνονται με τα νήματα του σύμπαντος και τότε μπορείς να δεις κατανοείς και χρησιμοποιείς νέες δυνατότητες καθώς ενώνεσαι όλο και πιο πολύ και περίπλοκα με τα νήματα του σύμπαντος.
ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ: Αν μπορούσαμε να αποκτούμε την απόλυτη-αληθινή όραση δεν θα βλέπαμε τον κόσμο όπως τον βλέπουμε αλλά θα βλέπαμε την πραγματική δομή του κόσμου. H οποία είναι ένα σκούρο μοβ-μαύρο αχανές κενό γεμάτο τρομερά περίπλοκα και περισύνθετα νήματα πάνω κάτω δεξιά αριστερά με ενώσεις άλλων νημάτων από μακρυά και από κοντά και μέσα στο δίχτυ υπάρχουν χιλιάδες φωτάκια διάσπαρτα, αυτά τα φωτάκια είναι οι ψυχές οι αληθινή ουσία. Αυτό δεν είναι μόνο θεωρία αλλά και απόδειξη. Οι θιβετιανοί το ονομάζουν οι τρίχες του θεού Σίβα, και οι επιστήμονες της κβαντικής φυσικής το πεδίο του Θεού. Οι επιστήμονες ήθελαν μια απόδειξη, έτσι φωτογράφησαν με μια ειδική φωτογραφική μηχανή με ακτίνες Χ το αχανές μαύρο σύμπαν και είδαν ότι οι πλανήτες κτλ είναι ενωμένοι με νήματα, σαν νεύρα. Αυτό θα μπορούσε να επιβεβαιώση και την θρησκευτική διδαχή ότι ο Θεός είναι πανταχού παρόν, όπως εμείς είμαστε πανταχού παρόν στο κορμί μας. Επίσης μια άλλη επιβεβαίωση πολύ διαφορετική και όχι τόσο έγκυρη όσο οι άλλες ήταν η αναφορά ενός μάγου από μία συζήτηση με ένα πολύ σκοτεινό πλάσμα. Ήταν ένα pdf που βρήκα κατά τύχη καθώς έψαχνα άλλα πράγματα. Έλεγε: εμείς οι δαίμονες όπως μας αποκαλείτε καθώς και άλλα ισχυρά όντα  όταν ψάχνουμε να βρούμε γρήγορα τους κατάλληλους ανθρώπους για να κάνουμε τις αποστολές μας σας βλέπουμε σαν φωτάκια διάσπαρτα πάνω σε ένα δίχτυ,όπως βλέπεται εσείς τα φώτα της πόλης καθώς πετάτε το βράδυ με ένα αεροπλάνο και κοιτάζεται από το παράθυρο. Κάθε ψυχή έχει το δικό της φως και επηρεάζεται το φως ανάλογα σε τι κατάσταση είναι η ψυχή.
Ο κόσμος μας θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μια θάλασσα αιθερικής ενέργειας γεμάτη με κούφιες μπάλες(μόρια, άτομα,  υποσωματήδια) όπου το τσόφλι(περίβλημα μορίου) θα λέγαμε πως είναι σκληρό σαν τιτάνιο και είναι χιλιάδες φορές πιο λεπτό και από ένα λεπτό φύλο σελοφάν. Στην φυσική στα σχολεία τι μαθαίνουμε; ότι τα μόρια, πρωτόνια νετρόνια κτλ είναι κούφια και υπάρχει κενό, στην πραγματικότητα βέβαια δεν υπάρχει κενό αλλά αιθέρας μια τρομακτική ενέργεια σε ισχύ η οποία δίνει και ζωή είναι το ρεύμα μας και ο μεσολαβητής μεταξύ ορατού και αόρατου κόσμου. Σχετικά με την ύπαρξη του αιθέρα μπορείτε να μελετήσετε με υπομονή τα πειράματα του Βίλχελμ Ράιχ αλλά και διάφορα βιβλία και site πατώντας λέξεις π,χ, how to see auras.
Μέσα σε αυτή την αέρια-αιθέρια θάλασσα ζει το δίχτυ-πεδίου του Θεού όπου ζούμε εμείς και είμαστε ενωμένοι εμείς με το σύμπαν και το σύμπαν με το Θεό, είναι σαν τον υπολογιστή όλα τα εξαρτήματα είναι ενωμένα μεταξύ τους.

Η έξοδος είναι να φύγουμε από αυτή τη θάλασσα, σύμπαν,matrix δίκτυο και να πάμε στο Δημιουργό μας γιατί εκεί είναι η πηγή μας και το σπίτι μας. Είναι σημαντικό ο κόσμος να καταλάβει αυτές τις βασικές αρχές για να ξέρει πως είναι τα πράγματα, να έχει μια εικόνα να μη ζήσει μια τρέλα ή ένα ακαταλαβίστικο παραμύθι όταν έρθει η ώρα των αποκαλύψεων δεν είμαστε πλέον πρωτόγονοι και ούτε φτιάχνουμε θεούς, πάμε να γίνουμε θεοί, είναι η σειρά μας, για αυτό και απαιτείτε ήθος γνώση και δύναμη.
Η έξοδος έχει τρία στάδια. 1-ΓΝΩΣΗ, 2-ΠΙΣΤΗ, 3-ΑΓΑΠΗ.
1-ΓΝΩΣΗ)To ξύπνημα ή η διαφυγή από το matrix δεν είναι ότι ξαφνικά θα δούμε εξωγήινους κτλ, αλλά όταν βιωματικά αμφισβητήσουμε την στερεή φύση του σύμπαντος έτσι όπως την βιώνουμε και καταλάβουμε πως ο κόσμος δεν είναι τόσο στερεός και πραγματικός όσο νομίζαμε. Αυτό γίνεται με την γνώση, γνώση σημαίνει η βιωμένη πληροφορία! Πληροφορία είναι η γνώση που δεν έχει βιωθεί, οπότε προαπαιτείτε να πάρουμε την πληροφορία και σιγά σιγά να δουλεύουμε με τον εαυτό μας και μέσω της πράξης να αρχίζουμε να γνωρίζουμε και έτσι να έχουμε γνώση. Να το κατέχουμε το επάγγελμα που λένε. Τα θεώ-LD έχουν αυτό το σκοπό είναι γνώση που αποκρύφτηκε. Γενικά ο όρος θεώ-LD τον έδωσα προσπαθώντας να προσδιορίσω αυτό το κάτι διαφορετικό. Θεώ-ρήμα=τρέχω και είμαι δυνατός σαν θεός και LD από το Lucid Dream διαυγές όνειρο.
2-ΠΙΣΤΗ) Ο Νίο στο τέλος του matrix 1 αρχίζει και γίνεται μικρός θεός στο matrix, αρχίζει και πιστεύει, αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να πετάξει μπορεί να κάνει τα πάντα. Πως θα πετάξει ένα πτηνό αν δεν πιστεύει ότι μπορεί να πετάξει; Ο Νίο στο matrix πληροφορήθηκε μετά εξάσκησε τις πληροφορίες και αυτές έγιναν γνώση, και πλέον γνωρίζοντας την αλήθεια άρχιζε να πιστεύει στο αδύνατο. Στην ουσία είμαστε πτηνά που μας έμαθαν ότι δεν πετάμε,μετατρέποντας τον άνθρωπο σε ένα είδος κότας κάνοντας την Γη μια φάρμα. Σκεφτείτε ότι ο εγκέφαλος κάνει μια συνεχές και ασταμάτητη εξέλιξη ανανεώνει συνεχώς της συνδέσεις των νευρώνων και φτιάχνει νέα μοτίβα νευρώνων=νέες δυνατότητες, αυτό γίνεται ανάλογα με αυτά που κάνουμε και πιστεύουμε το ανάλογο μοτίβο νευρώνων δίνει την δυνατότητα στην συνείδηση να αλληλεπιδρά σαν θεός στο κόσμο της ύλης. Χρειαζόμαστε να αποκτήσουμε την ανάλογη πίστη για να γίνουμε θεοί στο κόσμο μας, και αυτή η πίστη θέλει να το θες και να εξασκείσαι όπως ένας φακίρης  στα πρώτα του στάδια.
3-ΑΓΑΠΗ) Χωρίς την αγάπη θα βλέπεις την είσοδο προς την πηγή και δεν θα μπορείς να πας, πως είναι δυνατόν να πας σε ένα κόσμο αγάπης αν δεν δονείσαι ο ίδιος με αγάπη, θα αυτό-αποβάλλεσαι από μόνος σου όπως δύο μαγνήτες σπρώχνονται, ή όπως δεν πας σε ένα πάρτι που με κανέναν από εκεί δεν ταιριάζεις. Ούτε τα θαύματα σου μπορούν να σε κάνουν να μπεις,αν δεν έχεις αγάπη στη καρδιά σου. Αυτοί που δεν την έχουν ας την ζητήσουν, ζούμε μέσα σε ένα σύμπαν-όνειρο που είναι συνδεδεμένο με το Θεό.

   H πραγματικότητα αυτή δεν είναι μια φυλακή όπως το παρουσιάζουν, απλά είναι ένα στάδιο η ψυχή να αποκτήσει εμπειρίες τέτοιες που σε ένα άλλο κόσμο δεν θα μπορεί, π,χ, την εμπειρία του να ζεις σε μια ζούγκλα μόνο σε μια ζούγκλα μπορείς να τις αποκτήσεις. Δεν είμαστε φυλακισμένοι επειδή ζούμε σε ένα κόσμο φυλακή είμαστε φυλακισμένοι επειδή δεν ξέρουμε τις δυνατότητες μας και ζούμε σαν φυλακισμένοι.
Όσο για την έξοδο που όλοι λένε από το matrix και διαλαλούν στο internet χωρίς ακριβώς να έχουν καταλάβει. Είναι η συνειδητοποίηση της μάζας όλων αυτών σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Η μάζα θα αρχίζει να κυνηγά αξίες ιδανικά σκοπούς και αποστολές και όχι τόσο το χρήμα το σεξ τα ναρκωτικά κτλ. Όταν θα αρχίζει να γίνεται αυτό εάν υπάρξουν οπισθοδρομίσεις ή αλλιώς ανθρώποι που  θέλουν να μην πάρουν τα πράγματα την εξέλιξη που είναι να πάρουν προς το καλό δηλαδή, τότε θα δημιουργήσουν και μια πνευματική χούντα(η μεθεπόμενη παράγραφος εξηγεί)
Ένας τρανός στόχος στη παρούσα φάση δεν είναι τόσο να φύγουμε από το matrix αλλά να πάρουμε το matrix.   Όλοι είμαστε μικροί αρχιτέκτονες,απλά δεν μας το είπαν.

Ας είναι στην άκρη του μυαλού σαν φιλοσοφία:Όταν λες δεν θέλω αυτόν τον κόσμο, τζάμπα το λες, αλλά όταν το λες και δεν είσαι δεσμευμένος με αυτόν εννοώ δεν είσαι εθισμένος δεν έχεις πάθη, δεν σε νοιάζει η ύλη τότε δεν ξανά έρχεσαι σε έναν τέτοιο κόσμο. Για αυτό λένε είναι αμαρτία το ποτό το τσιγάρο κτλ γιατί είναι λάθος-αμαρτία-αστόχησες,γιατί
με την αμαρτία προσκολλήσε και ξανά έρχεσαι στο matrix και ο κύκλος επαναλαμβάνεται. Σκοπός δεν είναι ούτε να γίνει κάποιος ερημίτης αλλά να μην είναι προσκολλημένος με πράγματα και απολαύσεις όπως δεν είμαστε στα όνειρα προσκολλημένοι με αυτά που βλέπουμε αλλά όμως τα απολαμβάνουμε. Μην κουβαλάς πολλά πράματα σε αυτή τη ζωή μην είσαι δεμένος με τον κόσμο αυτό, γιατί αν είσαι δεμένος δένεσαι ακόμα παραπάνω όπως επίσης αν είσαι άσπλαχνος ή πολύ υπερόπτης. Δεν πρέπει να υπάρχει δέσιμο πνευματικό η σωματικό σε αυτό το κόσμο ή να έχεις ικανότητες μόνο και μόνο για να απολαμβάνεις πράγματα.

Θέλοντας να πάμε ακόμα πιο πέρα, πέρα από τα όνειρα θεώ-LD και ψάχνοντας για την έξοδο..
Κάποια στιγμή θα τα βαρεθείς και τα όνειρα και τις περιπέτειες θα θες κάτι άλλο μια πιο μεγάλη εικόνα της αλήθειας, τότε θα πρέπει να πας και πέρα και από τα θεώ-LD και την πραγματικότητα αυτή και τις άλλες να δεις την αλήθεια., τότε πρέπει κατά κάποιο τρόπο να βγεις από την ίδια την δημιουργία και να πας κοντά στη πηγή στο Δημιουργό. Πρέπει να δημιουργήσεις μια μαύρη τρύπα και να βγεις έξω από όλα. Όταν ένα αστέρι-ήλιος αποκτήσει τρομακτική βαρύτητα τρυπάει τον χώρο και τον χρόνο είναι σαν να ανοίγεται μια πύλη μια μαύρη τρύπα.Έτσι και εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μαύρη τρύπα, και για να γίνει αυτό πρέπει να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε, να αφήνουμε να ρέει το όνειρο να μη συμμετέχουμε. Τότε θα αρχίσουν να βγαίνουν πράγματα από μέσα μας που δεν γνωρίζουμε και μπορεί ακόμα και σε έκσταση να ερχόμαστε, εάν επιμένουμε και έχουμε αγάπη και επιθυμία να πάμε στη πηγή μας,τότε γίνεται! Γίνεται χωρίς το φυσικό σώμα, αυτό το σώμα είναι περιττό και θα διαλύονταν από την ένταση των δονήσεων, πας εσύ ο ίδιος η αληθινή ουσία!!!
Με το να κυνηγάς το θέμα συνέχεια να βρεις την έξοδο-την αλήθεια αρχίζεις να ξεπερνάς τα σύνορα και να πηγαίνεις στην πραγματικότητα στη αληθινή φύση των πραγμάτων που βλέπουμε τότε κατανοείς ότι και αυτός ο κόσμος είναι άλλος ένας ονειρικός κόσμος(το ίδιο και οι άλλες διαστάσεις) και πως ο κόσμος αυτός στην ουσία είναι το ίδιο υλικό από ότι είναι και τα όνειρα. Αυτό κατάλαβαν και είδαν οι αρχαίοι σοφοί και έκαναν διάφορα μυστήρια προσπαθώντας να έρθουν σε επαφή με το θείο έστω να πάρουν μια γεύση. Ένα παράδειγμα: βλέπεις ένα μπιφτέκι και νομίζεις πως είναι κρέας αλλά στην ουσία είναι πλαστική ύλη(άχρηστη και βλαβερή) έτσι και εδώ θα μπορούσαμε να πούμε πως τα πάντα εδώ είναι μια αραιή λάσπη που υλοποιεί τον κόσμο βάση πληροφοριών που παίρνει από τις συνειδήσεις μας αλλά και άλλων όντων και κοροϊδεύει τις αισθήσεις μας πως αυτός ο κόσμος είναι κρέας πως είναι αλήθεια. Αν γευτεί με κάποιο τρόπο κάποιος αυτή την αραιή λάσπη αυτή την πρωταρχική ύλη θα καταλάβει βιωματικά την ψευτιά αυτού του κόσμου.
Κάποιες πληροφορίες για το πως, παίρνουμε από την βίβλο των νεκρών(των Θιβετιανών και των Αιγυπτίων) που πρέπει να τονισθεί πως δεν είναι των νεκρών αλλά των ονείρων, απλά αυτοί νόμιζαν πως είναι των νεκρών επειδή σε κατάσταση θεώ-LD ο κόσμος είναι πιο αληθινός από όσο είναι η πραγματικότητα και το πέρναγαν για πραγματικότητα και την πραγματικότητα για όνειρο,ενώ και τα δύο είναι είδος ονείρου στην ουσία. Επίσης ήταν των νεκρών γιατί έπρεπε να πεθάνει(μεταφορικά) πρώτα ο εαυτός σου δεχούμενος την αλήθεια που σου γκρέμιζε κάθε τι που πίστευες-ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Μέσα σε αυτά τα δυσνόητα(για εμένα ανόητες λακωνικότητες) βιβλία αναφέρουν για μια κατάσταση που το λένε μπάρντο(θιβετιανοί). Αυτή η κατάσταση είναι η γεύση και η κατάσταση του πως είναι να είσαι στο παράδεισο ή αν όχι σε μια παρόμοια κατάσταση, δεν υπάρχει κάποια γλώσσα για εμάς που να αντικατοπτρίζει πως είναι ένα τέτοιο βίωμα. Το μόνο που αναφέρετε είναι ότι ζεις αδιανόητα καλά αισθήματα ολοκλήρωση και θες να είσαι εκεί και πως υπάρχει φως, αυτό μοιάζει κάπως με κάποιες αναφορές παρόμοιων βιωμάτων από ασκητές και το αποκαλούν θέωση.
Στην πράξη: Πρέπει να είσαι πολύ προχωρημένος, πρέπει είδη να έχεις δει θεώ-LD, να έχεις βιώσει και δει πολλά, γιατί προετοιμάζεσαι για το μεγαλύτερο πνευματικό επίτευγμα ΌΛΩΝ να ανοίξεις μια ”μαύρη τρύπα” και να πας σπίτι σου, εκεί στο Δημιουργό στο Πατέρα μας έστω για λίγα δευτερόλεπτα. Στην ουσία απλά θα πάρεις μια γεύση, ένα trailer της πραγματικής φύσης, και είναι η πιο δυνατή εμπειρία που υπάρχει. Όταν θα έχεις όνειρα θεώ-LD θα αδιαφορείς, δεν θα συμμετάσχεις θα τα αφήνεις να κυλούν μόνα τους όπως αφήνεις απαθής να φύγει το τρένο, μετά όταν θα ξανά έχεις τέτοια όνειρα θα αρχίζεις να μην σκέφτεσαι και να μην προσηλώνεσαι και να μη θες τίποτα, τότε σιγά σιγά μόλις τα καταφέρεις παύει να υπάρχει όνειρο,παύουν όλα εκείνες τις στιγμές πάλι πρέπει να μείνεις ακλόνητος. Τότε αρχίζεις να είσαι πλήρως αποδεσμευμένος ως συνείδηση από τα πάντα και αρχίζεις να πηγαίνεις στο σπίτι. Παίρνεις μια γεύση. Υποτίθεται ότι υπάρχει μια αγάπη και επιθυμία μια κάθαρση έχει προηγηθεί νηστεία προσευχή εκ καρδίας, μην συγχέεται την προσευχή με την θρησκεία η προσευχή έχει να κάνει καθαρά με εσένα και την καρδιά σου και τον Δημιουργό. Όταν το καταφέρεις στιγματίζεσαι ανεπανόρθωτα και ζεις για να καταφέρεις να πας εκεί μια καλή όταν έρθει η ώρα σου. Και εκεί νέα αρχή νέο σύμπαν νέες θέσεις νέες κοινωνίες νέες γνωριμίες δεν είσαι άνθρωπος γίνεσαι συνδημιουργός.
Η πραγματική κατοικία μας είναι ένας κόσμος δομημένος με αθάνατη ύλη όπως η ψυχή μας όπου θα νιώσει και βιώσει επιτέλους σπίτι της η ψυχή, δεν είναι κατοικία μας ένα σύμπαν ”φάντασμα” όπως αυτό εδώ ,δηλαδή ναι μεν είναι ζωντανό αυτό το σύμπαν αλλά σε σύγκριση με την πραγματική μας κατοικία είναι ένα πλαστικό ανόητο κουκλόσπιτο για νήπια. Και θα καταλάβεις πως είναι ένα όνειρο, ένα αληθινό όνειρο αλλά είναι όνειρο, γιατί από ένα σημείο και μετά όλα μοιάζουν σαν όνειρο όταν γευτεί κάποιος μια πραγματικότητα που όλα είναι πραγματικά και όχι κβαντικά.

Πνευματική χούντα.
Η ανθρώπινη ψυχή είναι σαν το ουράνιο, το ουράνιο είναι ραδιενεργό και εκπέμπει ραδιενέργεια. Έτσι και η ψυχή εκπέμπει ας πούμε ψυχόνια-ψυχοενέργεια, επειδή είναι αθάνατη μπορεί να παράγει για πάντα ενέργεια, η ανθρώπινη ψυχή είναι μια άπειρη μπαταρία η ψυχή έχει ισχύ που ούτε εμείς δεν γνωρίζουμε που είμαστε ψυχές και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια με την επαφή με τον Δημιουργό. Ο βασικός σκοπός του κακού εδώ είναι ένας, συγκομιδή ανθρώπινων ψυχών-φώτων. Βλέποντας η σκοτεινή  πλευρά ότι στο μέλλον χάνετε η ευκαιρία να έχουν τους ανθρώπους θα θελήσουν να τους αιχμαλωτίσουν για πάντα, έτσι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν το σφράγισμα το οποίο είναι απλά ένα ψυχοτρονικό τσιπ, όπου έτσι υποτάσσεται η συνείδηση και δίνει-πουλάει την ψυχή, αυτό-παραχωρείτε, παραδίνεται! Το σφράγισμα δεν δουλεύει αν στο κάνουν με το ζόρι αλλά αν το δεχθείς,με αυτό τον τρόπο η συνείδηση το μυαλό της ψυχής πουλάει τον εαυτό της, έτσι δίνεις την άδεια να σε διοικούν να γίνεις μια μαριονέτα και να μην ξανά είσαι ο ίδιος.  Αυτό θα είναι και η τελευταία τους κίνηση-χαρτί για να κερδίσουν τον άνθρωπο, όσοι θα αρνούνται θα διώκονται  και θανατώνονται. Όλα αυτά μοιάζουν με την αποκάλυψη του Ιωάννη που στην ουσία δεν είναι του Ιωάννη αλλά του Θεού προς τον Ιωάννη. Και όλο αυτό όχι επειδή είναι σχεδιασμένο από το Θεό, αλλά είναι ένα ενδεχόμενο ότι αν συνεχίσει το κακό ο άνθρωπος θα του έχει δώσει τόση ισχύ που θα επιβάλει αυτή την πνευματική χούντα. Μπορεί όμως και να μην συμβεί τίποτα από όλα αυτά, είναι πολύ ρευστό το μέλλον, γράφουμε ιστορία. Και το κακό και το καλό βιάζονται ανυπομονούν για το τι θα γίνει τελικά με τους ανθρώπους.
H κακή πλευρά: Στην παρούσα φάση σκοπός της κακιάς πλευράς είναι να διαφθείρουν και φτωχύνουν πνευματικά τον άνθρωπο, ώστε να είναι ανόητος πνευματικά και πειθήνιος. Η σκοτεινή πλευρά μπορεί να δρα ως εκεί που την παίρνει μέχρι ως το σημείο που μπορεί βάση δικαιωμάτων, με το να διαφθείρουν τους ανθρώπους και να τους κάνουν άσπλαχνους κτλ αρχίζουν να αποκτούν όλο και περισσότερα δικαιώματα.Μεγάλος εφιάλτης για την σκοτεινή πλευρά το να θυμηθούν την φύση τους οι άνθρωποι, αν γίνουν θεοί πως θα ελέγχονται; Διέφθειρε τους, κάνε τους ανόητους, σκλάβωσε τους το πνεύμα, βάζε τους να συγκρούονται, αλλιώς σκότωσε τους. Να θυμάσαι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα και να γίνουν θεοί θα είναι με το μέρος μας και θα εναντιωθούν στους ανθρώπους.
Αυτό που τρομάζουν: Τρομάζουν στην ιδέα ότι οι άνθρωποι προοδεύουν πνευματικά και ότι θέλουν να πάνε στο πραγματικό σύμπαν εκεί που ανήκουν. Ενοχλούνται όταν προσεύχονται οι άνθρωποι γιατί η καλή πλευρά αποκτά δικαιώματα και αυτή πάνω στους ανθρώπους. Κάθε μέρα όταν ένας άνθρωπος προσεύχεται αποκτά μια προστασία, όταν προσεύχεται στην ουσία απευθύνεται προς το σπίτι του, προς αυτή την κοινωνία των θεών και του Δημιουργού του Πατέρα των ανθρώπινων ψυχών. Η καρδιά είναι το στόμα και όχι νους στην προσευχή. Περιορίζονται τα δικαιώματα της σκοτεινής πλευράς.  ΑΛΛΑ Το πιο τρομακτικό και ανατρεπτικό είναι όταν ομονοούν οι συνείδησεις, δηλαδή δρουν μαζί σαν αδέρφια τότε οι δυνάμεις γίνονται εκθετικές. Είτε είναι προσευχή είτε μια άσκηση πνευματική, αλλά ιδίως η προσευχή.
Η ώρα των ανθρώπων: Βλέποντας το σύστημα της σκοτεινής πλευράς τις δυνατότητες των ανθρώπων απέκρυψε όλη την γνώση, έδωσε ψίχουλα και εφάρμοσε το  διαίρεε και βασίλευε, έφτιαξε κόμματα και θρησκείες όλα με μια μικρή ή μεγάλη δόση ορθότητας, ώστε αυτή η μικρή αλήθεια να σε κρατάει στη κλίκα της. Και τα έχει καταφέρει μια χαρά, όμως είμαστε στην εποχή όπου οι συγκυρίες φέρνουν όλο και πιο κοντά πνευματικούς ανθρώπους μεταξύ τους και αυτό είναι μια καλή αρχή και ας χειροτερεύουν τα πράγματα στο κόσμο αυτό, παρ όλα αυτά το μυαλό του κάθε ανθρώπου πρέπει να βουτιέται στην κριτική σκέψη όταν γνωρίζει έναν άλλον.
Εμείς τώρα αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να μαθαίνουμε όσα πιο πολλά μπορούμε να μη προσκολλάμε σε πράγματα αυτού του κόσμου, να εξασκούμε το πνεύμα μας καθημερινώς αν γίνεται και να πιστεύουμε στο Θεό-η πηγή μας γιατί αντλούμε δύναμη και ας μη το καταλαβαίνουμε αλλά να πιστεύουμε και στο απίθανο γιατί έτσι γίνεται κατορθωτό. Η ζωή αυτή σου λέει αυτά είναι τα υλικά μαγείρεψε.
O παρόν κόσμος:Το matrix στην ουσία είναι ένα πράγμα, ΕΛΕΓΧΟΣ, έλεγχος σε ένα ψεύτικο κόσμο όπου οι αισθήσεις σου το αναγνωρίζουν ως αλήθεια.
Matrix σημαίνει όνειρο κάτι μη αληθινό ένα είδος ολόγραμμα, ενώ μοιάζει και βιώνεται αληθινό είναι ψέμα, είναι ψέμα γιατί όταν το συγκρίνεις με τον πραγματικό κόσμο, βλέπεις την τρομακτική διαφορά. Υπάρχει η εποχή που οι άνθρωποι θα δουν τον κόσμο όπως πραγματικά είναι και σιγά σιγά θα πιστεύουν και θα γίνονται θεοί στο κόσμο αυτόν, αυτή είναι η έξοδος από το matrix που λένε. Αλλά το να μπει στην κανονική πατρίδα η ψυχή δεν είναι απαραίτητο να γίνει θεός εδώ, όμως αν γίνει θα κατανοήσει τόσα και ζήσει τόσα που τότε θα θελήσει να πάει στη πατρίδα της.
Τέλος τίθεται ένα ερώτημα, πως βρεθήκαμε εδώ; πως καταλήξαμε εδώ; τι κάνουμε εδώ; Τι ξέρουμε για την κακή πλευρά; Έχουμε ιστορία πολλών εκατομμυρίων ετών, όλα αυτά θα τα μάθουμε (θυμηθούμε)στην πορεία στην εποχή που μας έρχεται.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Δεν χρειάζεται να τρέχεις σε δασκάλους σε μυστικές οργανώσεις σε σχολές μαγείας σε γκουρού και άλλα διάφορα, με μελέτη και κυρίως εξάσκηση καθημερινή φτάνεις στην κορυφή. Πολλοί  σοφοί σαμάνοι δεν έτρεχαν σε σχολές δεν υπήρχαν καν σχολές, απλά πληροφορίες(απλές και λιτές,όπως και αυτές στο άρθρο) που μεταλαμπαδεύτηκαν και μπόλικη εξάσκηση Οι φιλές έπαιρναν παιδιά και όριζαν δουλείες άλλος θα είναι πολεμιστής άλλος εργάτης και άλλος μόνο μύστης δεν θα κάνει άλλες δουλείες μόνο εξάσκηση.
Στην ουσία δεν χρειάζεται να είσαι κάποιος μύστης, ή βουδιστής, μοναχός, να είσαι σε κάποιο τάγμα μαγείας, κάποια θρησκεία ή να σέρνεσαι και πληρώνεις δασκάλους για να διευρυνθεί ο νους σου να βιώσεις πράγματα, και να κάνεις θαύματα, τα θέω-LD είναι ένας τρόπος να μπορείς να τα κάνεις… και μόνος σου. Ο άνθρωπος θα πρέπει όμως να μην ξεχάσει την μελέτη, την προσευχή, και να βάζει στόχους τεράστιους, κανείς δεν εξερεύνησε κόσμους έχοντας μικρούς στόχους και ούτε τους ανακάλυψε σε μια μέρα,απλά μένεις σταθερός και το σύμπαν από μόνο του σαν ένα πολύεργαλείο πνευματικό σου δίνει.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που διψούν για μια κουβέντα, μια ένδειξη μια επιβεβαίωση είναι δυνατόν ο άνθρωπος να πετάει: να περπατάει στο νερό;να μεταστοιχειώνει ύλη: να μπορεί να κάνει κάθε λογής θαύμα: να θεραπεύει; ναι ,η αλήθεια είναι πως ο κάθε άνθρωπος το μπορεί, είναι μέρος της φύσης του. Έτσι όπως βλέπουμε όνειρα και χάνουμε τον έλεγχο των ονείρων και είμαστε έρμαια του ονείρου έτσι είναι και εδώ η πραγματικότητα απλά κοιμόμαστε, όταν όμως ξυπνήσουμε μέσα στο όνειρο το κάνουμε ότι θέλουμε, έτσι και εδώ όταν ξυπνήσουμε στην πραγματικότητα που ζούμε θα ξυπνήσουμε θα πιστέψουμε και θα θαυματουργούμε.
ΕΜΕΙΣ πρέπει να κατανοήσουμε ότι τα όνειρα θεώ-LD δεν είναι κάποια πραγματικότητα απλά μια πιο ευμετάβλητη πραγματικότητα-matrix ώστε να καταλάβουμε βιωματικά την ευπλαστότητα του κόσμου μας και να μπορούμε μέσω της πλέον ΜΗ οριοθετημένης πίστης να κάνουμε θαύματα και να αλλάζουμε το κόσμο μας, αυτό είναι όλο με απλά λόγια. Στο πάτερ ημών, σε ένα σημείο λένε ως εν ουρανω(ανώτερες διαστάσεις-ειρήνη) και επι της γης, δηλαδή όπως είναι ας πούμε καλά και ειρηνικά τα πράγματα εκεί πάνω! να γίνουν και εδώ κάτω, και εδώ κάτω εμείς ζούμε, άρα εμείς οφείλουμε να το κάνουμε, στην ουσία όπως είναι η κατάσταση στις κοινωνίες που ανήκουμε κανονικά να γίνει το ίδιο πολίτευμα και ειρήνη και εδώ.
Να θυμάσαι όταν οι κόσμοι μοιάζουν πολύ η πυξίδα για την πραγματικότητα είναι ο πόνος, μόνο στην πραγματικότητα μπορείς να πονέσεις πολύ σωματικά Έξω από τα όνειρα και το matrix ο κόσμος είναι χωρίς όρια σύνορα και ελέγχους εκεί είναι και το σπίτι μας.

TEΛΟΣ

http://psaras9.blogspot.gr/2015/12/1.html

http://psaras9.blogspot.gr/2015/12/2.html

1 2 3 4 5 6

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.