Έκτο βήμα: Αναβιβάστε την δόνηση της ενέργειάς σας

Αν έχουμε εμπιστοσύνη στην υψηλότερη συνείδησή μας μπορούμε να δημιουργήσουμε στο εσωτερικό μας επίπεδο και να συνδεθούμε μέσα στην απεριόριστη ενέργεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικεντρωθούμε σε αυτό ακριβώς που ποθούμε και αυτό θα υλοποιηθεί όσο γρήγορη είναι η σκέψη μας. Άπαξκαι έχουμε δημιουργήσει με την σκέψη μας την ενεργειακή μορφή της σφοδρής επιθυμία μας, χρειαζόμαστε μόνο να την συντάξουμε στο ενεργειακό μας πεδίο και αυτό θα θέλξει σαν μαγνήτης και την υλοποίηση αυτού που επιθυμούμε στις ζωές μας.

Το αποτέλεσμα της υλοποίησης είναι τόσο πετυχημένο όσο και η ιδέα που δημιουργήσαμε στον εσωτερικό μας κόσμο. Και μόλις η δόνηση και το ενεργειακό πρότυπο, οτιδήποτε εμείς επιλέγουμε να δημιουργήσουμε, γίνει μέρος του καθημερινού μας ενεργειακού πεδίου, θα αρχίσει αυτό να πάλλεται με την ίδια συχνότητα που έχει το ενεργειακό πρότυπο που θέλουμε να υλοποιήσουμε στο φυσικό επίπεδο, προσελκύοντάς το σε εμάς και αυτό απλά πραγματοποιείται.

Σαν ένας ενεργειακός πομπός, θα ακτινοβολούμε τον παλμό της δόνησης προς τα έξω, προσελκύοντας την επιθυμία και το αποτέλεσμα στη ζωή μας.

Σας καλώ να επιλέγετε να δημιουργείτε τον παλμό της χαράς, της ειρήνης και της αγάπης, και γενναιόδωρα να μοιράζεστε αυτές τις δονήσεις με τους άλλους. Ανυψώνοντας την δύναμη της δικής σας ενεργειακής δόνησης, αυξάνετε την ενέργεια της χαράς, της ειρήνης και της αγάπης για όλον τον κόσμο.

Σχετικάμετοσυγγραφέα

Ο GaryQuinn είναι lifecoach, τηλεοπτικός παρουσιαστής, τηλεοπτική παραγωγός, και διαισθητικό άτομο που δουλεύει με τις αγγελικές δυνάμεις. Είναιοιδρυτήςτου «Touchstone For Life Coaching Certification Program» καιτου «The Angelic Intervention Coaching Program». Είναιοσυγγραφέαςπολλώνβιβλίων, συμπεριλαμβανομένων: Angel Awakenings, An Angel Forever, Living in the Spiritual Zone και May the Angels Be with You. Ζει στο Λος Άντζελες .

Βρείτε τον Gary στο http://www.garyquinn.tv

Μετάφραση και επιμέλεια

Κατερίνα Παρασκευοπούλου

Leave a Reply

Your email address will not be published.