Ακολουθεί ο βαρύς παρορμητικός μεγάλος σταυρός. Ο Ήλιος στον καρκίνο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον αιγόκερω. Εδώ είναι που εμφανίζεται η αίσθηση της αυτοθυσίας. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για σύμβολο μια ψυχής, με αρκετές προηγούμενες ζωές, η οποία στρατολογήθηκε σε παρόμοιες εκστρατείες. Ολοκληρώνοντας τον σταυρό, η Σελήνη στο ζυγό βρίσκεται σε αντίθεση με το Κρόνο στον κριό, συμβολίζοντας όχι μόνο μια ζωή με δυσκολίες, αλλά αποδίδοντας επιθετικές ιδιότητες στην ευγενική Σελήνη στο ζυγό. Σθένος.

Μη στριμώχνετε στη γωνία αυτή τη γυναίκα. (Ναι ο όρος «κορίτσι» δεν της ταιριάζει πλέον).

Τώρα επειδή έχουμε τον παρορμητικό μεγάλο σταυρό, έχουμε επίσης ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑΥ-ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ, μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης, μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου, μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα και μεταξύ του Ποσειδώνα και του Κρόνου. Η προστιθέμενη δύναμη στον Ήλιο δίνει στη Malala το λιονταρίσιο κουράγιο να σταθεί απέναντι σε όποιον προσπαθεί να τη μειώσει. Παρατηρούμε ότι οι δύο πιο σημαντικοί πλανήτες της, ο Ήλιος και η Σελήνη, συστηματικά ασχολούνται με τον Κρόνο (πραγματικότητα) και τον Ποσειδώνα (πνευματικότητα). Η Malala είναι μια προσωποποίηση. Συμβολίζει το γεγονός ότι είμαστε έτοιμοι να αντισταθούμε συλλογικά στην τυραννία. Πόσο θαυμάσιο.

Ο Κρόνος επίσης βρίσκεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα στον ζυγό. Θυμηθείτε ότι όλοι αυτοί οι πλανήτες σε παρορμητικά ζώδια, βρέθηκαν ή βρίσκονται στην περιοχή διέλευσης του πρόσφατου παρορμητικού μεγάλου σταυρού της 23ης Απριλίου 2014. Πόσο παράξενο είναι που η λέξη libre σημαίνει «ελευθερία». Και εδώ, ο Κρόνος προσπαθεί να τη συνθλίψει; Οι Ταλιμπάν; Αυτή είναι η αποστολή της, να αντιστέκεται σε τέτοιου είδους πίεση. Σίγουρα υπάρχουν εκατομμύρια άτομα στη γη με τον Κρόνο σε αντίθεση με τον Χείρωνα, αλλά πρέπει να συμπληρώσετε την πλήρη εικόνα και να έχετε την καρμική εμπειρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.