Ο χάρτης της Malala της επιτρέπει να διατηρήσει ζωντανή την αθώα πλευρά του καρκίνου καθώς της παρέχεται άφθονη υποστήριξη από τους εξωτερικούς συμπαντικούς πλανήτες και την αρχετυπική γείωση. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη γυναίκα ικανή να υποστηρίξει την υπόσχεση του γενέθλιου χάρτη της.

Ο χάρτης της προηγούμενης ζωής της δείχνει τον ριζοσπάστη Ερμή σε σύνοδο με τον ουρανό στους διδύμους στην κορυφή του χάρτη! Αυτό συμβολικά υποδηλώνει ότι σε πολλές προηγούμενες ζωές, ήταν μια ιδεολόγος επαναστάτρια. Και όταν επανεξετάζουμε τον χάρτη του σκοπού της ζωής της, πάλι παρατηρούμε το ίδιο θέμα ενισχυμένο από τον Ήλιο στον αιγόκερω σε αντίθεση με τον Κρόνο στον εγκάρδιο λέοντα. Οι Ταλιμπάν δεν γνώριζαν σε τι είδους μπελάδες έμπαιναν όταν επιτέθηκαν στην κα Yousafzai, η οποία συμβολίζει ότι οι αρχαϊκές, πρωτόγονες νοοτροπίες τους πρόκειται να εγκαταλειφθούν.

Η ιστορία δεν αλλάζει γρήγορα. Πόντο, πόντο, σκέψη σκέψη, με ηρωικές προσπάθειες ψυχών όπως η δική της, όλοι κερδίζουμε τόσα πολλά. Σε ευχαριστούμε Malala. Στην υγεία σου!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.