(Dera Baba Jaimal Singh, Beas, Ινδία, 1970), και Guiding Light (Dera Baba Jaimal Singh, Beas, Ινδία, 1983) ».

 

(Εγώ προσωπικά ήμουν μάρτυρας του γεγονότος μέσα στο διάσημο Satsang Ghar στην Dera το χειμώνα του 1981. Περιττό να πω, ότι είναι ένα επιβλητικό θέαμα, το οποίο και ομολογώ είναι πέρα από την περιορισμένη κατανόησή μου).

 

Κατά τη δεύτερη παγκόσμια περιοδεία του το 1970, έγινε στον Maharaj Charan Singh η ακόλουθη ερώτηση: « Είναι ο φυσικός Διδάσκαλος ενήμερος για τις εσωτερικές εμπειρίες όλων των μυημένων ; » Η απάντηση του Charan Singh δείχνει ότι ο Εξωτερικός Διδάσκαλος δεν έχει πάντα γνώση σχετικά με τις οραματικές εκδηλώσεις του. Ο Charan Singh απάντησε: « ο πραγματικός μας Διδάσκαλος, όπως σας είπα είναι το Shabd και το Nam. Και όταν συνδεόμαστε με αυτό το Shabd και το Nam, αυτό το Shabd και το Nam φροντίζει για μας. Ο Φυσικός Διδάσκαλος, φυσικά, μπορεί να είναι ενήμερος για όλα αυτά. Αλλά, βλέπετε, είναι το Shabd και το Nam, αυτός που είναι ο πραγματικός μας Διδάσκαλος, αυτός που φροντίζει για τα πάντα ».

[Έτσι λέει ο Διδάσκαλος (Beas: RS Ίδρυμα, 1974), σελίδα 150.]

 

Ένα άλλο παράδειγμα των έκτακτων εκδηλώσεων που υπερβαίνουν την υπόθεση του Faqir Chand της « εν αγνοία Γνώσης » προέρχεται από τον Baba Jaimal Singh, τον πρώτο Γκουρού του Beas satsang και προσωπικό μαθητή του ιδρυτή της Radhaswami, του Shiv Dayal Singh (Swami JiBaba Ji). Στα ακόλουθα αποσπάσματα o Jaimal Singh, αναφέρεται λεπτομερώς σε μια περισσότερο αξιοσημείωτη φυσική bilocation του Γκουρού του. ( bilocation : εκφάνσεις ή « υλοποιήσεις » του Διπλού Αιθερικού ).

Leave a Reply

Your email address will not be published.