Αλλά σε ότι αφορά την θρησκεία μας, η θρησκεία των Αγίων, είναι πέρα από την επικράτεια του Νου. Είμαστε οπαδοί του Φωτός και Ήχου.

 

Ο Καναδός :

Έχω ένα πρόβλημα. Μπορεί να είναι η να μην είναι πρόβλημα για εσάς, αλλά είναι ένα πρόβλημα για μένα. Ψάχνω για ένα Διδάσκαλο. Θα ήθελα να δοκιμάσω την άσκηση του Sadhana. Έναν Γκουρού και Sadhana, μόνο αυτά δύο πράγματα, επιθυμώ.

 

Η Αγιότητά Του :

Ο πραγματικός Διδάσκαλος, τον οποίο ψάχνεις, είναι μέσα σου. Ήμουν και εγώ ξέρεις έτσι. Η ερώτηση σου είναι μια ερώτηση που δείχνει την ανάγκη σου για αφοσίωση. Θα μπορούσα να σου προτείνω να μείνεις εδώ για ένα ή δύο χρόνια, αλλά έχω κι εγώ τα δικά μου προβλήματα. Υπάρχει και το χρηματικό ζήτημα. Επειδή εγώ λέω την αλήθεια κανείς δεν μου δίνει τίποτα. Αν κρατούσα κάποια πράγματα μυστικά, όπως κάνουν άλλοι Γκουρού, θα μπορούσα να ξεγελάω τον κόσμο και να κερδίζω όσα χρήματα θέλω. Από την στιγμή όμως που δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω την συντήρηση σου, δεν μπορώ να δεχθώ να παραμείνεις εδώ. Υπάρχει και ένα ζήτημα στην διατροφή σου επίσης, επειδή είναι διαφορετική από τη διατροφή την δική μας. Κατόπιν, υπάρχει το θέμα της διαμονής σου και πάνω απ’ όλα είναι το γεγονός ότι είσαι ένας αλλοδαπός. Ποιος ξέρει, μπορεί ακόμα και να είσαι κατάσκοπος !

( Ο Καναδός γέλασε και είπε χαριτολογώντας, « μα είμαι κατάσκοπος »).

Όταν κάποιος δεν ξέρει έναν άνθρωπο και τον σκοπό του, πρέπει να είναι προσεκτικός σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του. Μια φορά πήγα στο Lahore στον πνευματικό μου πατέρα. Εκεί ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ αφιερωμένος στον πνευματικό μου πατέρα. Όταν πήγα εκεί ο πνευματικός μου πατέρας, μου είπε ότι ήταν ένας C.I.D ( κυβερνητικός κατάσκοπος ). Έτσι θα πρέπει να ήμασταν προσεκτικοί για το πως θα του μιλούσαμε.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.