Γι’ αυτό και πάντα παραμένουμε επιφυλακτικοί.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν Sadhu να μείνει σε αυτό τον Ναό. Οι άνθρωποι είναι άριστοι στην τέχνη της συγκάλυψης της  πραγματικής τους ταυτότητας, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ο συντομότερος δρόμος είναι να είσαι ειλικρινής με την συνείδησή σου. Όποτε είσαι μόνος, παρέδωσε τον εαυτό σου στην Δύναμη. Δημιούργησε εντός σου την Μορφή που για εσένα αντιπροσωπεύει το Ιδανικό σου. Εάν είσαι πιστός στην συνείδησή σου, η φύση θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να είσαι σε θέση να συνειδητοποιήσεις την αλήθεια. Χθες έγινε ένα Satsang εδώ. Ο Radhaswami Dayal έχει γράψει ότι μόνον οι άνθρωποι που δεν επιθυμούν να κάνουν Όνομα, Φήμη και να ικανοποιήσουν τρις Εγκόσμιες Επιθυμίες τους μπορούν να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι. Αν κάποιος ακολουθεί αυτό το μονοπάτι μπορεί να παρευρεθεί στα Satsang ( πνευματική ομιλία του Διδασκάλου ). Κάνε οποιονδήποτε θέλεις εσύ ως το Ιδανικό σου. Ακόμα και αν αυτός που επέλεξες σαν Ιδανικό, δεν βρίσκεται στο Ανώτατο Πνευματικό Επίπεδο Ανάπτυξης, Η ειλικρίνεια του μυαλού σου και η προσφορά σου σε αυτόν θα φέρει τον πραγματικό Satsanga ( Πνευματικό Πατέρα ) σε εσένα. Η αληθινή σου επιθυμία θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο.

Κανένας άλλος άνθρωπος δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

 

Η συνείδησή σου μπορεί να σε βοηθήσει. Η επιθυμία σου μπορεί να σε βοηθήσει. Αυτό έχω συνειδητοποιήσει στην ηλικία των 87 ετών. Οι άνθρωποι έρχονται σε μένα. Έχουν Πίστη, και τελικά παίρνουν αυτό που θέλουν, απλά επειδή το Πιστεύουν. Αυτό σημαίνει Πίστη.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.