Αυτή η Πίστη στην μοιρολατρία παρέχει βέβαια κάποια παρηγοριά σε εκείνους οι οποίοι έχουν απογοητευτεί από την ζωή, αλλά λειτουργεί ως τροχοπέδη για τους αγωνιζόμενους νέους ανθρώπους, όπως εσύ, που διαθέτουν τα κότσια να αγωνιστούν για να πέτυχουν.

Πρέπει να αγωνιστεί κανείς, επειδή μπορεί να αλλάξει τις επιδράσεις των Πλανητών μέχρι ένα ορισμένο βαθμό.

 

 

Τώρα θα έχεις αγωνιά να μάθεις, πως ;

Τα Άστρα έχουν σχηματισθεί από τις Κοσμικές Ακτίνες, της Λάμψης που εκλύθηκε κατά την διάρκεια της Μεγάλης Έκρηξης ( Bing Bang ), σύμφωνα πάντα με  την  Επιστήμη. Αν το άτομο ωστόσο είναι σε θέση να ανυψώσει τον εαυτό του πάνω από το Νοητικό επίπεδο, έχει την δύναμη να κάνει ορισμένες αλλαγές σε ότι αφορά την επιρροή αυτών των Άστρων. Ο Πραγματικός Εαυτός μας βρίσκεται πέρα, ή υπεράνω αυτών των ουράνιων σωμάτων. Αν κάποιος λοιπόν μπορεί να βουτήξει βαθιά μέσα στον εαυτό του, στον ωκεανό του Φωτός, μέσω της ισχυρής του Επιθυμίας, αυτή η επίδραση των ουράνιων σωμάτων ελαττώνεται. Οπότε αφήνουμε στην άκρη το ζήτημα της Αστρολογίας.

Απλά κάνοντας το Sadhana σας δοκιμάστε να διαλογιστείτε εντός σας το Εσωτερικό Φως. Συμφώνα με την επιστήμη οι  Κοσμικές  Ακτίνες  είναι που δημιουργήσαν τα ηλεκτρόνια και τα πρωτόνια τα οποία με την σειρά τους σχημάτισαν αυτό το σώμα και εν γένει τον κόσμο όλο. Αν όμως προσπαθήσεις να διεισδύσεις μέσα στον εαυτό σου και βρεις το Φως μέσα σου, τότε θα είσαι σε θέση να ακούσεις τις επιδράσεις των άστρων.

Το Sadhana είναι διαφόρων ειδών, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία και την φύση του κάθε ενός ξεχωριστά. Ένας μόνο δρόμος άσκησης του Sadhana δεν είναι κάτι που ταιριάζει για τον καθένα. Θα πρέπει να βρούμε εντός μας το Φως και τον Ήχο. Θα πρέπει λοιπόν κάποιος να ελέγχει τις ψυχικές του δονήσεις σύμφωνα με την δική του φύση. Από πού προέρχονται αυτές οι ψυχικές δονήσεις ; Κυρίως εξαρτώνται από τις επιθυμίες οι οποίες είναι μέρος της δημιουργίας των εξωτερικών επιρροών που με την σειρά τους εξαρτώνται κατά ένα μέρος από την φύση του ιδίου του ανθρώπου.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.