Ο Καναδός :

Κύριε, είχα και εγώ μια ανάλογη εμπειρία. Επειδή στο Ashram μου δίδασκα Sadhana, κάποιοι άνθρωποι ανέπτυξαν σεβασμό προς εμένα. Ένας από τους φίλους μου μία φορά μάλιστα με είδε σε Όραμα μέσα στον Διαλογισμό του. Είπε ότι τον συμβούλεψα να φύγει από εκείνο           το μέρος.  Μου μίλησε σχετικά με αυτό, και περίμενε από μένα να το σχολιάσω.  Εγώ τότε του είπα, « Όχι….. όχι αυτό δεν συνέβη πραγματικά. Ήταν σίγουρα  δημιουργία της φαντασίας σου ».

Μπορώ να σας καταλάβω πάνω σε αυτό γιατί και εγώ έτυχε να έχω όπως σας είπα  μία ανάλογη εμπειρία σαν τη δική σας.

 

 

Η Αγιότητά Του :

Η συμβουλή μου είναι αυτή : Όταν βρίσκεσαι σε Διαλογισμό, ή σε Sadhana, να είσαι ειλικρινής με τον  εαυτό σού. Παράλληλα με την έντονη επιθυμία σου να έχεις Πίστη μέσα σου. Χωρίς καν να προφέρεις καμία λέξη με τα χείλη, θα επιτευχθεί ο στόχος σου.

 

Ο Καναδός :

Ένα ακόμα ερώτημα έχω, και πιστεύω ότι, αυτό είναι σημαντικό. Δεν το ρωτώ μόνο για τον εαυτό μου. Πάρα πολλοί νεαροί στην Αμερική και γενικότερα στη Δύση απέκτησαν ενδιαφέρον για τις Πνευματικές Διδασκαλίες της Ανατολής, κυρίως της Ινδίας. Έχουμε βρεθεί ωστόσο σε μια παράξενη κατάσταση. Γεννιόμαστε σε μια κοινωνία, η οποία δεν πιστεύει στην Πνευματικότητα. Στην κοινωνία μας υπάρχουν πολύ ισχυρά πρόσωπα. Άτομα τα οποία έχουν σαν αντικείμενο μελέτης τους την τεχνολογία ή την επιστήμη υπερισχύουν στον τρόπο σκέψης της κοινωνίας μας και μας λένε ότι δεν υπάρχει Θεός. Δεν υπάρχει τίποτα το πνευματικό για να αναζητήσουμε. Κι ενώ εμείς επαναστατούμε ενάντια σε αυτό, την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν σπουδαίοι πνευματικοί άνθρωποι, για να μας βοηθήσουν. Έτσι καταλήγουμε να περιπλανιόμαστε προκειμένου να αναζητήσουμε την Πνευματική Δύναμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.