Κρις Μπάκ:Συμφωνώ εντελώς σε αυτό.Οι περισσότερες ταινίες απλά μας χαιδεύουν.Αυτή παρακίνησε την ενδοεσωτερικότητα και την σκέψη, κάτι που βρήκα να είναι αναζωγονητικό.

Κέν Κάο:Λοιπόν σας ευχαριστώ.Εκτιμώ την υποστήριξη σας.Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν και εσάς για να εξηγήσετε αυτή την ταινία, όχι εγωιστικά, αλλά όλες τις ταινίες που σας παρακινούν να σκάψετε λίγο πιο βαθιά.

Λιάν Μπάκ:Είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης να αποφεύγουμε να πλένουμε τα άπλυτα.Εννοώ τα συναισθήματα.Και σταδιακά γίνονται αφόρητα, και απορροφούν την γλυκύτητα από την ζωή μας.

Και θεέ μου, πόσοι άνθρωποι που ξέρουμε , που βιώνουν την ίδια κατάσταση, απλά το ποσό της ενέργειας που τους καταναλώνει να συνεχίσουν με τα προβλήματα που δεν φέρνουν στην επιφάνεια.Ακόμη και αυτό είναι λιγάκι αφόρητο.

Κρίστοφερ Μπάκ:Τώρα, η ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει σύντομα στην χώρα.Υπάρχουν κάποια μελλοντικά σχέδια για την ταινία?

Κέν Κάο: Θα ξεκινήσει- και θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στο Λός Άντζελες και την Νέα Υόρκη  στις 26, και έπειτα θα είναι διαθέσιμη, την ίδια στιγμή σε επιλεγμένες υπηρεσίες  τηλεόρασης.Και τέλος θα έχει μια ευρεία κυκλοφορία τις επακόλουθες εβδομάδες σε όλη την χώρα.

Κρίστοφερ Μπάκ:Τέλεια.Λοιπόν πραγματικά ανυπομονούμε  να παρακολουθήσουμε το έργο στην μεγάλη οθόνη.Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο που μας διαθέσατε σήμερα και για την περαιτέρω συνεισφορά σας στην κοινωνία.

Κέν Κάο:Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.Το εκτιμώ.Επίσης σας ευχαριστώ που είστε υποστηρικτές της ταινίας και ήταν πραγματικά ευχαρίστηση μου να σας μιλήσω.

Ο Κέν Κάο Παραγωγός είναι συνιδρυτής και στέλεχος της Waypoint Entertaiment.Το 2014 ο Κάο καθιέρωσε το Μπλούμ, μια εταιρία διανομής ταινιών, πωλήσεων και χρηματοδότησης, μαζί με τον βετεράνο στέλεχος διεθνών ταινιών Άλεξ Γουάλτον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.