Ηλεκτρική σκούπα: Αυτή τη στιγμή τακτοποιούμε τα προβλήματά μας, και σκουπίζουμε το μυαλό μας από τις σκόνες που άφησαν.

Ηλεκτρισμός: Χρειάζεστε ξεκούραση.

Ηλικία: Όταν κάποιος δει ότι έχει αυτή την ηλικία που πρέπει, δηλώνει ότι φέρεται σωστά. Αν είναι μικρός παλιμπαιδίζει. Αν είναι μεγαλύτερος δηλώνει ότι φέρεται σαν γέρος, έχει σκουριάσει.

Ήλιος: Ο ήλιος δηλώνει την ίδια μας την ύπαρξη. Ανάλογα πώς θα τον δούμε, ανάλογη είναι και η ερμηνεία του.

Ημερολόγιο: Ο φόβος ότι περνάνε τα χρόνια φαίνεται στο όνειρο αυτό.

Ήρωας: Ήταν ανθρώπινος ή κατασκευαστικός, μεταλλαγμένος ή καρτούν; Ανάλογη είναι και η ερμηνεία. Αν νίκησε είναι καλό όνειρο. Αν όχι, κάναμε λάθος επιλογή ήρωα και αυτό θα το πληρώσουμε στην πραγματική μας ζωή.

Ηφαίστειο:  Μήπως αυτή τη στιγμή μοιάζετε σαν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί; Έχετε συσσωρεύσει τόσα μέσα σας, που αποκλείεται να αποφευχθεί η έκρηξη.

Ηχώ: Κι αυτό είναι ένα όνειρο που μεταδίδει ένα αληθινό υποσυνείδητο μήνυμα, με τη διαφορά ότι πρέπει να το προσέξουμε πολύ, είναι σημαντικό.

Θ

Θάλασσα: Ανάλογα πώς είναι, ερμηνεύεται και το όνειρο. Η γαλήνια έχει καλή εξήγηση, η φουρτουνιασμένη αρρώστιες και βάσανα. Η μορφή της πολλές φορές εξαρτάται από τον καιρό, πάντα στο όνειρο.

Θάμνος: Μήπως κρυφτήκατε, μήπως τον κόψατε, μήπως άνθισε. Ανάλογη είναι και η ερμηνεία του ονείρου.

Θαυμασμός: Πολλές φορές είναι αντίθετο όνειρο.

Θαύματα: Κατά 10% είναι θρησκευτικό καθοδηγητικό όνειρο.  Κατά 40% είναι δαιμονικό και κατά 50% εξαρτάται από την ψυχή μας, μήπως πρέπει να γίνει ένα θαύμα στη ζωή μας;

Θέατρο: φέρεστε πολύ υπερβολικά, δραματοποιώντας τα πράγματα, ενώ η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως την βλέπετε ή θέλετε να τη δείτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.