Τυραννία:  Είναι το όνειρο που σημαίνει  ότι εξαναγκάζεστε να κάνετε τα θέλω των άλλων και όχι τα δικά σας. Μπορεί να ισχύει και το αντίθετο να γινόμαστε εμείς τυραννικοί στους άλλους.

Τυρί: Δηλώνει την φτώχεια και την οικονομία.

Τυφλός: Αν γίνει αυτό και δεν μπορούμε να βρούμε το δρόμο μας σε ένα όνειρο αυτό είναι τρομακτικό ότι έχουμε χαθεί στο δρόμο που έχουμε χαράξει και κινδυνεύουμε να χάσουμε το μυαλό μας. Είναι όμως και προειδοποιητικό όνειρο ότι χάνετε τον προσανατολισμό σας  στην πραγματική ζωή. Μήπως έχετε τυφλωθεί από την επίδραση κάποιου άλλου πάνω σας;  Αν δεν βλέπουμε και διακρίνουμε μόνο το σκοτάδι  δηλώνει ότι  δεν βλέπουμε μπροστά μας τίποτα γιατί έχουμε ξεφύγει από τον  προσανατολισμό μας. Έχουμε ξεχάσει το θεό. Αν κάποιος μας οδηγει κι εμείς είμαστε τυφλοί σημαίνει ότι ακούμε το ένστικτο και τη φωνή της καρδιάς, αλλά όχι τη λογική που τη βλέπουμε με το φως, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτό μας ζημιώσει ή όχι. Αν είδαμε μετά από τύφλωση όλα θα πάνε καλά.

Υ

Υπηρέτης: Αν ήσασταν εσείς οι υπηρέτες σημαίνει ότι είστε πολύ δουλοπρεπείς στη ζωή σας. Αν ονειρευτήκατε ότι δίνατε εντολές σε έναν υπηρέτη δείχνει ότι διατάζετε τον ίδιο τον εαυτό σας, αυτοπειθαρχείτε. Αν τον μαλώνετε, μαλώνετε τον εαυτό σας για κάποια λάθος κίνηση ή ανυπακοή.

Ύπνος: Είναι ο ψεύτικος ύπνος, όνειρο μέσα σε όνειρο, η ένωση από την πραγματικότητα στην φαντασία και αντίθετα και άλλοι πολλοί μηχανισμοί της ψυχής, ώστε να προγραμματιστούμε ή να αφαιρεθούν δεδομένα από αναμνήσεις που δεν είναι χρήσιμες για τον εγκέφαλο.  Όμως, από την κεντρική μνήμη τίποτα δεν σβήνεται. Αλλιώς, θα είχαμε αμνησία αν γινόταν αυτό. Μένουν σε ένα κάδο ανακύκλωσης και επανέρχονται κάποια στιγμή που πρέπει ή είναι απαραίτητο να γίνει αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.