Χαρτιά: Η χαρτοπαιξία στο όνειρο  σημαίνει τύχη. Όμως δεν πρέπει να βασίζεστε πολύ στην τύχη. Αν το άτομο έχει αυτή την κακιά συνήθεια και τη βλέπει είναι κάτι φυσιολογικό, χωρίς εξήγηση.

Χασάπης: Σημαίνει ότι είσαστε μπλεγμένοι σε μια σφαγή, μήπως είστε μπλεγμένοι σε μία συνωμοσία; Αν αγοράζατε κρέας σημαίνει ότι έχετε ανάγκη από περισσότερες πρωτεϊνες ή ο σίδηρος σας είναι πεσμένος.

Χάσμα: Δείχνει ότι η ζωή σας είναι άδεια.  Σημαίνει το τέλος μιας φιλίας, μιας εργασίας, μιας σχέσης.

Χείμαρρος: Σχόλιο πάνω στη ροή των συναισθημάτων σας.  Μήπως συμπεριφέρεστε με υπερβολικό ενθουσιασμό στο άτομο που αγαπάτε;

Χειρουργείο: Ανάλογα ποιο σημείο εγχειρίζατε έχει και την ανάλογη εξήγηση.  Επίσης,  είναι ένα θεραπευτικό όνειρο.

Χέρι: Ζητάτε ένα χέρι βοηθείας.

Χήρος, χήρα:  50% προγνωστικό- προφητικό όνειρο.  Μπορεί να δείχνει ένα άτομο που αισθάνεται έτσι επειδή ο άνδρας  της ή η γυναίκα του την/τον παραμελεί. Μπορεί να νιώθει εγκαταλελειμμένη/νος  απ΄αυτόν/αυτήν. Μπορεί να νιώθει στερημένο το άτομο αυτό από αγάπη.

Χιόνι:  Σύμβολο αγνότητας. Αν ήταν βρώμικο σημαίνει  ότι σκέφτεστε να πράξετε κάτι βρώμικο που θα επηρεάσει αρνητικά το ψυχικό σας κόσμο και την συνείδηση.

Χορός: Στεναχώρια ή πένθος προμηνάει.  Επίσης, αν χορεύατε με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα χωρίσετε.

Χρεοκοπία: Αυτό το όνειρο 50% είναι προγνωστικό και 50% προειδοποιητικό όνειρο πως αν το άτομο συνεχίσει να είναι σπάταλο,  μια μέρα εκεί θα καταλήξει.

Χριστός: Ανακουφιστικό όνειρο, αλλά προσοχή γιατί πολλές φορές είναι δαιμονικό.

Χριστούγεννα: Είναι νοσταλγικό όνειρο της παιδικής ηλικίας, ενώνει την οικογένεια και δείχνει την καλή διάθεση, την αισιοδοξία που έχει το άτομο γι’ αυτή τη μαγική γιορτή. Συνάμα όμως τα πολύχρωμα φωτάκια του δέντρου μπορεί να τον μπερδέψουν ψυχολογικά και να μετατρέψουν τη χαρά του σε θλίψη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.