Σπιτονοικοκύρης: Είναι πάντα η συνείδησή μας και ο ίδιος μας ο εαυτός, αυτός που μας κρίνει για τις πράξεις μας.

Σπόγγος: Πρέπει να αφομοιώσετε περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας  στην πραγματική ζωή. Να μπορείτε δηλαδή να φανταστείτε και να δείτε πέρα απ’ αυτά που γίνονται για να τα προλάβετε πριν γίνουν. Αν υπήρχε νερό πρέπει να φερθείτε πιο στοργικά σε κάποιον που σας αγαπά αληθινά κι εσείς δεν τον εμπιστεύεστε.

Σπονδυλική στήλη: Μήπως χρειάζεστε περισσότερη εκγύμναση; Το όνειρο σημαίνει  ότι πρέπει να σταθείτε στα πόδια σας.

Σπόρος: Τα άτεκνα ζευγάρια θα αποκτήσουν παιδί, οι γεωργοί θα κερδίσουν.  Γενικά ο σπόρος δίνει καρπούς σε όλους τους τομείς.  Μπορεί όμως για έναν άνδρα να είναι εκσπερμάτωση ή για μια γυναίκα η λαχτάρα να αποκτήσει παιδί.  Αν ο σπόρος όμως δεν έπιασε, το όνειρο έχει αρνητικό αποτέλεσμα.

Στάβλος: Έχει να κάνει με την σεξουαλική ανάγκη και δραστηριότητα. Σημαίνει πόσο ελέγχετε αυτή την ανάγκη. Αν τα άλογα βγήκαν έξω ελεύθερα, είστε ασυγκράτητος. Αν  όμως κλείσαμε την πόρτα,  υπάρχει έλεγχος.

Σταθμός: Είναι ένα όνειρο που συμβολίζει τη λειτουργία του ανθρώπου.  Είναι το σύμβολο της ζωής.  Εξαρτάται λοιπόν η ζωή μας αν είχε κόσμο ή ήταν άδειος.  Πόσο ακριβή στην ώρα τους ήταν τα τρένα, αν επικρατεί χάος, αν χάθηκαν βαλίτσες, αν ξεχάσαμε το εισιτήριο, αν αποχαιρετούμε κάποιον ή ταξιδεύουμε μαζί του. Αν προλάβατε το τρένο όλα θα πάνε καλά. Αν δεν ήρθε ακόμα  δείχνει  μια επιθυμία ή μια ελπίδα που θα γίνουν στο μέλλον. Αν όμως το χάσαμε, χάσαμε μια ευκαιρία να ευτυχίσουμε.

Σταυρός: Ο σταυρός είναι το σύμβολο της πατρίδας και της θρησκείας μας. Όλα τα όνειρα έχουν το πατριωτικό ή θρησκευτικό στοιχείο λοιπόν. Μόνο ο ανάποδος σταυρός είναι δαιμονικό όνειρο. Το καλό είναι ότι ο σατανάς ποτέ δεν χρησιμοποιεί το σταυρό στα όνειρά του. Άρα, όταν  περιέχεται ο σταυρός, ποτέ το όνειρο δεν είναι δαιμονικό. Εξαίρεση αποτελεί όταν καίγεται ή ποδοπατείται τότε εμφανώς είναι δαιμονικό.  Οι φλεγόμενοι  όμως σταυροί δείχνουν ότι το άτομο είναι ρατσιστής. Η  γνωστή ρατσιστική οργάνωση κου κλουξ κλαν έχει σαν σύμβολο τους φλεγόμενους σταυρούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.