Νόμος: Αν στο όνειρο είστε αυστηροί με τους άλλους ότι δεν τηρούν τον νόμο, πρώτοι εσείς τον παραβήκατε στην πραγματικότητα. Είναι αντίθετο όνειρο.

Νοσοκομείο: Χρειάζεστε ηρεμία και ξεκούραση γιατί ψυχικά έχετε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό.

Ντετέκτιβ: Αν το δεις σημαίνει ότι είσαι άτομο με διαίσθηση και είναι λογικό να σε εμπιστεύονται όλοι.

Ντουλάπι:  Η  ερμηνεία καθορίζεται ανάλογα με το περιεχόμενο.

Ντροπή: Το όνειρο μας λέει να σκεφτούμε τι έχουμε κάνει. Γιατί  έχουμε αισθανθεί  ντροπή; Είμαστε αγοραφοβικό άτομο; Έχουμε κρυφή ζωή και φοβόμαστε μη μαθευτεί; Έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης; Κάτι φταίει. Είναι αξιοπρόσεκτο το όνειρο αν ήμασταν γυμνοί στο πλήθος και αισθανθήκαμε ντροπή.

Νύφη: Είναι καλό όνειρο αν είσαι ανύπαντρη και λαχταράς να παντρευτείς, νιώθεις ότι παντρεύεσαι χωρίς να γίνει το μυστήριο, νιώθεις απλά ότι έγινε, χωρίς να δεις τη διαδικασία, χωρίς να φοράς νυφικό. Κακό όνειρο γίνεται αν φοράς νυφικό, δεις ότι παντρεύτηκες χωρίς γαμπρό, με έναν συγκεκριμένο γαμπρό,  αν δεις παπά, στέφανα, δεσπότη με χρυσά άμφια, χορούς και ορχήστρες. Μπελάς για μια νύφη είναι να την ονειρευτεί η πεθερά της, γιατί η καημένη η νύφη κάτι θα τραβήξει απ΄αυτήν την επόμενη μέρα.

Νυχτερίδες: Φανερώνει στο άτομο που ονειρεύεται πόσο φοβάται.  Αυτό το όνειρο το βλέπουν συχνά κλειστοφοβικά άτομα, που αγαπάνε τη νύχτα και το σκοτάδι.

Νύχι: Το όνειρο αυτό δεν έχει εξήγηση. Όμως όταν μια κοπέλα φτιάξει τα νύχια της από το φόβο μήπως σπάσουν το βλέπει. Είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα.

Νύχτα: Η νύχτα κρύβει το σκοτάδι και το σκοτάδι διώχνει το φως. Άρα το άτομο έχει ξεστρατίσει, και βαδίζει σε  έναν δρόμο που δεν ξέρει που οδηγεί. Καλό θα ήταν, όποιος δει νύχτα στα όνειρά του, να δει τι λάθος κάνει για να το διορθώσει. Αν τελειώνει η νύχτα και έρχεται η αυγή, σημαίνει ότι θα βρεθεί ο τρόπος να βγείτε από την κατάθλιψη που έχετε πέσει. Ο έναστρος όμως ουρανός και το ολόγιομο φεγγάρι, είναι ένα ωραίο όνειρο για τους ερωτευμένους.  Μόνο γι’ αυτούς!

Leave a Reply

Your email address will not be published.