Τρόμος: Μπορεί να είναι όνειρο φοβίας ή ένα τραύμα από την πραγματικότητα.  Ο τρόμος είναι ένα προειδοποιητικό όνειρο τις περισσότερες φορές και αυτό το συναίσθημα παντρεύεται με την πραγματικότητα.

Τροχός: Δηλώνει την αιωνιότητα και την πίστη του ατόμου στην μεταθανάτια ζωή.  Γενικά σημαίνει ότι η πορεία της ζωής είναι ομαλή.  Αν είναι σπασμένος η πορεία αλλάζει και εμπόδια ορθώνονται, ώστε να πάει καλά. Το σκηνικό αλλάζει. Μήπως χρειάζεται λάδωμα; μήπως αυτό που συμβαίνει είναι ένας παραλληλισμός με την πραγματική ζωή, τις σκέψεις και τις αποφάσεις που πήραμε; Μήπως ήσασταν εκτός ελέγχου; Αν κάθεστε ήρεμα στο τιμόνι και ο τροχός έχει σωστή πορεία είναι θετικό όνειρο για τη ζωή. Αν σταματήσει ο τροχός σημαίνει αδράνεια.

Τσάντα: Μήπως κάποια πράγματα τα βάζετε στο περιθώριο, σαν να τα τοποθετείτε σε τσάντα;

Τσεκούρι: Κακό όνειρο. Κινδυνεύετε να χάσετε τη δουλειά σας.  Επίσης μπορεί το υποσυνείδητο να σας προειδοποιεί να ξεκόψετε από κάποιον ή κάτι.

Τσιμέντο: Η επισημοποίηση μιας σχέσης, η σταθερότητα των οικονομικών,  η τακτοποίηση της καριέρας σας, η σταθεροποίηση μιας φιλίας φαίνονται σ’ αυτό το όνειρο.

Τσίρκο: Μήπως αεροβατείτε; Μήπως αυτή τη στιγμή συμβαίνουν πολλά στη ζωή σας; Μήπως κάνετε στους άλλους τον καραγκιόζη; Μήπως περπατάτε σε τεντωμένο σκοινί ή είστε ο θηριοδαμαστής ή ένα ζωάκι άγριο στο κλουβί; Όταν βρείτε ποιο ρόλο κατέχετε τότε η εξήγηση είναι φανερή σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Τύμπανο: Χρειάζεται να διατυμπανίσετε τις πράξεις και τις σκέψεις σας σε άλλους πριν ή αφότου τις πράξετε. Μπορεί να διώξετε κάποιον από τη ζωή σας διατυμπανίζοντάς το.  Πρέπει να γίνετε πιο θετικοί κι επιθετικοί στην καθημερινή ζωή, αν βρισκόσαστε σε μια μάχη και βαράτε το τύμπανο. Αν όμως είσαστε ντράμερ σε ορχήστρα παίζετε το σκοπό κάποιου άλλου. Τα τύμπανα είναι και μεταδότες μηνυμάτων, φτάνει να μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει κάποιος το μήνυμα που θέλει να μας δώσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.