Χρόνος: Δείχνει τη στάση μας προς αυτόν με το άγχος ή το φόβο μήπως γεράσουμε.

Χρυσός: Έχετε χτυπήσει χρυσή φλέβα στην πραγματική ζωή. Συγχαρητήρια! Μόνο τα χρυσά  άμφια του δεσπότη δεν έχουν καλή εξήγηση. Δηλώνουν την πίκρα ή ακόμα και το θάνατο που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα άτομο ενός δικού του ανθρώπου.

Χτένα: Πρέπει μια εργασία να μελετηθεί προσεκτικά με την κάθε της λεπτομέρεια. Αν γυναίκα χτένιζε τα μαλλιά της μπορεί να αποκτήσει αν είναι ελεύθερη μια νέα σχέση ή μπορεί να θέλει να απαλλαγεί από κάποιον όταν την σπάει και την πετά.

Χωρισμός: Ποτέ δεν είναι προφητικό όνειρο. Δείχνει ότι αποχωριζόμαστε κάποια προβλήματα, την οικογένειά μας. Δείχνει ότι θα χωριστείτε ψυχικά μπορεί να τον βοηθήσετε να λύσει τα προβλήματά του.

ψ

Ψήφος: Το όνειρο σας προτρέπει να υποστηρίξετε κάποιον που έχει την ανάγκη σας.

Ψυγείο: Αν είσαστε θυμωμένος με κάποιον και έχετε μένος γι’ αυτόν στην πραγματικότητα και δείτε ψυγείο σημαίνει ότι πρέπει να συγκρατηθείτε και να ρίξετε τη θερμοκρασία. Από την άλλη, όταν δείτε ότι βγάζατε τρόφιμα από το ψυγείο σημαίνει  ότι πρέπει να εκδηλωθείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Είστε πια έτοιμοι να το κάνετε αυτό. Αν το ψυγείο χάλασε σημαίνει ότι είστε χάλια ψυχολογικά και πολύ πεσμένοι.

Ψυχή: Αυτό είναι όνειρο που αφορά το αστρικό ταξίδι.

Ω

Ωκεανός:  Αν απλά τον βλέπετε έχετε έναν ωκεανό  προβλήματα. Αν κολυμπάτε σ’ αυτόν προσέξτε μην κολυμπάτε στα βαθιά γιατί θα πνιγείτε. Αν δείτε πλοίο να βυθίζεται στον ωκεανό, μόνο αν δεν είστε επιβάτης αυτού,  θα γλιτώσετε.

Ώρα: Μπορεί να είναι ώρα να πας κάπου ή να κάνεις κάτι. Συνήθως στα επαναλαμβανόμενα όνειρα μπορεί να δεις την ώρα μαζί ή χωρίς την ημερομηνία και να δηλώνει κάτι καλό ή κακό για το μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.