Πεζοδρόμιο: Άλλο ένα όνειρο ασφάλειας είναι κι αυτό.

Πείνα: Αυτό μπορεί να σημαίνει  ότι κοιμηθήκαμε νηστικοί. Μια άλλη ερμηνεία που μπορεί να δώσουμε είναι ότι στερούμε από τον εαυτό μας κάποιες επιθυμίες ή απολαύσεις.

Πείραγμα: Αν δείτε ότι πειράζετε κάποιον αυτό σημαίνει  ότι δεν παίρνετε τη ζωή σας στα σοβαρά.

Πειρασμός: Σχόλιο πάνω σε μια δελεαστική προσφορά ή κατάσταση στα οποία πρέπει να πάρουμε  μια απόφαση. Μπορεί όμως να μπαίνει μέσα και η αμαρτία. Τότε πρόκειται για όνειρα ενοχής που υπάγονται στα ήπια καταδικαστικά όνειρα. Επίσης κάποια απ’ αυτά υπάγονται στα ειδικά και τ’ απαγορευμένα όνειρα.

Πειρατής: Αν έχουμε βάλει στο μάτι το σύντροφο της καλύτερης φίλης μας ή τον σύντροφο της αδερφή μας και πράξαμε κάτι ή σκεφτήκαμε να πράξουμε την κατάκτησή του, θα δούμε αυτό το όνειρο.

Πένθος: Είναι ο μηχανισμός της ψυχής που προσπαθεί να αποβάλλει κάτι που έχει χάσει. Πρέπει να την αφήσουμε να κάνει τον κύκλο της μέχρι αυτό να ξεχαστεί. Να μην μας πονάει πια.

Περιουσία: Όταν δούμε ότι αποκτάμε περιουσία δεν είναι προφητικό όνειρο. μπορεί να εννοεί ότι θα βρούμε κάποιον που θα μας οδηγήσει στην ευτυχία άτομο με ψυχικά πλούτη ή εμείς θα γίνουμε πιο πλούσιοι, γνωρίζοντας την αγάπη ή νέες εμπειρίες που είναι πρωτόγνωρες για μας.  Η απώλεια περιουσίας μπορεί να είναι στην πραγματικότητα  μια απώλεια φιλίας, εργασίας, αγάπης, ένα διαζύγιο, ένας χωρισμός. Μπορεί να είναι ένα απλό όνειρο επιθυμίας.

Περιπέτεια: Αυτό το όνειρο το βλέπουν άτομα που περνάνε μια μουντή, απλή,  κανονική ζωή.  Που τους λείπει η περιπέτεια.

Περιπλάνηση: Έχετε έλλειψη προσανατολισμού σε έναν τομέα. Ίσως χρειάζεται να δείτε πού ακριβώς έχετε ξεφύγει και να αναπροσανατολιστείτε, για να μην χαθείτε στην αβεβαιότητα και πέσετε στην άβυσσο.  Χρειάζεται να βρείτε νέα ενδιαφέροντα προκειμένου να το πετύχετε αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.