Καρδιά: Είναι το κέντρο της κατανόησης και της αγάπης.

Καρκίνος: θεραπευτικό ή προειδοποιητικό όνειρο. Αλληγορικά σημαίνει ότι έχουμε κάποιες εμμονές που πρέπει να απαλλαχτούμε από αυτές, ή μια σχέση ή δουλειά  καρκίνωμα που πρέπει να διακόψουμε για να γίνουμε καλά. Μπορεί να είναι και κάτι κακό που απειλεί την ευτυχία σας, αλλά όχι απαραίτητα καρκίνος.

Καρποί και φρούτα:  Το άτομο που τα τρώει είναι υγιέστατο.

Καρτ ποστάλ: Όπως ο ταχυδρόμος μπορεί να τη διαβάσει, αφού δεν κλείνεται σε φάκελο πάντα, έτσι δεν πρέπει να εκθέτουμε στους άλλους αυτά που πρέπει να κρύψουμε.

Καρύδι: Δείχνει το άτομο που τα τρώει ότι είναι σκληρό καρύδι. Από την άλλη πλευρά, επειδή το καρύδι μοιάζει με τον εγκέφαλο σημαίνει  ότι σκέφτεστε πολύ, αναζητείτε πολύ βαθιά τη λύση ενός προβλήματος.

Κάστρο:  Προστασία.

Κατάδυση: Μήπως στην ζωή σας κολυμπάτε σε βαθιά νερά; Σκεφτείτε λοιπόν καλά πριν πάρετε μια απόφαση, αν δείτε αυτό το όνειρο.

Κατάρα: Εξαρτάται το όνειρο ποιος έδωσε την κατάρα σε ποιον. Αν κάποιος άλλος την έδωσε σε μας, πρέπει να προσέχουμε ότι κάποιος μας μισεί φοβερά. Αν την δώσουμε εμείς σε άλλον, εκείνος πρέπει να μας προσέχει.

Κατασκήνωση: Είναι ένα ευχάριστο όνειρο, που θυμίζει στον ονειρευόμενο ότι πρέπει να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.  Αν είστε δέσμιος σε μια δουλειά και δεν σας δίνουν άδεια,  π.χ. Αύγουστο, σε μια Αθήνα που καίει σαν καμίνι, ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να σας χαλαρώσει.

Κατάστημα: Ανάλογα αν το βρούμε ανοικτό ή κλειστό, έχει την ανάλογη εξήγηση. Επίσης, αυτό ισχύει αν πουλάμε ή αγοράζουμε. Αν θέλουμε να απαλλαχτούμε από κάτι ή κάποιον, βλέπουμε ότι πουλάμε και αν θέλουμε να ψωνίσουμε σύντροφο που λέει ο λόγος, βλέπουμε ότι αγοράζουμε ρούχα, μπορεί να είναι τα ρούχα που θα φοράει ή τα ρούχα που θα του χαρίσουμε κάποτε.  Μπορεί να είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα αν χθες βάλαμε στο μάτι ένα ζευγάρι παπούτσια και στο όνειρο τα αγοράσαμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.