Κλέφτης:  Αν κάποια σας έκλεψε το σύντροφό σας ή χάσατε κάτι πολύτιμο,  πολύ πιθανόν να ονειρευτείτε κλέφτη. Αυτός είναι ένας υποσυνείδητος φόβος, ειδικά σε άτομα που έχουν μεγάλη περιουσία ή ζουν στο κέντρο της Αθήνας που εκεί οι κλοπές είναι συχνές.

Κλήμα: Όποιος βλέπει σταφύλια ώριμα δείχνει  ότι είναι σεξουαλικά χορτασμένος ή γεμάτος συναισθηματικά. Μεθυσμένος από μια αμοιβαία και αληθινή αγάπη.

Κληρικός: Τον βλέπουν άτομα που έχουν ξεχάσει το θεό και χρειάζονται συμβουλές ή καθοδήγηση ή άτομα που θέλουν να  μη ξεφύγουν από το δρόμο του θεού και χρειάζονται την προστασία του παπά για να σωθούν. Κακό είναι να δεις παπά να σε παντρεύει ή δεσπότη ντυμένο με τα χρυσά του άμφια.

Κλουβί:  Νιώθετε παγιδευμένοι, περιορισμένοι και δεν ζείτε τη ζωή σας όπως θα θέλατε. Άρα η ψυχή ζητά ελευθερία. Θα μπορούσε να είναι μια δουλειά που δεν σας γεμίζει, μια αρρώστια που σας καθηλώνει, ένα άτομο που δεν χάρηκε έρωτα και γλυκόλογα,  επειδή εκείνος ασχολείται μόνο με τη δουλειά του και το ακριβό του αυτοκίνητο. Ένας γάμος που έγινε αναγκαστικά, επειδή εκείνη έμεινε έγκυος κ.λ.π.  Επίσης σημαίνει  ότι εμείς φυλακίζουμε τον εαυτό μας με τις αρνητικές σκέψεις που κάνουμε ή δείχνει το φόβο μήπως φυλακιστούμε. Επίσης, κάποια άτομα που πήραν τον κακό δρόμο μπορούν να δουν αυτό το όνειρο, όταν δεν μπορούν να ξεκόψουν από τη σπείρα που ανήκουν, δεν τους αφήνουν να πάρουν τον καλό δρόμο,  και μένουν δέσμιοι εκεί για να μη χάσουν τη ζωή τους. Επίσης ένα άτομο που έχει εθιστεί με κάποιες κακές συνήθειες φάρμακα, ναρκωτικά, αλκοόλ και δεν μπορεί να ελευθερωθεί απ’ αυτά βλέπει κλουβί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.